Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lucescunun acil kovulması lazım rezillik resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmamış luce bu takım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurban etini cenabetmi yediniz böyle leş oyanamak olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 2 Eylül 2017; 22:31:41 >
  • Bu yan hakemin ciddi şekilde araştırılması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi her şey şuraya bak.

Kapatıyorum, son iki maça İspanya yenilecek, İzlanda 4 gol atacak, Kazakistan'da bütün futbolcular amuda kalkarak gol atarsa. Foreo Adaları Mars'a koloni kurarsa gruptan çıkarız. Ulan Allah kahretsin sizi

• Sol bek ismail
    Orta saha Ozan
    Sol açık Tolga

bu takımdan ne bekliyorsunuz kapatın televizyonları kanser olmayın
  • İlk gol ofsayt. 2.golde top dışarda. İtiraz eden adam yok 2.golde. Takım bitse de gitsek diyor. Ne diyelim aynı tas aynı hamam sığır sürüsü sahada.

• Tamam kötü top oynuyoruz kazanmayı hak etmiyoruz ama ilk gol ofsayt, 2. Gol dışarıdan çevirdi.

• Bir gol ofsayt bir gol aut

Ama milli takim şahane

Fenerliler özellikle

Her biri diğerinden mal

Kanser

Yeteneksiz

Karaktersiz

• Ozan Allah senin belanı diyorum görüp de bir insan nasıl niye koşmaz golde, bu adam nasıl topçu olmuş
  • Şu şener ve serdar yerine ben oynayanım daha kötü oynarsam ne olayım. Çöplerin çöpü. Al birini vur ötekini. Her iş haddini bilmekle başlar.

• Hayatimda izledigim en caresiz ulke maci.

San marino bu kadar gozukmez.

• Kaleci, Konoplyanka, Yarmalenko 3lüsü ne güzrl oynuyor öyle

• Olabilecek en kötü kadroya çıkarmış. Bekler, Tolga'nın kanatta oynatılmaya çalışılması falan rezil tercihler. Bu takım 4 yer böyle bir anlayışla.
  • Kono easy mode de oynuyor <3
  • Bide futbolcuyuz diyorlar kendilerine daha 2 pas yapıp kontraya cıkamıyorlar rezillik diz boyu umutlar başka yaza kaldı
  • Dortmunt a transer olan Ömer Toprak nerede?

• cok iyi oldu :)

burada bile hala luce ye yuklenenler var. Turkiye de son 5 yil futbol siyaset icinde. Birilerini yalayan her kulup baskaninin takimi sampiyon oldu. durum ayni sekilde devam ediyor. yabanci siniri kaldirildi ne oldu? yalaklanip, parayi kaldiranlar aldilar iyi adamlar, ulkede rekabet kalmadi.

gerek hakemlerin eyyamciligi ile de anadolu takimlarinin rekabet gucu iyice dustu.

sonuc bu. tolga cigerci bir artisi yok. duz topcu. mehmet topal para icin valencia dan geldi. ozan para icin feneri secti. durumlari ortada.

Luce de kendisine gelen raporlara gore adam sececek. terim terim diye bir tarafinizi yirtiyordunuz. terimin de o gorevde nasil kaldigi belli idi. Siyaset...

Turk futbolu = Siyaset. e sonuc normal :) birilerinin adamlari birilerinin adamlarini oynatiyor yiyiorlar.

iyi oldu 4 tane yiyin :)
  • Bu federasyonla hiçbir şey olmaz. Demirören Türk futbolunu sonunda yerin dibine gömdü.
  • İşimizi gücümüzü bırakıp bi de bu çöpü izliyoruz de mi ? Evde de vardı anasını sattım onu izlerdim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.