< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
eyvallah hocam düzeltmişler ben de aldım
-
PC de oyuncular daha pahalı oluyor ama senin çıkardığın oyuncular da pahalı yani aynı hesaba geliyor. Ama bu sene pc oyuncu sayısında büyük patlama olacak next gen geliyor,oyuncu sayısı geçen senelere göre 3-4 kat artabilir.
-
Selamlar herkese,22den kalan pointsleri aktarma durumu var mı 23e
Ps5te oynuyorum ultimate sürüm sipariş etmiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Points e var coins se yok jeton yani yok
Points evet hocam,teşekkürler cevap için
şu orta kafa olayını geliştirseler iyi olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar arkdaşlar,
Fifa 22'de oynadığım hesabın PSN hesabımdan linkini kaldırsam ve bu yıl kardeşlik yapmış olduğum psn hesabına linklesem ultimate promosyonlarında sıkıntı yaşarmıyım?
Geçen yıl kardeşliği kendim kurmuştum ancak bu yıl başka bir arkadaşın grubuna katıldım.
-
Herkese merhaba arkadaşlar , sbc kadrolarını kurmak isteyip zorlanan veya uğraşmak istemeyen arkadaşlar için bütün sbc'leri otomatik olarak kurup size sunan bir site buldum ve videoda anlattım iyi seyirler.
Bora SönmezyoutubeHerkese merhabalar , bu videomda sizlere tanıttığım bu ücretsiz site sayesinde çözemediğiniz veya uğraşmak istemediğiniz SBC'leri siteye girip ardından çözmek istediğiniz SBC ismini seçip kolayca kurabiliyorsunuz. Devam videoları için videoyu beğenip kanalıma abone olabilirsiniz :) Site Linki ; https://easysbc.io/https://www.youtube.com/watch?v=srqzXW7nH3s -
merhaba, oyuniçi bende çıkmıyor.Hangi menüden aldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk ön siparişte almıştım oyunu. Erken erişme şansı yazıyordu . Hangi tarihte erişicez bilen varmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıkış tarihinden 3 gün önce hocam 27 Eylül.
Yanlış hatırlıyorum sanırım belli bir sürede alan 7 gün erken giricek diye kalmış aklımda :/
Hybrid Leagues ve Hybrid Nations SBC'lerinin çözümleri arkadaşlar. Web App çıktığı gibi başlarsanız oyuncuları almaya ucuza kapatırsınız.
Bora SönmezyoutubeHerkese merhabalar , FIFA 23 çıkmadan sizler için Hybrid Leagues ve Hybrid Nations SBC'lerinin çözümlerini yaptım. Devam videoları için videoyu beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın :)https://www.youtube.com/watch?v=9ld3RAzXwf0 -
Arkadaşlar 9 yaşında oğlum 1-2 senedir fifaya sardı genellikle fut ve kariyer oynuyor. Şimdi de haliyle ultimate edition istiyor benden.Yaza doğru takas için kutulu olarak alsam kutulu fifa sadece standart sürüm mü çıkıyor yoksa yine ultimate olarak çıkıyor mu? Fifa points ve vereceği 1-2 oyuncu için ultimate istiyor. Bana bi akıl verirseniz sevinirim ne yapayım:)
kutulu olanlar standart edition olarak çıkıyor, ultimate ediition almakta fayda var 3 gün önce erişim ve 4600 point için.
-
İndirmeye ne zaman başlayacağız hocam yine o gün mü daha mı erken
25 eylülde acılcak indirmeye
-
Şimdi şöyle anlatayım. Bende ps5 var. Diğer arkadaşlarrımda da ps5 ve ps4 var. Hepimiz kendi hesabımızdan oynayabilir miyiz
evet hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X