Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fifa 23 Sec Hesap Satın Al 29 Eylül 2022 17:50 1 1 Fifa 23 Sec Hesap Oyunu oynadım pek beğenmedim. İçinde 400 tane oyuncu ve hazır kadro mevcut. Diğer haklar forumda. İçinde extra 150 K da mevcut. Alan arkadaş hazır kurulmuş takımla ve 150 k coinsle oynayacak. İlk ilanı açınca 25k coins vardı son gelen görevlerden 150 kadar coins çıktı. Mesajları bazen geç görüyorum. Ultimate oynacak arkadaşlar ve piyasayı bilen kişiler yazsın lütfen. Fiyat 600 TLİlgilenen arkadaşlara wp den detayları yazarımSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Eyüp Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Referans ilani Elden Ring Us Hesap veya Ps5 Pri arıyorum. Us hesap olmalı save dosyası nedeniyle Ref ilanı Fifa 23 Sec Hesap