Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun ayarlarından görüntü kalitesi low da yapsam high da yapsam bi şey değişmiyor yani oyun içinde yine low gösteriyor.Çözümü nedir bunun.Fifa 13 de de aynı sorun vardı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 24 Şubat 2014; 4:17:56 >
  • Kış dönemi transferlerini içeren bir yama bulabilir miyim?
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Pc performansı nasıl belki high kaldırmıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

Pc performansı nasıl belki high kaldırmıyordur

Özellikleri uygun, high da kaldırması gerekiyor. 7670m ekran kartım var.
  • Barcelona, Bernabeu vb. stadlarda kamera aşağıya iniyor ve daha çok zoom yapmış bir pozisyona giriyor. Sadece bu stadyumlarda bu kamera sorunuyla karşılaşıyorum. Buna bir çözüm varmıdır?

Bkz.
    http://www.ign.com/boards/threads/is-the-barcelona-stadium-the-only-one-in-fifa-14-that-the-camera-is-so-zoomed-out.453507475/
  • arkadaşlar forumu baştan sona okumadım. bir şeyi yapamadım. fifa'nın kendi sitesinden bir uptade indirdim. türkiye ligi için, gerekli yamayı oyunun bulunduğu Game klasörüne kurdum fakat oyunda turkiye ligini yada diğer ligleri göremedim. bir diğer denemem de masa üzerine çıkardım patch'ı sonra oyunun kurulu klasore manuel olarak kopyaladım. her iki sonuçta aynı, yeni takımları oyunun içinde göremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  • Beyler goal of the week lik gol attım siteye upload ettim de bulamıyorum şimdi nerdedir ?
  • Seasons modunda takım eşleştirme sistemini bir türlü oturtamadı EA.
    Liverpoool'u alıyorum, karşıma Everton çıkıyor. 5 tane atıyorum, adama da acıyorum. Sonraki maç ise karşıma Hollanda Milli Takımını çıkartıyor, şutlarda 13'e 3 üstünlük kuruyorum 3-1 yeniliyorum. Kalede olan Vorm 11 kurtarış yapıyor.
  • ps4 ü yeni aldım bundan önce pes oynardım hep ps3 te. 2 senedir hiç oynamadım ve fifayla başlıyım dedim fifa14 ü alarak aranıza katıldım. ağır acemiyim.

birkaç sorum var

-bazı takımlarla oynarken (online) ben paslaşırken sağlam press yapıyor hemen alıyorlar topu iki pas yapamıyorum bende onlar gibi press yapmak istyorum ama olmuyo beceremiyorum nasıl yapıcam

-ben kendi oyuncuma top atıyorum benimki topun gelmesini bekliyor rakip koşup alıyo benim oyuncuyu pas ona gelirken nasıl topa doğru koşturucam

-ds4 ayarı var mı online da (pass asisst falan)

-taktik ekranı cok kısır geldi bana sadece formasyonu seciyorsun ve oyuncuları değiştiriyorsun baska bi ayar yapamıyor muyum ne bilim terry ronaldoyu tutsun falan gibi peste vardı

ama süper bi oyun oynanışta cok güzel biraz öğrenebilsem rakipler gibi oynayabilsem

oynamak isteyenler eklesin ps4 psn id:kalemci678

şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duolckrad -- 28 Şubat 2014; 12:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duolckrad

ps4 ü yeni aldım bundan önce pes oynardım hep ps3 te. 2 senedir hiç oynamadım ve fifayla başlıyım dedim fifa14 ü alarak aranıza katıldım. ağır acemiyim.

birkaç sorum var

-bazı takımlarla oynarken (online) ben paslaşırken sağlam press yapıyor hemen alıyorlar topu iki pas yapamıyorum bende onlar gibi press yapmak istyorum ama olmuyo beceremiyorum nasıl yapıcam

-ben kendi oyuncuma top atıyorum benimki topun gelmesini bekliyor rakip koşup alıyo benim oyuncuyu pas ona gelirken nasıl topa doğru koşturucam

-ds4 ayarı var mı online da (pass asisst falan)

-taktik ekranı cok kısır geldi bana sadece formasyonu seciyorsun ve oyuncuları değiştiriyorsun baska bi ayar yapamıyor muyum ne bilim terry ronaldoyu tutsun falan gibi peste vardı

ama süper bi oyun oynanışta cok güzel biraz öğrenebilsem rakipler gibi oynayabilsem

oynamak isteyenler eklesin ps4 psn id:kalemci678

şimdiden çok teşekkürler

Ayni sorunlari bende yasiyorum dostum umarim biri cevaplar..
    Ek olarak bosta kalan topa benim oyuncumu nasil yonlendircem? Top bosta kaliyo benim en yakin oyuncu bile mal gibi bakiyo topa, illa adami secip topa dogru kendim mi kosturmam lazim, oyle yapana kdr rakip aliyo ztn topu. Birde top rakipteyken rakibe baski kuruyorum topa hamle yapiyorum top adamin ayagindan cikiyo ama benim oyuncu mal gibi bakiyo topa tekrar aliyo rakip, oyunun bu kismi nasil oluyo lutfen anlatsin biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben şeyi sorucaktım bu fifa 13 ve 14te manager mod oynamak istediğimde fifa 2005teki gibi 0dan başlayıp sadece 1ve 2 yıldızlı 2.3. lig takımlarını almak zorunda oldugumuz gibi mi ,Yoksa sımdıye kadar cıkmıs olan tum fifalardaki 06 07 08 09 10 daki gibi daha siftah yenı menajerken arsenal manchester barcelona gibi takımlarmı önümüze cıkıcak? Bu sekildeyse eğer yine oynamayıp bir sonraki fifa serisini bekleyeceğim. Cunku manager modunun baslangıcını dandik takımlarla yapmamızı direticek ve kazandımız maclara ve manager puanına gore karsımıza gelecek takımların daha iyi olmasını saglayan bir fifa istiyorum =(
  • İkı gündür tek bir maç yapamadım online sürekli hata veriyor. İşte bu hatayla ilgili profilden squad vs herşeyi silip tekrar tekrar kurdum .Modemi açtıp kapttım vs ama yok yok giremiyoruz online oluyoruz fakat rakip bulurken hata veriyor ve tekrar ara diyor bununla ilgli şöyle bir videoda var.Sorunun aynısını yaşamıs olupda çözenler varmı .Nasıl online maç yapabiliriz.Geçen hafta iyi kötühttp://www.youtube.com/watch?v=ijF4LX2NsJI maça giriyorduk.acil yardım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 1 Mart 2014; 18:44:15 >
  • Arkadaşlar yeni aldım Fifa'yı. Logitech F710 game pad de aldım. Adamdan topu alamıyorum bir taktik verin tackle yapamıyorum
  • arkadaslar benim bir sorum olacak ...fifa 14 te manager modunda yani teknik direktor modunda oyun oynuyorum ...transfer yapacagım oyuncunun gücünü göremiyorum neden acaba ....bilen varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakadur

Beyler goal of the week lik gol attım siteye upload ettim de bulamıyorum şimdi nerdedir ?

Hocam kaydetme ve uplad'ı nerden yapıyoruz. 2-3 gündür oynuyorum. Arkadaşa 90+'da inanılmaz bir vole golü attım ama kaydedemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Beyler goal of the week lik gol attım siteye upload ettim de bulamıyorum şimdi nerdedir ?

Hocam kaydetme ve uplad'ı nerden yapıyoruz. 2-3 gündür oynuyorum. Arkadaşa 90+'da inanılmaz bir vole golü attım ama kaydedemedim

Dostum maç bittiğinde çıkan menüde advance falan varya orada highlights kısmı var oraya girip golü kaydediyosun/upload ediyosun ama önceden oynadığın bi maçtaki golü nası izleyebilirsin bilemiyorum ben de torresle orta sahadan attım ama sitede golü bulamıyorum :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Dostum maç bittiğinde çıkan menüde advance falan varya orada highlights kısmı var oraya girip golü kaydediyosun/upload ediyosun ama önceden oynadığın bi maçtaki golü nası izleyebilirsin bilemiyorum ben de torresle orta sahadan attım ama sitede golü bulamıyorum :/

Önceden attığım golü bulamam yalan oldu o artık. Öğrendiğim iyi oldu bunu.

• Sezonda bir maç attım zaman hemen geçti bu hilemi ? maç toplam 2 dkka filan sürdü ilk yarı ikinci yarı hepsi dahil
  • Arkadaşlar yeni aldım oyunu multi oynuyorum ama oyunda bazı maçlarda az bazı maçlarda çok donmalar oluyor ve çıldırtıyor resmen yok mudur bunun bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulkonotyk

Arkadaşlar yeni aldım oyunu multi oynuyorum ama oyunda bazı maçlarda az bazı maçlarda çok donmalar oluyor ve çıldırtıyor resmen yok mudur bunun bir çözümü?

Pc özelliklerin yetmiyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.