Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • secondary hesap fifa 14 aldım ps4te. Oyun ilk 9 gb iniyor diye gözüktü. sonra 2 gb indi. ve oyuna girdim sadece demo ve kick off seceneginin yanında full sürüm için kalan zaman gözüküyor fakat ps4 sisteminde oyunun indiği gözükmüyor. Herşey normal mi acaba ? ve oyunun ne kadarının indiğini nasıl görebilirim? ( sadece 2gblık kısmı indi ve ps4ün indirilenler kısmında oyun yüklendi diye gözüküyor)
  • walla hiçbir yerde bulamadım..
    yalnsı yere yazıyorsam kusura bakmayın..
    Pesden fifaya geçtim..
    PS4 de oynuyorum..
    Pres nası yapılıyor su oyunda kafayı yicemmm
  • Arkadaşlar PS4 co-op seasons'ta Galatasaray ile yardırmak isteyen renktaşlarım varsa ekleyebilirler.

PSN Kimliği: RoboticFIFA
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakin03

secondary hesap fifa 14 aldım ps4te. Oyun ilk 9 gb iniyor diye gözüktü. sonra 2 gb indi. ve oyuna girdim sadece demo ve kick off seceneginin yanında full sürüm için kalan zaman gözüküyor fakat ps4 sisteminde oyunun indiği gözükmüyor. Herşey normal mi acaba ? ve oyunun ne kadarının indiğini nasıl görebilirim? ( sadece 2gblık kısmı indi ve ps4ün indirilenler kısmında oyun yüklendi diye gözüküyor)

Hocam oyunu açık bi şekilde bekletin, ana menüde kalan saat yazıyor tamamlanması için. 3-4 saatte tamamı yüklendi bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKryL -- 11 Şubat 2014; 21:48:01 >
  • Bende an itibariyle Fifa 14 PC Standart Edition'a sahibim. Yeni başlayanlar, yeni almış olanlar beni eklesinler oynaya oynaya öğrenelim.
    Origin:
    KacaKTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 13 Şubat 2014; 16:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaK35

Bende an itibariyle Fifa 14 PC Standart Edition'a sahibim. Yeni başlayanlar, yeni almış olanlar beni eklesinler oynaya oynaya öğrenelim.
    Origin: KacaKTV

Hocam ben de alacağımda pingden korkuyorum alırsam oynayamazsam boşa giderse diye.. Var mıdır oyunu almadan öğrenmenin bi yolu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: KacaK35

Bende an itibariyle Fifa 14 PC Standart Edition'a sahibim. Yeni başlayanlar, yeni almış olanlar beni eklesinler oynaya oynaya öğrenelim.

Hocam ben de alacağımda pingden korkuyorum alırsam oynayamazsam boşa giderse diye.. Var mıdır oyunu almadan öğrenmenin bi yolu ?

Hocam bende şüpheleniyordum pingden fakat hiçbir sorun olmadı. 3MBps internet ile çok rahat oynuyorum. Serveri oyun kendi kuruyor sanırım yani karşıdaki kişyie ortak mesafedeki bir yere bağlanıyorsunuz 2nizdede bir problem olmuyor. Yabancılarla 4 maç yaptım hiçbir gecikme, lag, ping olmadı
  • Oynamak isteyen var mı? Acemiler eklesin sadece
  • BOY-KİLO kg-cm YAPAMADIM BİLEN VARMI ACABA? BİDE PARA BİRİMİ STERLİN AMA EURO OLMUYOR. BENMİ BULAMADIM AYARINI?
  • Arkadaşlar ben Fifa 14 Ultimeta team iphoneda oynuyorum .. Ben Merak ettigim şey bu chemestry ne oluyor mesela aynı oyuncundan farklı farkılı var. Biri hunter birisi basic felan .. Bazıları rengi böyle mavi oluyor .. Bende kendi oyuncularımı öyle yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum .. Yardım edebilecek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online oynayabilmek için plusa ihtiyaç var diye biliyorum ama benim plus üyeliğim biteli çok oldu ve tekrar yenileme yapmadım dün fifayı online oynayabildim. plusa online oynayabilmek için ihtiyaç yokmudur?
  • Merhaba Arkadaşlar,

FIFA 14 oynarken bazılarını görüyorum. Frikiklerde farklı hareketler yapıyorlar. Yani biri zıplıyor biri vuruyor filan. Bunları nasıl yapacağız?
  • Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin, sinirden ps3ü kırcam

Bu yıl pes yerine ilk defa fifa14 aldım. Ancak bi türlü oynamayı beceremiyorum.

Online oynuyorum çuğunlukla, sorunum şu: Rakibe baskı kuruyorum müdahale ile topu ayağından alıyorum, daha doğrusu ayağından almıyorum da top müdahalemle rakibin ayağından çıkıyo boşa düşüyo benim adamlar boşta kalan topa mal mal bakıyo sonra hoop rakip tekrar topu alıyor. Ya da rakip pas atıyo ama hatalı pas top boşa öylece beklemesine rağmen topa en yakın adamım bile (adamım seçili olmasına rağmen) top mal mal bakıyo gitmiyo topa. sorum şu boşta kalan toplara benim oyuncuları nasıl koştururum.

diğer bi sıkıntı ise rakip havadan pasla benim ceza sahasına sarkıyo pası alacak rakip oyuncunun yanında benim oyuncum var R2+x le adama baskı yapmka istiyorum ama benim adam başka yere koştuyor, haliyle rakip tek kalıyo sonra kaleciyle karşı karşıya

Allah için yardım edin nedir bu oyunun sırrı

• quote:

Orijinalden alıntı: rdm

Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin, sinirden ps3ü kırcam

Bu yıl pes yerine ilk defa fifa14 aldım. Ancak bi türlü oynamayı beceremiyorum.

Online oynuyorum çuğunlukla, sorunum şu: Rakibe baskı kuruyorum müdahale ile topu ayağından alıyorum, daha doğrusu ayağından almıyorum da top müdahalemle rakibin ayağından çıkıyo boşa düşüyo benim adamlar boşta kalan topa mal mal bakıyo sonra hoop rakip tekrar topu alıyor. Ya da rakip pas atıyo ama hatalı pas top boşa öylece beklemesine rağmen topa en yakın adamım bile (adamım seçili olmasına rağmen) top mal mal bakıyo gitmiyo topa. sorum şu boşta kalan toplara benim oyuncuları nasıl koştururum.

diğer bi sıkıntı ise rakip havadan pasla benim ceza sahasına sarkıyo pası alacak rakip oyuncunun yanında benim oyuncum var R2+x le adama baskı yapmka istiyorum ama benim adam başka yere koştuyor, haliyle rakip tek kalıyo sonra kaleciyle karşı karşıya

Allah için yardım edin nedir bu oyunun sırrı

Hocam öncelikle pes'ten geçtiyseniz kesinlikle Joystik ayarlarını pes'in ayarları olarak değiştirin. Daha sonra RT tuşu ile rakibe baskı yapın. Seçili adamla ise arkaya doğru hafif gidin ve topun önüne atlayın. Daha sonra RT'yi bırakarak hızlı koşma tuşuyla topu alın. Gerisi size kalmış.

• Oncelikle cevap için teşekkür ederim, rt tuşu dediğiniz hangisi oluyor? Birde Bu dediklerini yapınca seçili oyuncum boşta kalan topa hareketlenecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultimate team modunda oyuncu transfer etmek için ekstra coin tarzı şeyler mi gerekiyor ? ve bu paralı mı

cevaplarsanız sevinirim buna göre oyunu alacağım veya almayacağım önemli

teşekkürler
  • Veee İlk EA Kupamı Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 16 Şubat 2014; 21:33:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

Arkadaşlar ciddi bir sorunum var. HD7850 ekran kartım var. 13.12 güncellemesini yükledim dün ve oyunda ufak takılmalar olmaya başladı. Özellikle şunu fakrettim dakika 25 den sonra başlıyor takılmalar. Offline ve online denedim. Sorun ne olabilir sizce

"Anti-aliasing" modunu "Supersampling" yapmayı deneyebilirsin. "Catalyst Control Center" içinden bu ayarı yapabilirsin.
  • online nasıl girecem oyunu açıyorum welcome to fifa yazıyor altında online ıd emailadress diyor mail adresimi girdim next dedim origin email yazıyor orayada psn mi yazdım next dedim origin password yazıyor orayada psn şifremi yazdım olmuyor oraya değişik şifremi yazmam gerekiyor 8-16characters at leadst one lovercase one uppercae and one number kendi şifremi yazınca minimum reguirements not met yazıyor nasıl olacak anlatırmısınız ne yapmam lazım uzun zamandır fifa oynamıyorum lütfen cevap yazın ps4de oynuyorum fifa 14
  • Beyler xbox 360 için yama indirebileceğim bir site var mı?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.