Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek top oynayınca ben adam eksilterek baskı kurarak çıkacağız sandım. Hayatlar hayaller izliyorum atak yok atak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Basket maçına geçtim. En azından ruhsuz oynamıyor adamlar.

ukrayna bize basketi sevdirdi.
  • Koca ülkede Şenerden başka sağ bek olmaması büyük ayıp.

• Ilk gol ofsayt ikinci gol top disardan cevriliyor. Kotu oynuyoruz ama yinede hakkimiz yendi. Yan hakem arastirilmali.Sener serdar aziz ve ozan rezil oynuyorlar. Sol bekte neden Caner yok. Defansta neden Omer Toprak yok. Orta sahada Nuri, Yusuf Yazici gibi formda oyuncular niye yok. Arda yi cagiriyorsun sol acikta Tolga yi oynatiyorsun. Yalniz ilk yari bittiginde Luce nin yuzundeki ifade urkutucuydu. 2.yari sag ve sol kanat icin luce onlem almazsa bu mac 3 e 4 e gider. Eger Konoplanka ve Yarmolenko nun onu kapanirsa ukrayna biter. Baska yaratici oyunculari yok. Adamlarin 2 oyuncusu bizim takimi bitirdi. Yanlis kadroyla cikmamizin etkiside buyuk tabi.

• Ukrayna 2:0 Torpilli Beyzadeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Orijinalden alıntı: Sertancanluksenburg

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Hahahahahahahahahahahahaahahaha

Alın çöplerinizle mutlu hayatlar size serdarmış Mehmet topalmış hahahahahaha

Şu holiganlığınızı bari milli maçta bırakın size müstehak ne demek senin takımın yeniliyor ne saçma bi düşünce yapın var..

Ben 2012'den beri milli takımı desteklemiyorum zorunda da değilim,sen kim oluyorsun?

Ukraynalıyım sorun var mı?Çok fazla sevdiğim oyuncuları var

Hadi abisi ilerde ağla sana verecek cevabım yok cahille münakaşaya girmeye gerek yok

Abi affet abi kızma benim kolumu kes kırmızı beyaz akar Arda abimiz oyuna girecek 5-2 yenicez abi eminim.Tüm oyuncularımız altın gibi insanlar abi karın tokluğuna oynuyorlar o parayı da arakandaki müslümanlara veriyorlar abi kimse bilmez bak bunları biz bitti demeden bitmez abi

• Lucescu Fatih Terim'in tırnağı olamaz. Bu maçta farka gider.

• siyahla kullanıcısına yanıt
    Neyin sabrı adam kaç yaşında ? Genç adam sanki.Adamın bir gözü toprağa bakıyor.Anca ölmesi için zaman verilir bu adama

• Dünya kupasından elenince Lucescu'ya güle güle derlermiş vallahi ben kovulursa şaşırmam.
  • Anlaşılan şu ki bu günlerde bjklisi,fblisi gslisi farketmez.Toplum olarak baskete dönmemiz lazım.Bitirdiniz bizi be

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahla

Lucescu ya laf etmeye gerek yok. Takim yapabilmek zaman ister,sabir ve emek ister. Bizde bu sabri gosterecegiz. Mac kaybedeceğiz tabiki. Hocanın elinde sihirli değnek yok.

öyle bir zamanımız yok hocam yumurta dayanmış çıkışa öyle sabır gösterilecek bir durum değil.bir bak istersen kadroya ve yedekte oturanlara yaratıcı olabilecek bütün oyuncular kenarda ama fenerin taraftarlarının küfür ettigi oyuncular ilk 11 de.

valla gerek yoktu td ye ona verilecek parayı hayır kurumuna bağışlayıp sıradan bir vatandaş kadroyu kursa daha iyiydi.taktik falan kim verecek dersende o da yok maalesef.

bu arada basketbol milli takımımız kazandı tebrik ediyoruz şu yeşil sahadaki ruhsuzlardan sonra ilaç gibi geldi
  • Tolga Ciğerci yi sol açık görünce zaten kapattım şu çıkan kadroya bak hani Yusuf Yazıcı nerde Caner nerde Oğuzhan yani hala Mehmet Topal dan stoper yapılmaya çalışılıyorya gerçekten hayret ediyorum koca Türkiye de stoper mi yok yahu adamı asıl mevkisinde oynat bari goller de gol değil biri ofsayt diğeri dışardan çevrildi ama bu oyunla zaten her türlü maçı kaybedersin.

• Yedek kulubesi ve cagirilmayan oyunculardan 11
    Enes
    Arda-Yunus-Emre Mor
    Mahmut Tekdemir-Nuri Sahin
    Caner-Caglar-Ömer-Kaan Ayhan
    Onur

Su kadro sahadaki 11'e 3 atar. Cengiz ve cenk suan sahada olmayi hakeden tek adamlar bir de belki hakan hepsi o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet topal , ozan , emre , serdar aziz

Berbatlar

Aslinda hepsi berbat. Rezillik !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Milli takimin yenilmesinden zevk alanlar dalga gecenler adam degilsiniz serefsiz oglu serefsizsiniz pislik herifler.

Ulke futbolunu yonetenler bile düşünmüyorken ben neden üzülecekmisim ? Ukrayna attikca keyfim yerin geliyor oh

• Yıl 2017 halen daha Türkiye Milli Takımı'nı destekleyenler var.

Forza Ukrayna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Yıl 2017 halen daha Türkiye Milli Takımı'nı destekleyenler var.

Forza Ukrayna.

Öyleyse neden Türkiye konusundasınız çekin gidin Ukrayna forumlarına sizin desteğinize ihtiyacımız yok zaten kan meselesi bu o kan sizde yok bide gelip burda milleti germeyin

• Ya benim anlamadığım şey şu. Bu kadar yetenekli Türk oyuncu varken neden bu kadar karaktersiz ve yeteneksiz oyuncular kadroda? Şunu bana açıklayabilecek bir allahın kulu yoktur. Bu ülke Ozan Tufan-Emre Belezoğlu orta sahasına mı kaldı böyle saçmalık mı olur. Şu milli takımı şu şartlarda destekleyene de saygı duymuyorum. Sizi temsil eden şeyin bu olmasını istiyorsanız gerçekten hiç saygı duymuyorum. Bu kadar karaktersiz bir milli takım daha önce hiç gelmemiştir diye düsünüyorum.

Karakterli milli takım için ölene kadar koşup baskı yapan ve inanilmaz karakterli ve yetenekli gençlere sahip olan basketbol takımına bakabilirsiniz. Sorun milliyette değil sorun düzende yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdvaldBoassonHagen -- 2 Eylül 2017; 22:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Ahahaha müstefak size suan ulkenin en formsuz, moralsiz ve ozguvensiz takimi fenerden 4 adami ilk 11'e yazarsan boyle olur. Fenerbahce gibi oynuyor takim resmen.

besiktastan doldursun degil mi?

gecen sene ukrayna takiminin 6 oyuncusunu bulunduran kiev den 6 yediniz. uyan istersen.

2 senedir şampiyon olan takımın kadrosundan daha fazla oyuncu olması lazım. Ayrıca aynı Beşiktaş, Napoli'yi yendi. Benfica'ya karşı 3-0'dan maç çevirdi.

evet 3 offside golu ile.

futbolda rekabet ortadan kalkinca, ekonomik sorunlar bas gosterir. bu da o futbolun cokmesine yarar.

bir calhanoglu 15 milyon euro. ukraynayi su an topla 50 milyon eder mi?

Calhanoglu da Alman kokenli. Alman futbolundan yetisme. oyuna ardayi da alsan, cengizi klonlayip 3 tane de koysan turk futbolcusundan bir cacik olmaz. cunku temelinden yetismiyor.

bak sercan ornegi. manu ile aniliyordu 18inde. yok gs yok fb yok ts derken biz sercani bursa avm lerinde sigara icerken goruyorduk. cunku birileri fena sisirmisti bu cocugu. bursa dan aldilar ve hayatini karartilar milyon eurolar verince.

durum bu.

he ingiliz ligi var. o ayri yani yillik 10 milyar poundluk bir lig. bizim ligin 5 kati senelik oranda. onlar bile bir suru yabanci sinirlamasi getirdiler ama biz yabanci sinirini kaldirdik

ya ingilizler cok aptal ya biz cok akilliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Milli takimin yenilmesinden zevk alanlar dalga gecenler adam degilsiniz serefsiz oglu serefsizsiniz pislik herifler.

En çokta sonradan görme takımın taraftarları

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.