Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Biliyoruz öyle olduğunu zaten durumdan kimse hoşnut değil ama yukarıdaki tahrik etmeye çalışan tiplere ve armalarına bakarsan dediğimi anlarsın

Sertcan denen eleman tahrikten beslenen bir troll onu takmayın,diğerlerini bilemem,doğrudur.
  • Yerli Bale Koybaşı
    Yerli Modric Ozan
  • Konoplaynka tek başına bizim takımdan iyi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece aptallar oyuncu değiştirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahada ne yaptığını bilen organize olmuş bir takım var. O takım da sarı formalılar. Yardımlaşıyorlar, alan kapatıyorlar, boş alanlara koşular yapıyorlar, oyunu hızlı oynuyorlar, tempoyu istedikleri gibi ayarlıyorlar. 4-0 bitmesi gerekir normal şartlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesine'de 71 TL param vardı, 21 TL'sini Ukrayna'ya bastım. Oranı 1.90'dan 2'ye çıkardılar bir de. Buna kanıp Türkiye'ye oynayan var mıdır acaba...

• DE FUTBOL‏
    @defutbolsports

SON DAKİKA: Ozan Tufan ve Arda Turan devre arasında soyunma odasına girmedi. İkilinin tribündeki Ukrayna'lı kadınlarla sohbet ettiği görüldü

• İlk gol ofsayt ikinciyi de dışarıdan çevirdiler. Cenk in pozisyonu da ofsayt değildi.

Evet kötüyüz ama bunlarda bi iş var.

Maçın hakemi ingiliz atkinson muş ve değiştirilmiş.

Kiev maçında ve fb maçında türk takımları doğrandı. Yine tetikçi bir hakem vakası var gibi.

• Tolga Ciğerci için Luce'ye kızamazsınız, adam gs'de kanat oynuyor ve gayet de iyi oynuyor. Ama sahadaki oyun ve diğer yanlış tercihler için diyecek bir şey yok. Zaten 3 gün takımla birlikte çalışmış, sihirli değnek yok herhalde adamın elinde. Onun yanına mutlaka Türk bir yardımcı verilmeli, şu kadroları seçerken yardımcı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardersecond

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

+1 dikkat ettim de beter olsun diyenlerin neredeyse hepsi kendi oyuncularının kadroya alınmamasına bozulan Kiev mağdurları

Boş yapmaya gerek yok.Sahadaki milli takım desteklenecek bir milli takım değil.Ahmet Bulut ve onun menajer tayfasının kurduğu milli takımdır.Başına da idare etsin diye bir alzheimerı koymuşlar.Bu takımın neyini destekleyeyim?

Kötü diye desteklemeyelim mi yani onu geçtim adam Ukraynayı destekliyorum diyor burda işi ne?

İyi olsun kötü olsun elbet düzelir ama kötü diye desteklememezlikte yapmam ve böyle kişilere her zaman da ağzının payını veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdvaldBoassonHagen

quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Ahahaha müstefak size suan ulkenin en formsuz, moralsiz ve ozguvensiz takimi fenerden 4 adami ilk 11'e yazarsan boyle olur. Fenerbahce gibi oynuyor takim resmen.

besiktastan doldursun degil mi?

gecen sene ukrayna takiminin 6 oyuncusunu bulunduran kiev den 6 yediniz. uyan istersen.

2 senedir şampiyon olan takımın kadrosundan daha fazla oyuncu olması lazım. Ayrıca aynı Beşiktaş, Napoli'yi yendi. Benfica'ya karşı 3-0'dan maç çevirdi.

evet 3 offside golu ile.

futbolda rekabet ortadan kalkinca, ekonomik sorunlar bas gosterir. bu da o futbolun cokmesine yarar.

bir calhanoglu 15 milyon euro. ukraynayi su an topla 50 milyon eder mi?

Calhanoglu da Alman kokenli. Alman futbolundan yetisme. oyuna ardayi da alsan, cengizi klonlayip 3 tane de koysan turk futbolcusundan bir cacik olmaz. cunku temelinden yetismiyor.

bak sercan ornegi. manu ile aniliyordu 18inde. yok gs yok fb yok ts derken biz sercani bursa avm lerinde sigara icerken goruyorduk. cunku birileri fena sisirmisti bu cocugu. bursa dan aldilar ve hayatini karartilar milyon eurolar verince.

durum bu.

he ingiliz ligi var. o ayri yani yillik 10 milyar poundluk bir lig. bizim ligin 5 kati senelik oranda. onlar bile bir suru yabanci sinirlamasi getirdiler ama biz yabanci sinirini kaldirdik

ya ingilizler cok aptal ya biz cok akilliyiz.

Konoplyanka+Yarmolenko 50 eder zaten kücümsemeye devam edin böyle. İzlandayı da herkes küçümsedi adamlar bizi yene yene bir hal oldular. Bizim milli takımda karaktersiz ve yeteneksiz oyuncular oynuyor şunu anlayın.

ben mi kucumsedim ? onceki mesajlarima baksana :D

30 yasini devirdim. yugoslavyanin futbolunu cocuklugumda gordum. davor suker mesela bizde olsa belini oynatamaz dersin ama o boyla o adamda o teknik tipik yugoslav.

bak yugoslav futbolu boyle iken teknik, sert yapiya sahipken , ukrayna bunun bir tik ilerisi olan kosan versiyonunda. yillaridr sovyetler somurdu ukrayna futbolunu. lakin sovyetler sonrasi da ukrayna her alanda fakirlersi. buna ragmen ukraynada her cocuk sporcudur. bizdeki gibi 7 24 dizi izleyip ornek aldigi adam polat alemdar degil.

dedim ya bizim anadolu insanina spor olayi temelden ters :) ya para akitican futbol alt yapisina kati kurallar getirip yetistiricen genc yetenekleri menejer cakallarina birakmiycan, ya da siyasete sokup herseyi ulke futbolunu iyice bataga sokacaksin bugun oldugu gibi.

• Ozan topal tolga İsmail serdar aziz kötü bu adamlarla yenemeyiz zaten. Gerçi hepsi kötü sahadakilerin.

Topal > çağlar.

Ozan > okay ya da nuri

Tolga > emre mor

İsmail > caner

Okay ozandan kötü mü ya ? Tolganın gs de kanat oynayıp gol atmasını ile milli takımda kanat oynaması aynı değil.

• FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8

• Oguzhan giriyor bakalım

• Muhtemelen Hırvatlar'ada yenilicez ve o zamanda Hırvat çocukları piyasaya çıkacak

• Olsun beyler üzülmeyin, Ukrayna'nın kızları güzel

• Nedir yav şu Türkiye'nin ve takımlarının Ukraynadan çektiği.

• Yarmelonko ismini duymaktan bıktım artık

• ya ama bu ülkede yabancı sınırlaması yok sadece aptallar yabancı sınırlamasını kaldırarak başarılı olacağını düşünür.
  • Oğuzhan hadi koçummm
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.