Şimdi Ara

FIFA 2K25 | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mayıs ayında, FIFA başkanı Gianni Infantino yeni bir FIFA oyununun yapım aşamasında olduğunu doğrulayarak şunları söyledi: "Yeni bir e-oyun geliştireceğiz çünkü (futbol) simülasyon oyununun adı FIFA. Dünya çapında yüz milyonlarca çocuk (bir) futbol simülasyon oyunu oynadıklarında FIFA oynuyorlar. Başka bir isimle anılamaz.

"Yeni ortaklarla yeni bir oyun geliştiriyoruz ve bu da yaptığımız her şey gibi en iyisi olacak. Bu yüzden yeni FIFA e-oyununa hazır olun."

Take-Two'nun sahibi olduğu 2K, NBA 2K serisi de dahil olmak üzere bir dizi başarılı yıllık spor oyunu üretiyor. FIFA daha sonra FIFA 2K adıyla bu başlık altında yeniden piyasaya sürülebilir.

Geliştirici : 2K

Yayıncı : 2K

Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.

İçerik Güncellenecektir!!

• FC 25 Geliştiricileri, Yeni Bir FIFA'nın Hazırlandığı Gerçek Bir Rakibi Karşıladıklarını Söylüyor!!

"Bu, oyuncularımız için harika bir şey olabilir."

FC 25'in geliştiricileri, yeni bir FIFA oyununun piyasaya gireceği söylentilerinin ortasında futbol video oyunu alanında gerçek bir rekabetin oluşmasını memnuniyetle karşıladılar.

EA Sports, 2022'de FIFA lisansını terk ederek 2023'te FC 24 ile yeni FC serisini piyasaya sürdü. Ancak FIFA serisinin farklı bir geliştirici ve ortakla geri dönmesi bekleniyor; 2K'nın futbolu yöneten kuruluş FIFA ile ortaklık kurarak lisansı üstlendiği yönünde yoğun söylentiler var.

Bu, topluluğumuzdaki oyuncularımız için harika bir şey olabilir.

EA Sports'un Vancouver'daki merkezinde düzenlenen FC 25 tanıtım etkinliği sırasında IGN, Ultimate Team modunun Yapımcısı Karthik Venkateshan ve Ultimate Team'in Oyun Tasarım Direktörü Richard Walz'a büyük bir AAA yayıncıdan gelecek yeni bir FIFA oyununun zorluğunu kabul edip etmediklerini sordu.

Venkateshan “Evet,” diye yanıtladı. “Kreatifler olarak, diğer insanların bizim yaklaştığımız sorun alanlarına nasıl yaklaştıklarını, futbolu nasıl yorumladıklarını, diğer oyuncular için aynı şeyleri nasıl çözmek istediklerini görmek her zaman çok ilginçtir. Bilmiyorum, bir futbol hayranı olarak bana da enerji veriyor.”

“Katılıyorum,” diye ekledi Walz. “Ve bir oyuncu olarak da, bunun toplumumuzdaki oyuncularımız için harika bir şey olabileceğini düşünüyorum. Evet, bu harika.”

IGN ayrıca Baş Oyun Yapımcısı Sam Rivera ile de konuştu ve Rivera da meslektaşlarının yorumlarını yineleyerek EA Sports'un son yıllardaki rekabet eksikliğine rağmen rehavete kapılmadığında ısrar etti.

“Rekabeti memnuniyetle karşılıyoruz,” dedi. “Diğer futbol simülasyon motorlarının neler yapabildiğini görmenin herkes için iyi olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle. Size söyleyebileceğim şey, futbol simülasyonu deneyimi gibi derin bir simülasyon deneyimi yaratmanın uzun zaman aldığıdır. Yıllarca süren cilalama ve dengeleme çalışmaları gerekiyor. Kelimenin tam anlamıyla her yıl topluluk geri bildirimlerine ve oyunda yapmak istediğimiz iyileştirmelere dayalı binlerce değişikliği kontrol ediyoruz. Tüm bunlar sıfırdan ortaya çıkmıyor. Yıllar içinde inşa etmeniz gerekiyor. Yani son 15, 20 yılda yaptığımız şey"

Kaynak : https://www.ign.com/articles/fc-25-developers-say-they-welcome-a-true-competitor-with-a-new-fifa-waiting-in-the-wings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Temmuz 2024; 0:41:31 >

• 2K, bir sonraki FIFA video oyununu yaratmak için FIFA'dan resmi lisansı aldı!

Ortaklık onaylandı ve 2K yeni bir futbol oyunu serisi geliştirecek.

FIFA 2K25, FIFA Dünya Kupası 2K26 için tam zamanında, bu yıl piyasaya sürülecek!

Kaynak :

FIFA 2K25 | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    MohPlay Inc🎮🎮 (@mohplay_inc_) on X
    https://x.com/mohplay_inc_/status/1793985090231451777
  • Tek isteğim NBA'daki MyPark olayının biz FİFA severlere de sunulması. Mahalle maçı atmamızın yaşı geçti , halısaha da her zaman olmuyor bari dünyanın dört bir yanından insanla halı saha atıp tuttuğumuz takımın formasıyla sokak sokak gezelim :D

• SezerBey247 kullanıcısına yanıt

ea fcye de 5 e 5 maç geldi bu da benzer bir mod, sokak futbolunu volta karşılıyor zaten, voltanın açık dünya haline getirilmesi 2k nın tam isteyeceği şey olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.