Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
22
Favori
193.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun en ucuz olduğu ülkedir Türkiye 🇹🇷

🇷🇺 VPN ile ucuza satın alıyorduk. O günler tarihe karıştı... ❌

Kur uçtuğu için, bize pahalı geliyor, ama pahalı değil. ✅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartım rx 570 oyunun minimum istediği ekran kartı lowda oynayabilirmiyim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynarsın. ✅

• Oyunun fiyatı fazla değil arkadaşlar, ekonomi kötü. Oyunun fiyatını dolar bazında hesaplarsanız zaten 38 - 40 USD gibi bir rakam yapıyor.

• Son 3 senedir her yeni oyun ciktiginda bir alt oyunu ucuza satin alip oynadim. 20-21-22 boyle gitti. 1 sene geriden takip ettim. 22 yi de 30 tl ye aldim steamden.

Fakat bu sene farkli oyun next gen pc ye cikiyor eski oyunlara gore ciddi fark var. Arkadaslar gorememis ama videoda bariz ortada. Ben kariyer oynuyorum. Kariyer icin 700 tl verilir mi derseniz bu ulkede 700 tl para degil. Disari nefes almaya ciksak 200 tl gidiyor en az.

İnternetten steam wallet kartlarini taksitle alip oyunu oyle almayi düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zaferengur kullanıcısına yanıt

Hocam bence 35-40 fpslere düşer oynatmaz

• 5 dakikaya Pro Clubs trailerı geliyor

FIFA 23 [PC ANA KONU]EA SPORTS FIFAyoutube
    Subscribe to see more FIFA 23 videos: http://bit.ly/pzw4VD. #FIFA23 #TheWorldsGame #ProClubs
    https://www.youtube.com/watch?v=pq4aARyhXqc
  • 8.8/2022 1 saat önce bayan futbolcunun kir izini gördüm. EA ve FIFA istediklerimi bir bir önüme seriyor sağ olsunlar.

• onur89tr kullanıcısına yanıt

Almadılar fifa 23 te de kirlenmek güzeldir.

FIFA 23 [PC ANA KONU]
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt
    FIFA 22 dese anlarım da FIFA 15 demiş. Arkadaş hâlâ onu oynuyor sanırım. Ya da "FIFA 15'ten beri forma kirlenmesi vardı ama FIFA 23'te yok mu?" diye sorsa daha doğru olurdu.

fifa 23 ten grafik,atmosfer,seesler olarak hiç şüphem yok en iyi fifa olacak bu alanlarda.ama fifa 22 next gen deki futbolcuların kekeleme sorunu ayaklarındaki tuhaf insanüstü hareketleri görmekten korkuyorum.fifa 22 next genim olmadı pc kullanıcı olduğum için ama kullananlar bunlardan şikayetçiydi ve trailerde analiz ettiklerinde malesef hala devam ediyor demişler.inşallah düzelir.

• ulaaaa kullanıcısına yanıt
    Belki de çoğu yıl olduğu gibi, aynı oyunu ısıtıp, önümüze sunacaklar. Menü rengi değişecek, loading simgesi bile aynı kalacak, oyuncular transfer olacak vs.

şimdi şöyle bir durum var.next geni biz görmedik pc kullanıcıları.bu grafik farkını hissetmek bile beni heyecanladırıyor. ayrıca tanıtım videolarında çok güzel gelişmeleri gördük çimler mesela muazzam olmuş.bu oyunda çimlerin yeri çok önemli.benim tek kaygım dediğim gibi hareketlerde kesiklik anlamsızca bug tarzında davranışlar.bunlar düzelirse zaten oyun oldu diyeceğiz.

• Yılbaşında hatta Kasım da görüşürüz beyler, en kötü %50 indirim net yapacaklar. Ben %70 indirimle alacağım, buraya yazıyorum, ilerde alıntı yaparım.

• Korgeneral kullanıcısına yanıt
    Evet, her yıl öyle oluyor zaten. Yılbaşı veya kara cuma

%50 / %70 civarında indirim olacaktır. ✅🎁

• Ben online oyuncusu değilim.ya arkadaşımla kardeşimle evde oynarız birlikte maç yaparız yada normal offline maçlar yaparım.ama bu sefer şampiyonlar ligi turnuvaları farklı takımlarla ve kariyer yapmayı düşünüyorum.kariyer için ingiltere ligi düşünüyorum.acaba hangi takımla hangi gerçek futbolcuyla başlasam önerileriniz?

• Yuzde 50 indirimle bu oyunu 350 liraya alacaklar hayal görüyor oyunu 1200 yaparlar indirimle 600 e alırsın şuan bedava 700 lira paramı, fifa 22 almıştım iade ettim 23 alacam

Yilbasi kara cumada bu oyun max %10 indirim yer. O da supheli. Siz 799 tl nin 1299 olmayacağına şükredin çünkü her an olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim fifa 22 almıştım 2 ay önce ama hiç açmadım bile oyunu iade ettim şimdi 23 almak için iadeyi kabul ederlermi yuklemedim bile pcye

• 22 çok güzel oyun 23 e geçmem için baya gelişmiş olması lazım 22ye göre aksi taktirde geçmem

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.