Şimdi Ara

forum üyeliğim hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ve donanımhaber yönetimi adminleri;

dün kaç yıldır kullanmakta olduğum forum hesabımın telefon numarasını güncellemeye çalışırken birden üyeliğim aktive edilmedi kısmına geldim nasıl geldiysem . neyse mailime gelen mesaj aynen şu ;

quote:

"Hesap güvenliği için kaldırıldı"

bu şekilde gelen maile hiç bir şekilde tıklanma yapılmadığı gibi aradaki yazan linkide kopyalayınca üyeliğim yine aktive edilmedi diyor .. bunun için ne yapmam gerekiyor yardım bekliyorum . telefon numarası güncellemeden nasıl buralara geldim ve nasıl benden kaç yıldır kullandığım hesabıma mail onayı geldi onu anlamadım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba iceberg1987;

https://forum.donanimhaber.com/support_create.asp adresi üzerinden durumu iletmeniz halinde, GSM onay işlemleri ile ilgilenen Adminlerimiz kısa sürede yardımcı olacaktır.

Ek olarak, yardım talep etmek üzere açmış olduğunuz bu iki konuda mevcut içeriği, hesabınızla ilgili kimi kişisel verilerinizi içerdiğinden ötürü, hesap güvenliğiniz için kaldırdım.

İyi forumlar dilerim;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şimdi girebiliyor musunuz? E-posta adresiniz onaylanmış gözüküyor. (asıl hesabınız iceberg987 değil mi?)
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    evet dogrudur tekrar kontrol edıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Şimdi girebiliyor musunuz? E-posta adresiniz onaylanmış gözüküyor. (asıl hesabınız iceberg987 değil mi?)

teşekkürler şimdi oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.