çok beta videosu izledim ps4 oyun çöp |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Bendeki yeni nesil.onun çöp olması normal.
-
XBOX game pass'e gelecek mi pc için?
-
PS4 oyuncuları, PC'ye geçiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelecek, 🔟 saatlik.
Hocam oyunu pc de oynatabilecek en ucuz erken kartı 15 bin tl adamların 15 i olsa ps5 alır mantıksız bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örneğin ben rx 570 le dona dona oynamak yerine ps4 de oynucam
15 bin mi? Ne yaptın yahu? Asus R9 380 al bitti gitti. 2 bin lira kart. Kağıt üzerindeki yazılara bakmayın.
R9 380 var bende. Sende de RX 570 varmış. İkisi de eşit kartlar. High olarak oynarız merak etme. 26 Eylül günü başlarız EA Play ile.
hocam sen sistem gereksinimlerini görmedin galiba :) minimum rx 570 istiyor aynı özelliklere bf 2042 de istiyordu low da 30 fps 25 fps 50 fps zor alıyosun lowda bak bide bu fifada acayip grafikler var sende oynayamazsın o kartla
minimum
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit.
İşlemci: Intel Core i5 6600k / AMD Ryzen 5 1600.
Bellek: 8 GB RAM.
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 570.
işlemcide sağlam yeni nesil istiyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 13 Ağustos 2022; 11:4:51 > -
Ram 16
İşlemci i5 4. Nesil
ASUS Strix R9 380 384 bit
SSD 240 GB
Ekran AOC
Oynarız yahu dert etme. 😊 Sen de oynarsın. ✅
Beta videolarina baktimda trailerdaki gibi goruntu goremedim downgrade mi yedi yoksa beta diye mi boyle yapmislar acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam i7 3770 var bende 3. Nesil felan sanırım ekran kartın benden iyiymiş bu arada
Beta ekrandan doğrudan görüntü göremedim. Genelde tv monitör dışından çekimler olduğu için bunu doğrudan anlayamayız
%10 loyalty indirimi nasıl oluyor hocam.
-
Arkadaşlar selamünaleyküm hayırlı akşamlar bilgisayar için FIFA 23’ü en uygun olarak nereden ve kaç paraya alabiliriz standart sürüm olup olmaması benim için önemli değil yeterki en ucuz şekilde olsun
hesabında fifa 21 yada 22 oynaman gerekiyor
-
Fifa 22 var ama bende indirim gözükmüyor. Ea play şart mı?
-
Bendede 22 dahil butun fifalar var ama sadakat indirimini sadece ultimate sürüme vermis %10. Standart sürümde yok anlaşılan bu indirim. Ea play indirimi ise standart sürüme oluyor mu onu bilemiyorum, ea playim yok.
Durmaplay KEY
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X