Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Bulunsun.Bir ara incelerim.

+1
  • PS4 & XONE kapak tasarımları belli oldu.
     FIFA 2014 [ANA KONU]
     FIFA 2014 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 16 Haziran 2013; 22:18:56 >

• Öyle görünüyor ki PS3, Xbox360 ve PC'de FIFA 14, FIFA 13'ün kadro güncellenmiş hali olacak. Çok ufak değişiklikler olacaktır. Asıl oyun ignite'li Xbox One ve PS4'te olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Öyle görünüyor ki PS3, Xbox360 ve PC'de FIFA 14, FIFA 13'ün kadro güncellenmiş hali olacak. Çok ufak değişiklikler olacaktır. Asıl oyun ignite'li Xbox One ve PS4'te olur.

Ben yeni nesilde'de Grafikler dışında aman aman değişiklikler beklemiyorum.2 Senesi daha var bana göre.
  • o kadar para kazanıyorlar insan bi türkçe spiker falan çıkarır.
  • Ne zaman yayımlanacak yeni nesil oynanış videosu??? Her gün YouTube dolaşmaktan bıktım. Yok arkadaş, hala yok.
  • Ya herşeyi bıraktım Allah aşkına birtek benmi şikayetçiyim bu online dan.Pes uzun bir zaman oynadım ve online bölümleri çok güzeldi.İstediğimiz bir adam la ranked maç yapamamak kadar saçma birşey yok.Lobyler oluyordu ordan adamların kaltesine göre seçiyordun maç yapabılıyordun sitek gönderip ama fifada bu yok.seasons diye bi saçmalık tıklıyon rastgele biri geliyor.Lobly ler 50 50 kişilik garip vallahi ben anlamıyorum.Millet nasıl memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Yeni nesil fifa 14'den bir video.

mükemmel olmuş bence. Yeni nesil konsol alma sebeplerinden biride bu olur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

mükemmel olmuş bence. Yeni nesil konsol alma sebeplerinden biride bu olur sanırım

Aynen, birde bu daha başlangıç asıl görsel şölen 2014 world cup'ta olacak bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Ya herşeyi bıraktım Allah aşkına birtek benmi şikayetçiyim bu online dan.Pes uzun bir zaman oynadım ve online bölümleri çok güzeldi.İstediğimiz bir adam la ranked maç yapamamak kadar saçma birşey yok.Lobyler oluyordu ordan adamların kaltesine göre seçiyordun maç yapabılıyordun sitek gönderip ama fifada bu yok.seasons diye bi saçmalık tıklıyon rastgele biri geliyor.Lobly ler 50 50 kişilik garip vallahi ben anlamıyorum.Millet nasıl memnun
    FIFA seni de düşünmüş. Onun çaresi "Head to Head Seasons".
  • Süper lig kesin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Süper lig kesin var mı ?

evet
  • quote:

quote:

quote:

Aynen, birde bu daha başlangıç asıl görsel şölen 2014 world cup'ta olacak bence.

ps3de fifa 2008 ile 2013 arasında ne kadar fark varsa ilerleyen yıllardaki fifayla bunun arasında da o kadar fark olacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

ps3de fifa 2008 ile 2013 arasında ne kadar fark varsa ilerleyen yıllardaki fifayla bunun arasında da o kadar fark olacaktır

Kesinlikle

• Beyler FIFA 14 yeni nesil konsollara göre mi dizayn edildi yoksa şuan ki konsollara göre mi? Ben PC için almayı düşünüyorum oyunu ancak yıllardır söylenen PC'de tam randıman çalışmıyor çünkü konsol portu ve konsolun belirli bir sınırı var sebebinden dolayı biraz soğuk bakıyorum. Eğer yeni nesil konsollara uygun bir şekilde yapılıp oradan da port edildi ise birçok alanda eskiye nazaran daha iyi bir oyun deneyimi yaşatır PC'de diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Beyler FIFA 14 yeni nesil konsollara göre mi dizayn edildi yoksa şuan ki konsollara göre mi? Ben PC için almayı düşünüyorum oyunu ancak yıllardır söylenen PC'de tam randıman çalışmıyor çünkü konsol portu ve konsolun belirli bir sınırı var sebebinden dolayı biraz soğuk bakıyorum. Eğer yeni nesil konsollara uygun bir şekilde yapılıp oradan da port edildi ise birçok alanda eskiye nazaran daha iyi bir oyun deneyimi yaşatır PC'de diye düşünüyorum.

Yeni nesil ve eski nesil versiyonları çıkacak 2 şekilde.
  • Xbox one ve ps4 de ki fifa'nın oyun motoru ignite.360-ps3-pc de ise bir fark yok aynı oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vin Laden

Xbox one ve ps4 de ki fifa'nın oyun motoru ignite.360-ps3-pc de ise bir fark yok aynı oyun.

Tam anlatamadım derdimi sanırım. Demek istediğim şey, PC'ye çıkacak versiyon PS3 xbox 360 sürümünden mi port edilecek yoksa yeni nesil konsolların sürümünden mi port edilecek? Çünkü iki sürüm arasında fark olacağı bariz.

Yukarıdaki arkadaş iki farklı sürüm çıkacak demiş, ben tek sürüm çıkacak diye biliyordum. Bu şekilde sorunca daha anlaşılır oldu sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    PC için çıkan sürüm mevcut nesilden port edilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Vin Laden

Xbox one ve ps4 de ki fifa'nın oyun motoru ignite.360-ps3-pc de ise bir fark yok aynı oyun.

Tam anlatamadım derdimi sanırım. Demek istediğim şey, PC'ye çıkacak versiyon PS3 xbox 360 sürümünden mi port edilecek yoksa yeni nesil konsolların sürümünden mi port edilecek? Çünkü iki sürüm arasında fark olacağı bariz.

Yukarıdaki arkadaş iki farklı sürüm çıkacak demiş, ben tek sürüm çıkacak diye biliyordum. Bu şekilde sorunca daha anlaşılır oldu sanırım.

Pc sürümü xbox 360 ve ps3 sürümü ile aynı olucak.Yeni nesil deki oyun motoru pc'ye gelmiycek diye haber vardı geçenlerde.

Haber de bu.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fifa_14un_PC_Surumunde_Ignite_Motoru_Bulunmayacak-38336.htm

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.