Bilgisayarımdaki performans dalgalanması
Ekran kartım : 4080 super
Anakart: biostar 650
ram: 16 gb 6000 mhz
işlemci : 7600
bu sistemde battle field 2042 - age of empires :D lol, stalker 2 gibi oyunları ultra ayarlarda oynayabılıyorken crusader kings 3, frostpunk 2 ve cod blackops 6 (bu oyunda shader error hatası verıyor ) gibi oyunları acayip kasarak oyun oynuyorum. Hatta arka planda youtube bile donuyor. Ram kullanımı %50 civarlarında olmasına ragmen bu sorunu neden yaşadığım konusunda hiç bilgim yok. Nvidia denetim masasından birincil ekran kartım 4080 super olarak değiştirdim ama nafile. Yardım ederseniz çok sevinirim
GSM onaylama durumu
Merhabalar, Bazı forumlara erişimim ya kısıtlı ya da konu açmak için gsm numaramı onaylamamı istiyor.. Profil düzenle kısmını gelince malesef o sekme kapalı. Admin arkadaşlardan ulaşıp yardım eden olursa sevinirim.
Pro Club takımı arıyorum .
Selamlar. Fifa 20 ve 21 de uzun süre pro club oynadım bu sene ıcın henuz yenı basladım. Özellikle akşamları ve haftasonları online sürem uzundur. Aktif bir takım arıyorum. SNT, STP ve KL hariç heryerde oynarım . Yaşım 35. 16 17 yaşındaki kardeşlerimle oyun oynamak istemiyorum biraz daha olgun bir grup olursa sevinirim :)
iceberg3387 psn kullanıcı adım ekleyebilirsiniz, buradan yazabilirsiniz ya da özelden mesaj atabilirsiniz :)
|
Forum üyeliğim
|
Meslek: Serbest Meslek Uzmanı
İlgi Alanları: Futbol
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 696 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun