Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözlerim kanıyor, bildiğin gözlerim kanıyor arkadaş ya. Ozan, Şener, Ismail, Serdar Aziz, stoper oynayan Topal diye bir savunma hattı olamaz. Bu adamlar savunma yapamıyor yahu

Adamlar rakip yok gibi rahat rahat geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre mor gibi deplasmanda hızıyla iş yapacak adam neden yedek ? Tamamen yanlış kadro. Tolga emre ile yan yana oynamali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertancanluksenburg

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Hahahahahahahahahahahahaahahaha

Alın çöplerinizle mutlu hayatlar size serdarmış Mehmet topalmış hahahahahaha

Şu holiganlığınızı bari milli maçta bırakın size müstehak ne demek senin takımın yeniliyor ne saçma bi düşünce yapın var..

Ben 2012'den beri milli takımı desteklemiyorum zorunda da değilim,sen kim oluyorsun?

Ukraynalıyım sorun var mı?Çok fazla sevdiğim oyuncuları var

• En kolay çözüm takima şuan bir tane bile kasarlanmis topcu almamak.

Lanet olsun emresine de ardasına da ozanina da. İki dünya kupasına gitmesinler 0 dan farklı adamlar toplayıp yeniden kadro kursunlar bu nedir yav.

Yabancı kuralı falan hikâye. Bu akil yoksunlarindan anca bu kadar olur. Her mac ayni her mac ayni.

• Bu nasil ülke yahu hic bir sporda basarimiz yok bizim gunahimiz nedir ya başarı istiyoruz başarı, bizim vegilerimizle prim aliyor bu şeref yoksunlari
  • Hadi ukrayna acıma devam et 5 istiyorum 5 hadi vites düşürmeden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın yardımcılarıda yerli, nasıl böyle bir takım çıkarıyor aklım almıyor, muthtemelen maç sonu yerli yabancı sınırı diye zırvalayacak

• Aciz, korkak, kısır oyunla sanki feneri izliyoruz..

• Lucescu ya laf etmeye gerek yok. Takim yapabilmek zaman ister,sabir ve emek ister. Bizde bu sabri gosterecegiz. Mac kaybedeceğiz tabiki. Hocanın elinde sihirli değnek yok.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Hahahahahahahahahahahahaahahaha

Alın çöplerinizle mutlu hayatlar size serdarmış Mehmet topalmış hahahahahaha

Şu holiganlığınızı bari milli maçta bırakın size müstehak ne demek senin takımın yeniliyor ne saçma bi düşünce yapın var..

Ben 2012'den beri milli takımı desteklemiyorum zorunda da değilim,sen kim oluyorsun?

Ukraynalıyım sorun var mı?Çok fazla sevdiğim oyuncuları var

Hadi abisi ilerde ağla sana verecek cevabım yok cahille münakaşaya girmeye gerek yok

• Basket maçına geçtim. En azından ruhsuz oynamıyor adamlar.

• Ayda yılda bir oturup maç izleyelim diyoruz takıma bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 2 Eylül 2017; 22:41:47 >
  • Ne desek boş. Takım en başta takım gibi oynamıyor zaten; bireysel performanslardan önce bunu söyleyebilirim. Her orta sahadan destek almayan takım gibi defans aşırı saçmalıyor, hücum ise organize olamıyor. Defansta bir Serdar'ı az buçuk beğendim diyebilirim ama o da çok adam kaçırdı. Hücuma kızamıyorum, top zaten kaç defa geldi ki onlara?

Orta alan tamamen facia. Emre'yi hadi yetenekli diye aldım takıma tamam ama yanını süsle bari. Takımda orta alandan defansa yardıma gelen yok. Ozan'ın tam olarak görevi ne bilmiyorum. Zira bana hiçbir şey yapmıyormuş gibi gözüktü. Tolga'yı bizdeki gibi biraz daha ileri atmayı düşündü sanırım ama yanlış bir düşünce. Galatasaray oyun yapısında Tolga iyi gözükebilir ama yetenekleri sınırlı; kabul etmek lazım. Orta alanda pres yapan oyuncu rolünü oynar anca; az buçuk da pas yapsa öp başına koy. Tolga'yı daha defansif oynatıp Emre'nin yeteneklerini daha ileri taşıyabilirdik. Ozan ise hiç ilk 11'de olmaması gereken biriydi. Kim oynarsa oynasın yerine.

Orta saha bu kadar kötü olunca hücumda da bir şey yapamıyorsun. Takımı takım yapan orta alan. Hakan'a Cenk'e Cengiz'e bir şey diyemiyorum o yüzden.

Velhasılıkelam yedekte kim var bilmiyorum ama orta alan kurgusunda acil değişikliğe gidilip Ozan'ı oyundan almak lazım. 2-0'dan bu maçı zaten döndürmek imkansız gibi bir şey artık da bari iyi oyun oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 2 Eylül 2017; 22:42:58 >

• ahaha ft düşmanları maçı izliyor mu ? ft şuan evinde bir yeriyle gülüyodur şu takımın haline

lucenin bahaneside hazır nerdeyse her basın toplantısında söylediği gibi "yabancı sınırlaması gelmeli bu şekilde başarı olmaz, olamaz !1é11é1é!" diyecek işin içinden çıkacak gitti dünya kupası

ft ile gruplara iyi başlamamıştık ama yavaş yavaş takımı oturtmuştu bu adam takımı oturtana kadar bundan sonraki dünya kupasına belki gideriz
  • Yazıklar olsun Fenerbahçe'yi izliyor gibiyim. Fener orda can cekisiyor türk futbolcuları yüzünden adam 4 tane fenerli alıyor. Lucescunun yerinde herhangi bir türk taraftarı olsa yemin ediyorum daha iyi kadro dizerdi.

Biz Fenerli olarak ortasaha da düzgün rotasyon olmamasına rağmen ozanı istemiyoruz. Adamın elinde Nuri Şahin, Okay Yokuşlu, Oğuzhan, Tolgay, Tolga ciğerci var gidiyor Ozan "yan pas" Tufan ı oynatıyor şaka gibi.

İkinci olarak Topalın stoperde iyi olmadığını Ukrayna anladı siz anlamadiniz. Orada Çağlar Söyüncü var Ömer Toprak var en kötü Ahmet Çalık ı oynat ama Topalı oynatma gözünü seveyim.

Şu lucescuya iyi TD diyorlar ama yok öyle birşey. 2015te bile Shakhtar zor elemisti bizi sıkıcı kontra atak futboluyla.

• Şener bayran diye kanattan geçişleri ücretsiz yapmış anlaşılan otoban gibi gelen geçiyor
  • Yazıklar olsun ya. Lucescu türkiyeyi tanır dedik çıkan kadroya bak. Karşı takımın hocası hazırlamış gibi. Tolga ciğerci ozan tufan ismail köybaşı şener ilk 11 de. Pas yapabilecek sadece 2 adam var biri emre diğeri cengiz.

Yusuf yazıcı gibi bir yetenek ve soğukkanlılık abidesi yedeklerde bile yok. Yazıklar olsun başka bişi demiyorum. Bu ilk 11 le maşı çevirmeyi bırak farka gider bu maç.

İsmail yerine caneri oynatıp cengizi sağ kanada çekse bile etkili olabilirdik ilk yarı.

İkinci yarı arda oğuzhan caner oyuna alıp ismail tolga ozanı çıkarırsa bir ihtimal beraberliği zorlayabilirler. Bu ilk 11 deki sığırlarla arka arkaya dikine 2 pas imkansız.

• Ya akıl var mantık var bu kadar merkez orta sahayla ne yapacaksın? Şu kadro duyurulmadan önce herhangi birine göster millet alay eder. Bir takımın hiç mi taktiği olmaz. Yani şu sahadaki takımın biri bana taktiğini söyleyebilirmi? Ne yani bu takımın amacı ne? Kanat oyuncusu olmadan futbol mu oynanır? Ya insan üzülüyor gerçekten nerede o eski milli takımlardaki istek arzu. Yenilsek bile iyi kötü bişeyler oynuyorduk. Yazık şu takımın haline.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Ya zaten aklı mantığı olan insan, Ozanı- İsmaili takıma direk almaz. Kadroya demiyorum. Takıma. Çöpün önde gideni bunlar. Koskoca ülke bek mi yok İsmail yerine

• Hakan kardeşim 27. milli maçın . Bir maça da ağırlığını koy be . Caspersın gene
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.