Şimdi Ara

Fifa 99 un 64 bite yüklenme sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde fifa 99 var yüklemek istiyorum pc ye ama 64 bit de desteklenmiyor hatası alıyorum... Eski bir oyun olduğu için de hiç bir patch filan yok... Herhangi bir program filan bulup çalıştıramazmıyım?

2. olarak da evde oynayamasam da internet cafede oynayabilmem için yüklemm lazım pc ye... İnternet kafede usb ile setup dosyalarını götürdüm lütfen cd de n setup yapn dedi... Buna çözüm varmı ? ben Daemon toolsdan image dosyası ile almayı düşünüyorum ama Windowsa restart attırmadan daemon yükleyebilirmiyim cafe bilgisayarlarına ? Bir de internet kafenin bilgisayarlarında CD-Rom yok...

• 32 bıt uygulamalara destegı yokmu wın 7 nın?
  • Hiç bilmiyorum Win 7 64 bit yüklü... Sorun oyunun eski olması 64 bitte çalışmaması... Win7 de değil yani sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTr C i H @ T

Hiç bilmiyorum Win 7 64 bit yüklü... Sorun oyunun eski olması 64 bitte çalışmaması... Win7 de değil yani sorun.

Yuklemene gerek yok. Direk cd nin yada image in icindeki FIFA99.exe yi calistir. Oyun acilacak ama mac yapmaya girdiginde grafikler bozuk olabilir.
  • Bendede çalışmıyo. Biraz nostaliji takılıyım dedim onu bile yapamadım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D02F855 -- 1 Temmuz 2014; 12:46:30 >
  • Oyunu yüklemeden CD içine girip tak çalıştır mantığı ile bozuk grafiklerde oynayabilirsin ama ne kadar sarar bilemem .
  • Eski bir oyun oldugu icin ya 32 bittir yada 16 64 pc asla 32 bit acmaz bilmiyorum taktikleri olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende fifa 92 vardı, gol atınca bilgisayar kapanıyordu.
  • Oyun oynanamıyacak kadar kötü sanırım
  • 377 mblık versiyonun audio klasöründeki dosyalar 45 mblık olana kopyalanırsa müzik ve spiker sorunu düzeliyor. muhtemelen telif sebebiyle kaldırmışlar ses dosyalarını

Fenerenyoutube
    FIFA 99 Müzik ve Spiker Sorunu | FIFA 99 Spiker Ekleme | FIFA 99 Müzik Ekleme | FIFA 99 64 Bit Sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=bsWb79MB8Qw&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.