Bildirim
FIFA da account değiştirme?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: robokobe2424
xbox platformunda 72 leveldim fifada. ps4 e geçince yeni e mail adresi girip 18 level oldum fakat 72 levelli origini kullanmak istiyorum. ayarlardan yapılıyormu yeni oyuna mı geçince mi olur ?
ben pc de oynuyorum ama öyle birşey mümkün değil diye biliyorum çünkü ikisi farklı platform
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 27 Ağustos 2014; 11:05:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: avei21
quote:
xbox platformunda 72 leveldim fifada. ps4 e geçince yeni e mail adresi girip 18 level oldum fakat 72 levelli origini kullanmak istiyorum. ayarlardan yapılıyormu yeni oyuna mı geçince mi olur ?
ben pc de oynuyorum ama öyle birşey mümkün değil diye biliyorum çünkü ikisi farklı platform
yok yapan arkadaslar varda onlar ılk basta yapmıslar sımdı ne yapmak lazm bende bılmıyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: avei21
quote:
yok yapan arkadaslar varda onlar ılk basta yapmıslar sımdı ne yapmak lazm bende bılmıyorum
fıfa ultimate team ana konuya yaz istersen sorununu orada xbox ve ps de tecrübeli arkadaşlar var bilen çıkar belki
-
1 kereliğine mahsus ps3 ve xbox 360 kullanıcılarının next gen e geçme sürecinde aktarma yaptırmıştı EA yani ps4<ps3 xbox one< xbox -
quote:
Orijinalden alıntı: Ludosh
1 kereliğine mahsus ps3 ve xbox 360 kullanıcılarının next gen e geçme sürecinde aktarma yaptırmıştı EA yani ps4<ps3 xbox one< xbox
fifa 15 te girerken e mail sorcakya orda girmeyi düşünüyorum olur mu kı -
auu ben çok yanlış anlamışım ya. dediğin konuda bi fikrim yok pardon
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X