Düzenli olarak oynayan ve takım oyunu yapan gelebilir forvet ve kanatlarda oynayacak arkadaşlar yazabilir. |
Fifa 22 Pro Club oyuncu arıyoruz
-
-
21 de kısa bir süre oynamıştım oyunu , aşırı iyi olmayabilirim, yer varsa katılabilirim takımınıza
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam merhaba. çalıştığımdan dolayı akşamları vakit bulabiliyorum. müsait oldukça katılmaya çalışırım 2-3 maç. whatsapp grubu vs de kurabiliriz daha etkili haberleşmek için. ulaşabilir misiniz:)
Hafta sonları ve hafta için de akşamları aktif oluyorum. MDO yada ST olarak yer varsa katılabilirim.
-
AslanKral0633 adıyla MOO-MDO mevkii oynuyorum. Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
-
Wp grubu kuruldu mu hocam. Kurulmadıysa kuralım mı ? Bir de kullanıcı adlarınızı yazar mısınız oyundaki
-
hocam bir dönüş yapılmadı başlığı açan arkadaş tarafından ama oyuncu varsa kurabiliriz
kulüpler sıralamasında INDEPENDENCE a başvurarak kulübümüze katılabilirsiniz. Kulüpteki oyuncular hep kaliteli pas ve oyun görüşü olan arkadaşlar, böyle oyuncuları bekleriz.
-
Kulüp adı: İstinye SK
Sağ-sol açık, bek ve defans arıyoruz. Santrafor ve orta saha da gelebilir. :)
Paslı oynayan herkes gelebilir. :)
Bir orta saha daha gelirse ortayı üçleriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Istinye SK" olarak düzelteyim arkadaşlar.
Harften dolayı çıkmayabilir.
-
Hocam, ST ve CAM oyuncusuyum. 24 levelım 403 golüm var bu sezon. Klasman kaçta oynuyorsunuz ve oyuncu hala arıyor musunuz?
-
Özel mesaj attım hocam.
-
Konu hala canlı mı acaba.. Fut modu bitti bitecek zaten. Geçen sene klas 5 te pro clup oyuncusuydum.. kanat ve cm oynayabılırım.
-
Kulüp adı ''KTU FC''
1.Klasmanda 3 kişi oynuyoruz keyifle fifa oynamak istiyorsanız dc gelebilirsiniz arkadaşlar.
-
hocam discord linki güncel değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X