Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

Hakem çok kötü yönetiyor maçı göz göre göre itiyor adamı ne zaman çalacaksın şu düdüğü

İspanyol iyidir dedik beterin beteri çıktı

Bu kadar kötü oynarken hakeme suç bulmam ben...

Kötüyüz bunda hemfikiriz fakat ilk gol ofsayt ikinci gol dışardan geldi ve bir çok hatası vardı sonuncu ise cengiz itildi bariz foul verilmedi tamam kötüyüz ama hakem çok çok kötü bu göz ardı edilemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Tolga'nın verimli olması için koşmamız ve hakim bir oyun oynamamız lazım, biz kontra oynayacaksak bu adamın sol kanatta ne işi var? Madem topu rakibe vereceksin, oynatsana Emre Mor'u.

Tolga topçu değil.
    Ozan da topçu değil.

İkiside özgüvensiz korkak kaçak oynadılar ilk yarı.
    Oğuzhan Arda olmadan bu maçı kazanmak hayaldi zaten.

Ben iki kalası görünce maç bitti dedim zaten...
  • Takımda bir sürü noname adam var.
  • Aha bir artist daha giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Orijinalden alıntı: Hardersecond

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

+1 dikkat ettim de beter olsun diyenlerin neredeyse hepsi kendi oyuncularının kadroya alınmamasına bozulan Kiev mağdurları

Boş yapmaya gerek yok.Sahadaki milli takım desteklenecek bir milli takım değil.Ahmet Bulut ve onun menajer tayfasının kurduğu milli takımdır.Başına da idare etsin diye bir alzheimerı koymuşlar.Bu takımın neyini destekleyeyim?

Kötü diye desteklemeyelim mi yani onu geçtim adam Ukraynayı destekliyorum diyor burda işi ne?

İyi olsun kötü olsun elbet düzelir ama kötü diye desteklememezlikte yapmam ve böyle kişilere her zaman da ağzının payını veririm.

Keşke kötü olsa kötü değil ki.Menajerlerin onun bunun cebine para girsin diye milli takım rezil oluyor.

• Serdar Aziz bugün baya yerinde top kesti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan
    Caner Ömer Uğur Şener
    Mahmut Emre(Oğuzhan)
    Cengiz Yusuf(Hakan) Olcay
    Cenk(Burak)

Şu kadroyu çıkartmak çok mu zor ya?Gitmiş Tolga'yı sol kanat başlatmışAdamın Gs'deki rolü ile buradaki rolü bir mi?İsmail nedir,hadi Hasan Ali savunması iyidir diyeceğim.İsmail de ikisi de yok.Caner niye oynamıyor?Obez Ozan daha pas atmayı biliyor,Emre zaten yaşlı koşan adam lazım bu obez mi koşacak?Koy işte Mahmut'u kaç yıldır Emre ile oynuyor.Topal neden stoper arkadaş,ülkede stoper mi yok?TS'de Uğur var,Ömer Toprak var,Aytaç Sulu var,Çağlar var.Niye Topal?

Bu işin sonu belli,yabancı sınır belli ki birilerinin zoruna gitmiş.Lucescu'da değiştirilecek yabancı sınırına kılıf olarak getirilmiş.Maç sonu yabancı sınırıyla olmuyor,oyuncular süre alamıyor hebele hübele derse şaşırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Formsuz Fener'den 4 futbolcuyu ilk11e koyarsan olacağı budur.O zaman niye geldi bu lucesku.

İşin komik yanı Topal dışındakiler Fenerbahçe'de bile ilk 11'de ilk tercih değil. Topal da stoperde oynamıyor zaten.

• ben ortada herhangi bir milli takım görmedim.

siyasi ranta batmış primci bir çete var, en vasıfsızından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 2 Eylül 2017; 23:12:22 >
  • Kenarıya çekilin adam giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Şuan yabancı sınırının kalkmasının Türk takımları için yararını izliyoruz. Yoksa her maç sahalarda bu çöpler dolaşacaktı.

Ama onlara yazık abisi az para kazanıyorlar sadece yıllık 2 milyon TL (!)

• hala saçma sapan bi oyun oynuyoruz b planımız bile yok kralsın lucee senden iyisi yok

o değilde iyi ki milli takıma gitmiş bu adam galatasaraya üst akıl olarak gelseydi olmayan aklımızıda alacaktı galiba
  • ÇÖP REZALET

• Oğuzhan'ı niye alıyor,Nuri varken?Oğuzhan kaç tane fiziği iyi olan takımlara üstünlük kurmuş.
  • Adam gibi adam girdi şimdi 3 gol atıp kahraman olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolda 4 kişinin arasına girersen bariz itsede o top onların olacaktı.
    İtmeye kalkmaya bazen izin verir hakemler erkek oyunu diye.

Ama FAUL vermeliydi hem fikiriz.
    Vermedi bişey mi oldu hayır.
    Pas atmalıydı bizim adam.Boşa 4 kişinin arasına girdi.
  • Şenerin kesinlikle fenerde ve milli takıma sınırsız kadro dışı edilmesi gerek

• Hicbir halt olmaz bunlardan

• hayatımda bu kadar ruhsuz bu kadar rezil milli takım görmedim fenerin durumu ortada o takımdan nasıl 4 kişiyi birden oynatırsin aklım almıyor

• Şener'İn IQ 30 .
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.