Bildiğiniz gibi forumda illegal konuların konuşulması yasak. Bu tür konuşarın konuşulduğu (wares, crack, serial) Türkçe içerikli bir forum biliyor musunuz? Lütfen PM atar mısınız?
Umarım bu topic kurallara aykırı değildir. Yöneticilerin isteği doğrultusunda derhal kapatabilirim.
Saygılar!
atıl kurt!
sen mesajı aldın vozer [krl]
bu topicten sonra web güvenliğimi tehlike altında hissediyorum arkadaşlar..vozerin derhal merkeze çağrılmasını istiyor,bilgisayarımın etrafına 4 adet(istediğimde blow-job yapacak olan) bayan netguard talep ediyorum..
pm e ne hacet yaw. bak sitemiz aciliyor yavas yavas 10 tane dokuman ekledik
bakiniz >>> imza
hacker çağrı şu site ne zaman açılacak merak ettim doğrusu!
Bu arada "Serials 2000 7.1 patch" diye aratırsan güzel Türkçe sahifeler çıkıyor ve hiç de o kadar tırt deiller.. PCCillin 2004 2000i şifresi ile çalışabiliyor bilginize..
Acharad hocam sitenin acilma tarihi elimizdeki dokumanlarla orantili diyebilirim. ne kadar ozgun dokuman toplarsak o kadar cabuk acilacak.zaten dokuman eklemeyenler malesef siteye giremeyecekler.su an elimizde 120-130 dan fazla ozgun dokuman olmasi gerek.
not : net ortamnda heryerde dolasan dokumanlari istemiyoruz bize ozgun seyler gerek.