Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye 1 - 0 Hırvatistan | 05.09.2017 | 21:45 | TV8 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
14.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Excited19

Cenk, Oğuzhan ve Caner ilk yarının en kötüleri

Ahahaha bjk dusmanligi insanlara neler yaptiriyor aglamaya devamm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengiz veya emrenin acil oyuna girmesi lazım kanatlarda sıfırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes

Cengiz Ünder-Yunus(Yusuf Yazıcı)-Emre Mor

Emre Belözoğlu-Nuri Şahin

Caner Erkin-Çağlar-Ömer-Kaan Ayhan

Volkan

Şu takımla çıkmak çok mu zordu?Yenileceksek gençlerle yenilelim.Lucescu 2.5 M € alıyor kadro kurmaktan aciz.

• emre mor olsaydı gol atabilirdik
  • Oha adamlar Oğuzhan'ı gömüyor. Beyler bırakın bu kulüp kafalarını Allah aşkına.

Hakan sahanın en kötüsü. Hakan Emre Mor değişikliği bu kilidi çözer.
  • Caner direkt görmeden orta açıyor.Ama bu hali ile bile İsmail çöpünden daha iyidir.Hakan yerine Yunus veya Emre Mor girmeli.
  • Oğuzhan denen vitaminsiz mi her atakta var? Adamın sağ tarafa attığı maçın sonundaki pas resmen özeti. Ataklarda değilde atakların içine etmekte faydalı.
  • Cenk ile Burak bir arada olmuyor. İkisinin de teknik kapasitesi sınırlı zaten; bir kişi bile pas oyununu bozarken ikisi birlikte hiç çekilmiyor. Biri çıkmalı.

Orta alan teknik kapasitesi yüksek bir orta alan olmuş da defans yapan? İlk yarı Hırvatistan çok rahat pozisyon buldu. Bizden bir Cenk'in pozisyonunu hatırlıyorum ama Hırvatistan sağdan soldan geldi ki birçok pozisyonda son pasları/tercihleri farklı olsa çok farklı şeyler konuşacağımız bir maçtı. En azından eğlenceli, sıkılmıyoruz Biz mecburi golü düşünüyoruz onlar da rahat boşluk bulup atak yapabiliyorlar. İlk 11'i bu bakımdan beğenmemiştim ama şimdi de defansif oynanmaz, mutlak 3 puan almamız gereken maç zaten.

Hakan gene yokları oynuyor. Arda ileride elinden geleni yapan tek kişi. Hakan'ın ne yaptığını çözemedim. Cenk ile Burak'ı da yapısı gereği ceza alanında topla buluşturamazsan iyi oynamazlar takım oyununa katkıları pek yok (Cenk konusunda kesin konuşmayım gene de ama az izlediğim kadarıyla bu tip bir oyuncu). Yani ileride Arda tek kaldı. Oğuzhan geriden biraz destek oldu ama yeterli olmadı. Hakan'a elveda denip başkası oynayabilir.

Cenk/Burak'dan biri çıkıp bir de Hakan çıkarsa ileride daha iyi olabiliriz. Ancak yedeklerde kim var onu da bilmiyorum. Yerlerine daha kötü birileri girerse bir anlamı kalmaz.

• ukrayna maçında Konoplyanka iyi iş çıkardı çünkü top cambazı, dribbling güzel, bizim defansı aptal ettiler.

Şimdi kovacic'i gördük adamın ayağına top yapışıyor. saldımı gider bu adam tutamazsın.

Bizde de emre mor var, luce bu çocuğu oynatmıyor cidden uyuz oldum, mal mıdır nedir? Emre gencecik, daha masumane vatan sevgisi var. 2002'deki milli takım oyuncusu ruhu taşıyor.

Sen gazı ver o ağzından kan gelene kadar oynar. Luce bunu nereden bilsin?
  • Hakan Ç - Emre M. değişikliği...

• Mor,Cengiz ve Enes girmeli.

• rakitic nerede sakat mı beyler
  • Lucescu bunamiş

• Kenarda lucescu bağırıyor ipleyen yok. Apartmanın giriş katında oturan gelen geçene boşboş bakan ölmek üzere olan moruklar gibi.

• Emre Mor'u alsanaaa

• Şu ana kadar maçın en iyisi Çağlar

• Caner vasatın vasatı...
  • Duran top kullanılıyor adam kafayı vuruyor kadrajda bi tek Burak ve Cenk var hahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen geçen kafa vurmaya başladı.

;aynen yaa, ben de şaşırdım, defans nerede ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 5 Eylül 2017; 22:55:47 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.