Şimdi Ara

Fifa 2015 ilk kadrolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wep app açılmasıyla türkiye ligine kavuştuk bende kadromu kurudum sizlerde kurduğunuz kadroları bu konu altında paylaşabilirsiniz

Fifa 2015 ilk kadrolar

Fifa 2015 ilk kadrolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbang61 -- 19 Eylül 2014; 15:16:20 >

• oyunu playstoredan satın aldım ben web app giriş yapabilmek için originden mi almak gerekiyor illa
  • fifa 2014 varsa girebiliyorsun eğer yoksa fifa 2015 playstore aldıysan oynayamazsın çünkü oyun origin de kütüphanede şuan için gözükmez.eğer originden alsaydın girebilirdin çünkü ordan oyun direk kütüphaneye ekleniyor

•  Fifa 2015 ilk kadrolar
  • Bigbang61 kullanıcısına yanıt
    hıı anladım hocam ondan sordum zaten halazırda eklenmedi kodu girince ekleneceği için
  • hayırlı olsun olsun hocam :)
    Sağol, darısı senin başına artık

Bazı oyuncular veritabanında yok ama henüz...

Sosa, Atınç Nukan vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Beşiktaş'tan 14 oyuncuyu tamamladım. kerim frei ve cenk tosun biraz pahalı koyuyolar alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 19 Eylül 2014; 15:35:05 >
  • kaleye onur sola yusuf forvete de deniz yerine waris gelince kadro tamamdır..Muhtemelen 3 yıldız sınırını aşmayacak takımımla en az 5 tane lig atlarım diyorum...
     Fifa 2015 ilk kadrolar
  • warisi bende istedim ama daha süresine 10 saat var bekliyorum gelmesini kadroyu tam yapalım bende kurucam trabzonspor sanada başarılar :D
    trabzonsporda nerdeyse hiç gold olmamasına ve 3 büyüklere göre zayıf kalmasına bir yandan üzüldüm ama öte yandan ut modunda silver kadroların daha çok iş yaptığını bildiğimden sevindim...

ut modunda en çok iş yapacak takım kesinlikle trabzon bence...
  • inş öyle olur hocam biraz zayıf yapmışlar takımı diğer büyüklere karşı ama oynamayı bildikten sonra sıkıntı yok ki pac çok iyi olan oyuncularımız var
  • Constant LB'den CM olduğu için overalli 4 düştü sanırım. Avraam'da 30 yaşına girdiği için gerizekalı EA Silver'a düşürdü adamı. Çok underrated olmuş Trabzon.
  • Buda benim kuracağım kadro. Turkish Delight :)
     Fifa 2015 ilk kadrolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.