O zaman acele etmeyeyim hocam çünkü şimdi fiyatına baktım yine bana uygun gelmedi kasım ayında falan indirim oluyor ya ozamanı bekleyeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (19. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yılbaşında %50 indirime girecektir. Her yılbaşı böyle oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferengur -- 16 Ağustos 2022; 15:57:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ocak ayını bekleyeyim o zaman hocam teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu fifa 23 için %10 sadakat indirimi veriyor ultimate olana, peki ea playden gelen %10 indirimi de beraber kullanabiliyor muyuz? Totalde yüzde 20 indirim oluyor mu yani?
-
Evet, oluyor. ✅
Teşekkür ederim
-
Ama geçenlerde Steam bunu vermiyordu. BUG vardı. Origin hatasız. Bilgin olsun.
Hımm, direk steamden almayı planlıyorum alırsam. Bakiyemde orada zaten. bir nette de araştırayım alabilen var mı diye.
EDIT: Oluyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 17 Ağustos 2022; 1:51:41 > -
Hayırlı olsun o zaman. 👋😊
Tesekkur ederim.
@Dutch van der Linde Sanirimn Pc icin her iki indirimi de aldiniz. PS5 icin oluyor mu acaba bu? EA uyeligim var ve fifa 22 menusu uzerinden almaya kalktigimde sadece tek %10 indirim gozukuyor. Konuyla alakali bilgisi olan var mi? Tesekkurler.
-
Evet, PC sürümünü satın aldı. Konsol için böyle bir şey yok diye biliyorum. Sadece %10 olmalı.
Konsolda da oluyormus. Dun bir arkadasim oldugunu soylemisti.
@R-10 hocam musait oldugunda konsolda yapmasi gerekeni tarif edebilir misin arkadasa. Tesekkurler.
Benim baktigim kadariyla sanki bu iki %10 indiirm combine edilmiyor. Ama umarim ediliyordur. Bilgisi olan arkadaslar analtirsa bize super olur.
-
Hesapta FIFA 22 + Play üyelik varsa
%20 indirim sağlanıyor.
Play üyelik yoksa, %10
ikisi de var dostum fakat sadece yuzde 10 oluyor? Sen denedin mi acaba?
-
Hangi platform?
Son 2 yıldır heme EA Play hem de oyun içi indirimi ile toplam %20 indirim ile aldım. Bir değişiklik olmazsa ikisi kombine edilebiliyor yani. Ayrıca maksimum mobil kullanırsanız 100 TL de puan kazanabilirsiniz.
-
Denk gelen oldu mu? :)
oyun haberleri - merlininkazani.com
FIFA 23 yanlışlıkla 1 TL'ye satıldıhttps://www.merlininkazani.com/fifa-23-yanlislikla-1-tlye-satildi-haber-121664 -
FIFA 23, yanlışlıkla 1 liraya satışa çıktı!
teknoloji haberleri - shiftdelete.net
FIFA 23, yanlışlıkla 1 liraya satışa çıktı!https://shiftdelete.net/fifa-23-1-liraya-satisa-cikti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X