Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Yarın yeni nesil Fifa ile ilgili detaylar açıklanacakmış.

Trailer da yayınlanacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Yarın yeni nesil Fifa ile ilgili detaylar açıklanacakmış.

Trailer da yayınlanacakmış.

Bunu bilmiyordum, umarım bir oyuniçi videosu görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 10 Haziran 2013; 10:15:40 >
  • Kulüpler birliği imzaladımı ea sportsla anlaşma ne oldu türkiye ligi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.kivanc

Kulüpler birliği imzaladımı ea sportsla anlaşma ne oldu türkiye ligi

Türkiye ligi var
  • FIFA 14 ilk next gen oyun ici fotografini paylasti. Telefondan giriyorum paylasamiyorum. Twitterda gordum.

• İlk next-gen görüntü geldi

FIFA 2014 [ANA KONU]

Yüz detayları iyi. Formalar artık hareketli ve buruşuyor. Mimikler daha iyi olur inşallah. Seyirciler tam belli olmuyor ama 3D. En çok merak ettiğim şeylerden seyirciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 10 Haziran 2013; 21:46:59 >
  • harika olmuş gerçekten...

• Herşey güzelde şimdi pc'de yine Fifa 13 gibi oynamış olacağız.
  • Pas hataları giderilip, şutlarda taraftar sesleri eklenirse ( 2006 daydı sanırım çok iyiydi o zaman ) bu oyunun üzerine gayet güzel olur.
  • Yeni nesil fifa bambaşka olmuş sahaya çıkarken iniestayı gerçek sandım bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathProof

Herşey güzelde şimdi pc'de yine Fifa 13 gibi oynamış olacağız.

hocam o neden tam bilmiyorum da açıklarmısın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

quote:

Satış politikası. İnsanları yeni nesil konsol almaya zorunlu bırakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

Yeni nesil fifa bambaşka olmuş sahaya çıkarken iniestayı gerçek sandım bi an

Aynen

• Aslında yeni oyun motorunun pcye gelmemesi iyi oldu. Seneye hatalar giderilir daha iyi olur. Önemli olan Türkiye ligi

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

Aslında yeni oyun motorunun pcye gelmemesi iyi oldu. Seneye hatalar giderilir daha iyi olur. Önemli olan Türkiye ligi

2006 'da yeni jenerasyon geldiğinde FIFA, PS3 ve Xbox 360 'a harika grafiklerle çıkmaya başladı. Ama PC 'de FIFA 2006-7-8-9 ve 10 'u biz hala Playstation 2 kaltesinde oynuyorduk. FIFA 11 ile yeni nesili görebildik. FIFA 12-13 de tamamen aynıydı FIFA 11 ile, konsollarda ise 2006'dan 11 e kadar her sene farklı, değişim geçiren FIFA vardı. 11 den sonra o da aynı oldu.

Şimdi ise FIFA 14, yeni nesil konsollara yeni, başka bir oyunla gelecek.

Xbox 360 & PS3 oyuncuları artık ömür boyu FIFA 11 'e benzeyen FIFA lar oynayacak..

PC.. Keşke FIFA 15 ile gelebilse. Ama EA 2-3 yıl boyunca bize de FIFA 11 kalitesinde oyunlar çıkaracak.. Asıl problem bu. PC 'ye gelen FIFA 'nın PS4 & Xbox 360 ile aynı olmayacak olması. PC oyuncularına değer verseydi EA, aynı kalitede çıkarsaydı, gider orjinal alırdım FIFA 13 'te yaptığım gibi. Ama eski politikalarına geri döndüler, ve benim de içinde bulunduğum sürüyle oyuncuyu kaybedecekler..

Ben bu sene PES oynayacağım. Yeni oyun motoruyla ve eksik lisanslara gelen fan yapımı patch'lerle güzel olur.. Takılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mapıt

quote:

Yeni nesil grafik motoru sadece Xbox one ve PS4'te desteklenecek
  • açık konuşmak gerekirse fifa 14'ü ben de çok isterdim yeni nesilde oynamayı ama şuan fifa 13 zaten top fiziği konusunda,oyuncu güçleri konusunda vesaire gayet yerli yerinde.şu çarpışma motorundaki sorunları giderip bir de türkiye ligi eklenirse fifa 14'ü fifa 13 motoruyla seve seve oynarım şahsen...bu arada ilginç bir şey dikkatimi çekti ;
    yeni nesillerin hiçbirinde türkiye ligi varken bilgisayara da aynı sürüm çıkmadı.fifa 11'de türkiye ligi vardı ama tamamen konsol ile aynı değildi.fifa 12 ve 13 tamamen aynı çıktı ama türkiye ligi yoktu.şimdi türkiye ligi var ama yine aynı çıkmayacak..

son olarak ultimate team bilgisayarda olacak mı? bilgisi olan varsa bi mesaj atıversin bana
  • Sirf su pro yuzunden fifa 14 u alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

açık konuşmak gerekirse fifa 14'ü ben de çok isterdim yeni nesilde oynamayı ama şuan fifa 13 zaten top fiziği konusunda,oyuncu güçleri konusunda vesaire gayet yerli yerinde.şu çarpışma motorundaki sorunları giderip bir de türkiye ligi eklenirse fifa 14'ü fifa 13 motoruyla seve seve oynarım şahsen...bu arada ilginç bir şey dikkatimi çekti ;
    yeni nesillerin hiçbirinde türkiye ligi varken bilgisayara da aynı sürüm çıkmadı.fifa 11'de türkiye ligi vardı ama tamamen konsol ile aynı değildi.fifa 12 ve 13 tamamen aynı çıktı ama türkiye ligi yoktu.şimdi türkiye ligi var ama yine aynı çıkmayacak..

son olarak ultimate team bilgisayarda olacak mı? bilgisi olan varsa bi mesaj atıversin bana

Fifa 14 alacağım bunun iki sebebi var. UT ve türkiye ligi. UT olmazsa almam ama niye olmasın da? Fifa muhakkak koyacaktır o modu.

• konsol almak hıc ıcıme sınmıyo anca 2 sene sonra pcden oynarız artık

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.