Şimdi Ara

Fifa 2015 Neden Türkçe Değil ? danca ,arapça bile var aga! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yıllardır ingilizce menülü oyun oynuyorsunuz beyler aşina olun artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

yıllardır ingilizce menülü oyun oynuyorsunuz beyler aşina olun artık.

Tamamda kardeşim oyunun açıklamaları, konusu cartu curtu anlamadıktan sonra ne yapaym menüsünü , menüde sıkntımız yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

http://fifa15game.com/fifa-15-gameplay-feature-release-date.html

arkadaşlar sitede 18 dil içeriyor diyor ve şuan demoda 15 dil mevcut,diğer 3 dil içinde türkçe olabilir mi acaba ?

Umutlandım açıkçası.Bir sürpriz daha gelir mi acaba ?

Peki şu anda ligi olup dili olmayan tek ülke biz miyiz ? Şimdilik arayüz Türkçe olsa yeterli olur.Seneye Türkçe yorumcu ekletmek için uğraşırız artık :)

Burada yazmıyor, bana göre 3 dil sonradan gelecek.
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/181837/pc-download/base-game/ultimate-edition

• Hocam inşallah olur ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu 3 dil için EA ya yazsak cevap alamaz mıyız ki yani mesela türkçe ya da kendi dilini çıkacağını bilse insanlar şimdiden orjinal oyun alır bence bunun duyurulmaması pek akıl karı değil o yüzden sanki yanlış lanse edildi diye düşünüyorum.
  • Türkçe çıkacağından pek umudum,yok çünkü aral vs siteler hemen reklamı yapardı artık fifa Türkçe,satış siteleri Türkçe dil seçeği var diye özelliklere yazardı
    ama inş bi süpriz yaparlar
  • arkadaşlar web fut türkçe çıktı resimleri var Full niye oyunda türkçe yok çok garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Ligi eklemek kolay ama spiker sıkıntı. Sebep bu

dedim de eksilendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer25

arkadaşlar web fut türkçe çıktı resimleri var Full niye oyunda türkçe yok çok garip

Full cikmadiki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunu bir sorun olarak görmüyorum.Zaten oyunların Türkçe çıkması bizim için sürpriz çıkmaması değil.Bence suç aralda.Onlar diretseler böyle olmaz.Tabi aral ne kadar satıyor orası da var.Satamıyor ki ? peki neden vergilerden mi ? yoksa koyduğu uçul fiyatlardan mı ? Bu konuda herkes birbirine suç atıyor ve sonuç değişmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

ben bunu bir sorun olarak görmüyorum.Zaten oyunların Türkçe çıkması bizim için sürpriz çıkmaması değil.Bence suç aralda.Onlar diretseler böyle olmaz.Tabi aral ne kadar satıyor orası da var.Satamıyor ki ? peki neden vergilerden mi ? yoksa koyduğu uçul fiyatlardan mı ? Bu konuda herkes birbirine suç atıyor ve sonuç değişmiyor...

Satıp satmaması konu değil. satıyor ,,, ama şöyle örnek verelim. Mesela Türkiyeye gelen Türkçe dublaj yapılan yabancı filmler, Türkiyede kaç tane orjinal film alınıyor? CD DVD devri kapandı kapanacak, Tiglon hala Türkçe dublaj yapıyor filmleri.. Orjinal filmler, orjinal oyunlardan daha az sattığı kesinken, dublajı geçtim oyunlarda Türkçe altyazı çıkması bile yeterli, demekki önemli olan dağıtıcı firmanın özeninden geçiyrmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Orijinalden alıntı: answer25

arkadaşlar web fut türkçe çıktı resimleri var Full niye oyunda türkçe yok çok garip

Full cikmadiki?

nucta demoda cıkmadı dıye fulde cıkmaz dusencesıyle dedım ama cok sacma mobılde turkce dıger platformlarda olmassa kötü olur.
  • Türkçe olup olmaması bnm için sıkıntı değilde zaten fransızca veya İngilizce anlıyorumda şu ea nin anlaşmalı Türk spikerler olsaydı daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık 15 in türkçe olmasına hiçbir umudum kalmadı. Hayırlısı diyelim artık.
  • En azından yama yapmayı kolaylaştırsalar "turkcespiker" gibi gruplar türkçe spiker ekleyebilirler.Şu an demoya türkçe arayüz yapmışlar.Full sürüm çıktığında fazla beklemeyeceksiniz diyorlar.Spiker dosyalarıda kolay erişilip düzenlenebilse pes'de olduğu gibi türkçe spikere kavuşabiliriz.Tabi bu pc oyuncuları için mümkün olacaktır :)

http://www.turkcespiker.com/forum/fifa_15_demo_turkce_yama_v1_yayinda-t177452.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.