Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mehmet Özdilek , Tolunay kafkas vb hocalar çıksaydı bundan kötü olması imkansiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahahaha luce önce sen Twitter'dan takım kurulamayacağını öğren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formsuz Fener'den 4 futbolcuyu ilk11e koyarsan olacağı budur.O zaman niye geldi bu lucesku.

• Ozan.

Ismail.

Sener.

Serdar.

Mehmet.

Ne ise yarar bu adamlar da milli takimda? Bir tane faydali hareket yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-45 -- 2 Eylül 2017; 22:36:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Şener'in kanat otoban oldu. Adamlar her uzun topta sağbek stoper arasına adam kaçırıyor. Anlayamadık hala Topal'dan stoper olmaz.
    Tolga Ciğerci formda tamam ama Gs'de farklı iş yapıyor burada farklı görev verip aynı sonucu bekleyemezsin. Tolga-Emre-Ozan diye bir üçlü olmaz. 1 tanesinde dribling yok topu ileriye taşıyamıyoruz. Tolgay'ın alınmasında herhangi bir engel yok diye biliyorum kadroda olmalıydı.

Tolga tespiti cok dogru gsde kagit uzerinde solda ama gorev tanimi ve gsnin oynama sekli cok farkli milli takimda da sola koyup ayni faydayi saglamasini bekliyor alzheimer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre nin yanında ozan oynamaz abi emre yaşlı ben ozan dan daha hızlıyım
    Tolga açık oynamaz 2 bek komedi
    Bence maç 2 de kalmaz 5 olur bu gidişle

• Arda'yı da aldın madem kadroya oynatacaksın Luce efendi, bakalım ne kadar Dünya yıldızıymış. Çıkar Ozan'ı at Arda'yı sola biraz izleyelim bakalım.
  • Bizim yerimiz asya ligi, Avrupa da sittin sene bir yere gelemeyiz. Ne disiplin var, ne oyun zekası, ne kondisyon, ne de ruh. Bu Milli takım terim denilen herifin eseri, luce ne yapsın ya da Şenol Güneş gelse o ne yapsın. Baştan kokuşmuş bir düzen, bu düzen için de Milleti oyalayan bir teknik direktör ve futbol federasyonu başkanı, bu herifler hala da saygı görüyor, laf ettirilmiyor. Şurada hala terim olsaydı diyenler var arkadaş biz böyle bir Milletiz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Orijinalden alıntı: Sertancanluksenburg

Hahahahahahahahahahahahaahahaha

Alın çöplerinizle mutlu hayatlar size serdarmış Mehmet topalmış hahahahahaha

Şu holiganlığınızı bari milli maçta bırakın size müstehak ne demek senin takımın yeniliyor ne saçma bi düşünce yapın var..

Ben 2012'den beri milli takımı desteklemiyorum zorunda da değilim,sen kim oluyorsun?

• Mahalle takımı gibi oynuyoruz adamlar güle oynaya kalemize geliyorlar yahu başka ne diyeceğimi bilemedim :))
  • 1. gol ofsayt
    2. gol top dışarda

3 adamın suratına bile bile vurdu

ama kimin umrumda braga yada kiev maçı değil ki
  • Ulan lucescu'ya bek sen birader!! Topladığın takım niye böyle?

Harbi ülkece bitiğiz her alanda HER!! Ben bu adamı gözümde mi bu kadar büyütmüşüm ne?

Çok umutluydum cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justaprogrammer

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Ahahaha müstefak size suan ulkenin en formsuz, moralsiz ve ozguvensiz takimi fenerden 4 adami ilk 11'e yazarsan boyle olur. Fenerbahce gibi oynuyor takim resmen.

besiktastan doldursun degil mi?

gecen sene ukrayna takiminin 6 oyuncusunu bulunduran kiev den 6 yediniz. uyan istersen.

2 senedir şampiyon olan takımın kadrosundan daha fazla oyuncu olması lazım. Ayrıca aynı Beşiktaş, Napoli'yi yendi. Benfica'ya karşı 3-0'dan maç çevirdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Hahahahahahahahahahahahaahahaha

Alın çöplerinizle mutlu hayatlar size serdarmış Mehmet topalmış hahahahahaha

Şu holiganlığınızı bari milli maçta bırakın size müstehak ne demek senin takımın yeniliyor ne saçma bi düşünce yapın var..

Ben 2012'den beri milli takımı desteklemiyorum zorunda da değilim,sen kim oluyorsun?

O zaman konuda ne işin var?

• iyi ki galatasaray lucescu'yu almamış.işi bitmiş bu adamın.
  • Hakan kardeşim de gene casper gibi .
  • Abv topunuzun . Kapattım maçı . Açın basket maçını izleyin

• Bu Mehmet Topal denilen adam yüzünden Fener köy takımına elendi şimdi yine 11'de oynuyor Ömer Toprak varken niye oynuyor bu adam ?

• Şener, İsmail, Mehmet Topal, Ozan Tufan nedir abi nedir? Fenerbahçeliler bile küfür ediyor şunlara şuanda ne işi var bunların ilk 11de? Mehmet Topal ön libero oynasa iyi ama stoper de ne işi var?
  • Kasarlar milli takimdan defolup gitmeden bu rezillik bitmez.
    Allah hepsini bildigi gibi yapsin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.