Şimdi Ara

Fifa 2015 Neden Türkçe Değil ? danca ,arapça bile var aga!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl Türkçe tanıtım ve Türkiye ligi başta olmak üzere pek çok şey gördük, maillerimize ilk defa Fifa'nın Türkçe tanıtım mailleri geldi, tanıtım videosu Türkçe altyazı oldu, FifaWorld tamamen Türkçe oldu ve Türkiye ligide geldi, Tanıtım ve Nasıl videoları Türkçe dublajdı. Benim kendimce emin olmuştum Fifa 15'in Türkçe olacağıda ama tamamen hayal kırıklığına uğradım.

BSCdeki oynuyoruz videosuna baktım ingilizce ,
    inanmadım indirdim baktım arapça bile var hatta 5 milyon insanın konuştuğu Danca dili bile varken .......Türkçe dil seçeneği nasıl olamaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 10 Eylül 2014; 1:57:26 >

• O 5 milyon Danimarkali senin ulkendekinden kat kat fazla orjinal oyun alıyor da ondan var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

O 5 milyon Danimarkali senin ulkendekinden kat kat fazla orjinal oyun alıyor da ondan var.

Sanmam ülkemizde konsol piyasası küçümsenmeyecek derecelere ulaştı, konsolda alan orjinal alıyor zaten. PC'de 10 alandan, 3'ü orjinal alsa desek yine küçümsenmeyecek bir rakam bana göre. Danimarkada 5 milyon kişi oyunu alacak hali yok, en fazla 1 milyon satar taş çatlasa, yine her türlü ülkemizde daha fazla orjinal satacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 10 Eylül 2014; 2:16:28 >
  • Orjinal aliyoruz almasina ama bizim aldigimiz orjinal oyunu spotcular dubaiden amerikadan avrupadan getiriyor. Fifa nasil daha ucuz aliriz diye meksika vpn ile girip oranin origin'inden alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

O 5 milyon Danimarkali senin ulkendekinden kat kat fazla orjinal oyun alıyor da ondan var.

Sanmam ülkemizde konsol piyasası küçümsenmeyecek derecelere ulaştı, konsolda alan orjinal alıyor zaten. PC'de 10 alandan, 3'ü orjinal alsa desek yine küçümsenmeyecek bir rakam bana göre. Danimarkada 5 milyon kişi oyunu alacak hali yok, en fazla 1 milyon satar taş çatlasa, yine her türlü ülkemizde daha fazla orjinal satacak

1 milyonu geçeceğine inanıyor musunuz cidden ? Geçse bile nüfusa göre bu çok düşük kalır. Kaldı ki yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi insanımız nasıl ucuza getirim diye başka yollarla alıyor bu da Türkiye'deki satışı etkilemiyor. The Witcher 2 bile Türkçeleştirildiği hâlde o kadar satamadı ki üçüncü oyunda Türkçe desteği olmayacak.

• Buradaki sorun bir ülkenin ligini koyuyorsan eğer o ligi oynayacak insanların daha çok Türk olduğunu ve Türkçe oynamak istediklerini anlamaktır.Eminim bunun maliyeti EA'ye sakız parası kadardır.5 milyonluk dediğiniz danimarkada 1 milyon fifa almalarına imkan ihtimal yok bence.Daha sonra update ile de gelmez heralde.Zaten daha öncede Türkiye ligi koyulduğunda Türkçe dili eklememişlerdi.Umarım sonraki sene gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Buradaki sorun bir ülkenin ligini koyuyorsan eğer o ligi oynayacak insanların daha çok Türk olduğunu ve Türkçe oynamak istediklerini anlamaktır.Eminim bunun maliyeti EA'ye sakız parası kadardır.5 milyonluk dediğiniz danimarkada 1 milyon fifa almalarına imkan ihtimal yok bence.Daha sonra update ile de gelmez heralde.Zaten daha öncede Türkiye ligi koyulduğunda Türkçe dili eklememişlerdi.Umarım sonraki sene gelir.

Ohbe, beni anlayan bir arkadaş çıktı sonunda hep ters cevaplar aga illa alternatif enerji , illa su yağın üstüne çıkacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlar Neden Türkçe Gelmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FIFA World'ün Türkçe olmasından ve Türkiye Süper Ligi'nin eklendiğinin açıklanmasından sonra Türkçe dil beklentisi doğal olarak arttı. Ancak özellikle TSL'nin eklenmesi için yapılan anlaşma bence oyunun erken geliştirme aşamasında gerçekleşen bir olay değildi. EA Sports'un artık Türkçe altyazılı videolar paylaşıp, Türkçe içerikte sosyal medya hesapları kullandığını görüyoruz. Türkiye Süper Ligi'nin de eklenmesinden sonra Türkiye üzerinde planları olduğunu söylemek bence güç değil. Bana sorarsanız FIFA 15'i Türkçe çıkarmak istediler ancak bu atılımlar oyunun gelişiminden sonra gerçekleştiği için eklenmedi. Bence önümüzdeki yıllarda Türkçe dilini göreceğiz.

Öte yandan ARAL gibi para peşinde koşan, elini taşın altına koymasını bilmeyen tecrübesiz bir oyun dağıtıcısına sahip olmamız ve ARAL'ın bu konuda Türkiye'de rakibinin olmaması Türkçe oyun işini baltalıyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 10 Eylül 2014; 19:36:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Bu yıl Türkçe tanıtım ve Türkiye ligi başta olmak üzere pek çok şey gördük, maillerimize ilk defa Fifa'nın Türkçe tanıtım mailleri geldi, tanıtım videosu Türkçe altyazı oldu, FifaWorld tamamen Türkçe oldu ve Türkiye ligide geldi, Tanıtım ve Nasıl videoları Türkçe dublajdı. Benim kendimce emin olmuştum Fifa 15'in Türkçe olacağıda ama tamamen hayal kırıklığına uğradım.

BSCdeki oynuyoruz videosuna baktım ingilizce ,
    inanmadım indirdim baktım arapça bile var hatta 5 milyon insanın konuştuğu Danca dili bile varken .......Türkçe dil seçeneği nasıl olamaz!

Sebebi belli aga. Ama soylemeyecegim

• Ligi eklemek kolay ama spiker sıkıntı. Sebep bu
  • Arapçayı gördüm şok oldum para işte para vermiş araplar ekletmiş bu kadar basit.

anasını satayım EA'nın sitesi bari Türkçe olsaydı
  • Türkiye'de eskiye nazaran Fifa oyunları çok daha fazla orijinal olarak alınmaya başladı ve karşılık olarak EA bu sene ligimizi ekledi oyuna, ayrıca 3 senelik sözleşme yaptılar.

Demek ki orijinal almayanlar da almaya başlarsa oyun Türkçe de olur, PTT 1. lig de eklenir. Suçu kendimizde arayalım
  • Ttnet'e ait Playstore gibi bir dijital platform kurdu adamlar ancak bir kere bir oyunun yerelleştirildiğini görmedim varsa kusura bakmayın.Oyunçeviri gibi amatör gruplar bile oyun şirketi ile anlaşıp orijinal oyunun içine Türkçe dil seçeneği ekleyebiliyorken (The witcher 2) böyle bir kuruluşun amacının sadece oyun satmak olması üzüntü vericidir.Madem gücün var görüş şirketlerle gerekiyorsa sen parasını ver ve kendi dilini oyunun içine eklenmesini sağla.Aral deseniz zaten bunun hakkında yazmış arkadaşlar.

İllaki oyunun geliştirilmesi aşamasında dil eklenmesine gerek olduğunu zannetmiyorum.Şu an bile ekleyip yama ile hallederler bu işi.Türkiye ligini eklemeleri ne kadar zaman almıştır ki dili ekleyecek zamanları olmasın.
  • http://fifa15game.com/fifa-15-gameplay-feature-release-date.html

arkadaşlar sitede 18 dil içeriyor diyor ve şuan demoda 15 dil mevcut,diğer 3 dil içinde türkçe olabilir mi acaba ?
  • Umalım ki öyle olsun. Yoksa bu yıl yine yamayla uğraşacağız ve böyle güzel bir oyuna hiçbir yama yapmak içimden gelmiyor açıkçası. Özellikle kariyer modda dilin olmaması alacağın zevki hazzı bile etkiliyor.
  • Sadece menülerin türkçe olması yetmez, maç yorumcuları da türkçe olmalı...
  • Arapça küçümsenecek bir dil değil dünyada en çok konuşulan diller arasında 6. sırada bugün Ortadoğu, Arabistan ve Kuzey Afrika'nın pek çok ülkesinde yaklaşık 250 milyon insan Arapça konuşuyor.

Bir yazılım, elektronik veya beyaz eşya üreticisi bu pazar fırsatını asla gözardı edemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

http://fifa15game.com/fifa-15-gameplay-feature-release-date.html

arkadaşlar sitede 18 dil içeriyor diyor ve şuan demoda 15 dil mevcut,diğer 3 dil içinde türkçe olabilir mi acaba ?

Umutlandım açıkçası.Bir sürpriz daha gelir mi acaba ?

Peki şu anda ligi olup dili olmayan tek ülke biz miyiz ? Şimdilik arayüz Türkçe olsa yeterli olur.Seneye Türkçe yorumcu ekletmek için uğraşırız artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 14 Eylül 2014; 14:41:10 >

• Abi sen Turkce dil desteğini sadece turkıyede satılan oyunlara koysan yurtdısından alınanlarda olmasa o sayı cıddı anlamda artar. Ama adam ıhtıyac duymuyor bak pese oyunu satmıyor dıye turkce yapmak ZORUNDA KALDI
  • İNŞALLAH Türkçe vardır umutlamdım bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.