Şimdi Ara

Fifa 23 Gamepad Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. 1050ti ekran kartımla hiç bir sorun yaşamadan Fifa 23'ü oynuyordum. Ancak ekran kartımı değiştirdim ve amd 6600 aldım. Bilgisayara format attım. Fifa'yı yükledim ancak ultimate'de paket açarken oyundan atmaya başladı. Kariyere girdim hiç bir dosyamı kaydetmedi. Her defasında sanki ilk kez giriyormuşum gibi kol ayarlarını yaptırdı yeni kariyer açtırdı. Benzer problemleri yaşayan olmuş önerdikleri çözümleri denedim ancak şu an gamepad'i görmüyor oyun. Açıyorum ilerlemek için x'e basın kısmında kolu tanımıyor. Bununla ilgili de çözümler var ancak hiç biri işe yaramıyor ben de yardımcı olabilecek var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA 23 Gamepad Sorunu: Çözümler

FIFA 23 oyuncuları, oyunun gamepad'lerini görmediği veya algılamadığı bir sorunla karşılaşabilirler. Bu sorun, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Yanlış takılmış veya arızalı gamepad
    • Güncel olmayan sürücüler
    • Uyumluluk sorunları

• Gamepad'inizi Kontrol Edin: Gamepad'inizin doğru şekilde takıldığından ve herhangi bir hasar görmediğinden emin olun. Farklı bir gamepad kullanmayı deneyin.
    • Sürücüleri Güncelleyin: Gamepad üreticinizin web sitesini ziyaret ederek gamepad'iniz için en son sürücüleri indirin ve yükleyin.
    • Uyumluluğu Kontrol Edin: Gamepad'inizin FIFA 23 ile uyumlu olduğundan emin olun. EA Sports web sitesini ziyaret ederek desteklenen gamepad'lerin listesini kontrol edebilirsiniz.
    • Gamepad Ayarlarını Kontrol Edin: FIFA 23'te Denetim Ayarları menüsüne gidin ve gamepad'inizin doğru şekilde yapılandırıldığından emin olun.
    • Oyunu Yeniden Başlatın: Oyunu kapatıp yeniden başlatmak bazen gamepad sorunlarını çözebilir.
    • Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Bilgisayarınızı yeniden başlatmak da gamepad sorunlarını çözmeye yardımcı olabilir.
    • Oyun Dosyalarını Doğrulayın: Steam'i açın, FIFA 23'e sağ tıklayın, Özellikler'e gidin ve Yerel Dosyalar sekmesine tıklayın. "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini seçin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra gamepad'iniz hala çalışmıyorsa, EA Sports destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.