steamda oyunu nasıl inidircem ? ea play ve ultimate edition satın aldım. fifa22 tıklıyorum çıkıştarihi 1 ekim diyor. herhangi bi download sekmesi göremedim |
FIFA 22 [PC ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Bak üstte çözümü yazdım. ⚠
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamamdır iniyor hocam teşekkürler
-
Oyun indi komple ama girilmiyor. Hep bir sorun :)
-
Oyunu oynayan varsa resim filan atabilir mi buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 de
Play üyelik al 29₺ sen de oynarsın 🔟 saat
Ya beyler microsfot storeden 8 liraya aldım ama origin hesabıma nasıl tanımlanacak anlamadım ben nerden indireceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaferengur
Play üyelik al 29₺ sen de oynarsın 🔟 saatBu sene oyunu oynamama ya karar verdim eski nesil diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ea play 8 liraya storeden aldım ama nerden açacağım bulamadım yardım edermisiniz
-
Başladı sonunda indirme inerken de santra modunda oynayabiliyoruz
-
Xbox game pass var bende indir kısmı yok pc için indirebilen varmı acaba
-
Web APP kaçta açılacak acaba? ordaki hediyeleri de alalım bari. Geç açtıkları için kablonetin akşam 7-12 arası hız düşürme kotasına yakalandık 12 gibi anca girecem oyuna web app da oyalanayım dedim o sürede
-
bende hala açılmadı xbox game pass üzerinden aldım neden olabilir bilen biri yardım lütfeeen
-
Xbox ile PC'de sorun var. PS de çalışıyor ama bendede açılmıyor oyun. Origin-PC.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*Xbox ile PC'de sorun var. PS de çalışıyor ama bendede açılmıyor oyun. Origin-PC.
Ben az once xbox game pass pc aldım hocam ea app i yüklettirdi ama fifa 22 de indir butonu dahi çıkmıyor
-
EA App'da gözükmüyor oyun PC'de yalnızca Originden indiriliyor şuan
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRCEA App'da gözükmüyor oyun PC'de yalnızca Originden indiriliyor şuan
game passte direk oraya atıyor nasıl indireceğiz hocam peki
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekoko54game passte direk oraya atıyor nasıl indireceğiz hocam peki
Alıntıları GösterBir fikrim yok ben originden EA Play Pro aldım ordan indiriyorum
-
3 Senelik konsol arasından sonra tekrar PC'ye döndük inşallah hilenin dibine vurmazlar bu sene :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X