Şimdi Ara

Fifa 23 Multiplayer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 kişi olarak 2 konsolda beraber online maç oynamak istiyoruz ama bunu aylardır bir türlü ayarlayamıyoruz, çözemiyoruz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şöyle ki,

Bende PS5 var, bu konsolda 2 kişi oynuyor.

Arkadaşımda ise PS 4 var.

Karşılıklı Fifa 22 yada Fifa 23 oynayabiliyoruz. Yani 2'ye 1 olacak şekilde. Kim hangi takımda yada kim kiminle hiç farketmiyor.

Ama biz üçümüz aynı takımda başka oyuncularla online bir oyun oynamak istiyoruz. Her türlü ayarı denememize rağmen bunu çözemedik.

3 kişi aynı takımda online oyun oynamasını bilen bir babayiğit bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Baron -- 21 Ocak 2023; 11:49:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA 23'te Çok Oyunculu Oynama:

FIFA 23 Online Oynama

FIFA 23, arkadaşlarınla ve diğer oyuncularla çevrimiçi oynamana olanak tanır. Çeşitli çok oyunculu modları mevcuttur, böylece sana en uygun olanı seçebilirsin.

FIFA 23 Arkadaşla Oynama

FIFA 23'te arkadaşlarınla çevrimiçi olarak maç yapabilirsin. "Çok Oyunculu" menüsüne gidip arkadaşını davet ederek bir arkadaşlık maçı oluşturabilirsin.

FIFA 23 Ultimate Team 2 Kişi Oynama

FIFA 23'ün Ultimate Team modunda, "Squad Battles" veya "Division Rivals" gibi çeşitli modlarda iki kişilik olarak oynayabilirsin. Arkadaşını davet et ve birlikte rakiplere karşı mücadele edin.

FIFA 23 3 Kişi Online Oynama

FIFA 23'te üç kişi çevrimiçi olarak "Pro Clubs" modunda oynayabilir. Kendi kulübünü oluşturun ve liglerde yükselmek için birlikte çalışın.

FIFA 23 İki Kişilik Nasıl Oynanır

FIFA 23'te iki kişi oynamak için "Çok Oyunculu" menüsüne gidin, bir mod seçin ve arkadaşınızı davet edin.

FIFA 23 4 Kişi Oynama

FIFA 23'te dört kişi çevrimiçi olarak "Pro Clubs" modunda oynayabilir. Kendi kulübüne sahip olabilir veya mevcut bir kulübe katılabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu acaba bilen biri?

• Hocam merhaba. Kusura bakma hortlatıyorum konuyu ama ps5 ile ps4 sahipleri FIFA 23 online oynayabiliyor mu? Ben ps4’u satıp ps5 almak istiyorum ama arkadaşım ps4 şahını olduğu için oynayamayız diye düşündük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt

PS5 sahibi olan kişi fifa23'ün ps4 versiyonunu indirirse arkadaşı ile online oynayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one pes 21
    2 yıl önce açıldı
    ps4 pes 2014
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.