Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım sadece PC'ye değil, PS3 ve Xbox için de gelmeyecek Ignite. Yani yeni nesiller için yapıyolar diye biliyorum. FIFA 15 tüm platformlarda aynı çıkar, amaç yeni nesil konsolların satışlarının ilk senelerinde iyi olmasını için yeni bişeyler yapmak, satın almaya özendirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax Teller -- 23 Mayıs 2013; 19:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Sanırım sadece PC'ye değil, PS3 ve Xbox için de gelmeyecek Ignite. Yani yeni nesiller için yapıyolar diye biliyorum. FIFA 15 tüm platformlarda aynı çıkar, amaç yeni nesil konsolların satışlarının ilk senelerinde iyi olmasını için yeni bişeyler yapmak, satın almaya özendirmek.

Kesinlikle.
  • Şu tactical defans zırvalığı umarım bu sene olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil Fifa için ben de PS4 veya Xbox One alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Şu tactical defans zırvalığı umarım bu sene olmaz.

tactical kalıcı. legandary kalkıyor bu sene ;)
  • sart oldu konsol almak

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

quote:

Biraz salladın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

quote:

quote:

Biraz salladın mı?

Online'da tactical vardı sadece bu sene. Sadece single oyunda legandary vardı. Artık heryerde tactical olacaktır. Hadi olmadı sadece singlede olur gene. Online'da legandaryi unutun.

• erken sipariş nereden çıkacak veya çıkacakmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz salladın mı?

Online'da tactical vardı sadece bu sene. Sadece single oyunda legandary vardı. Artık heryerde tactical olacaktır. Hadi olmadı sadece singlede olur gene. Online'da legandaryi unutun.

Legendary ne arkadaşım Legacy olmasın o

• quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz salladın mı?

Legendary ne arkadaşım Legacy olmasın o

Ne bilim aklımda öyle kalmış:)

• quote:

Görüşüne sonsuz saygım var ancak, Legacy'de sen defans yaptığını mı zannediyorsun? X'e basılı tutup defanstaki adamının it gibi topun peşinden koşmasını izlemek çok mu eğlenceli?

Legacy Defending, sadece top kapmada kolaylık sağlar size, hatta sağlamaya da bilir onu da kullanmasını bilmezseniz...

Dediğim gibi, top kapmada kolaylık sağlar, savunmada değil...

Tactical Defending'de ise, adamın arkasından it gibi koşmuyorsun her saniye, Jockey yapıp, ara topları engelliyorsun, kaleci ile karşı karşıya kalan adamın yanındayken şut tuşuna basıp formasından çekip adamın şutunu bozuyorsun, savunmada kendi düzenin ile adam paylaşımı yapıyorsun...

Ayrıca en büyük katkısı hep oyunun içinde dikkatli olmalısın, kopmamalısın... Legacy'de sadece X'e basılı tutup beklerken, Tactical'da her saniye oyuna dahil olmayı gerektiriyor... Yoksa gol yersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutnaderi -- 30 Mayıs 2013; 11:26:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

quote:

Görüşüne sonsuz saygım var ancak, Legacy'de sen defans yaptığını mı zannediyorsun? X'e basılı tutup defanstaki adamının it gibi topun peşinden koşmasını izlemek çok mu eğlenceli?

Legacy Defending, sadece top kapmada kolaylık sağlar size, hatta sağlamaya da bilir onu da kullanmasını bilmezseniz...

Dediğim gibi, top kapmada kolaylık sağlar, savunmada değil...

Tactical Defending'de ise, adamın arkasından it gibi koşmuyorsun her saniye, Jockey yapıp, ara topları engelliyorsun, kaleci ile karşı karşıya kalan adamın yanındayken şut tuşuna basıp formasından çekip adamın şutunu bozuyorsun, savunmada kendi düzenin ile adam paylaşımı yapıyorsun...

Ayrıca en büyük katkısı hep oyunun içinde dikkatli olmalısın, kopmamalısın... Legacy'de sadece X'e basılı tutup beklerken, Tactical'da her saniye oyuna dahil olmayı gerektiriyor... Yoksa gol yersin...

Benim gibi klavyeden oynayanlar için büyük sorun.Ama son 2 senedir FIFA 12 ve 13'le beraber alıştım gibi.Yine de ara sıra sövmüyor değilim

• Ya git bi snopy al bari :) 5 10 tl. Klavyeden oynamak harbi işkence. Zamanında nasıl oynuyormuşum şaşıyorum şimdi kendime.
  • quote:

Ya git bi snopy al bari :) 5 10 tl. Klavyeden oynamak harbi işkence. Zamanında nasıl oynuyormuşum şaşıyorum şimdi kendime.

Vallaha açıkcası gamepad ile oynamayı çok isterim.2-3 kere denedim ama beceremiyorum.Çok acayip geliyor,yön veremiyorum,çapraz koşu atamıyorum,falsolu vuruş yapamıyorum.13-14 senedir elimiz klavyeden oynamaya alışmış FIFA'ya.
  • Klavyeyle daha iyi savunma yapıyorum, kolla daha iyi hücum ama artık klavyeyle oynanmaz fifa.
  • Yarın Xbox 360, PS3 ve PC için ilk gameplay trailer geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Yarın Xbox 360, PS3 ve PC için ilk gameplay trailer geliyor.

Vaay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poena -- 6 Haziran 2013; 0:28:28 >
  • Gameplay Trailer 10 dakika önce geldi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.