Şimdi Ara

Fifa Defans Yapma Rehberi - WolborQ (2.bölüm yayında) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beholder

quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

quote:

@wolborq,

iyi manuel oynayan birini assistedte yenemezsiniz kolay kolay. Çünkü manuelci kafasından geçeni birebir sahada uygulayabilir. İkinci neden de manuel oynamak çok daha zevkli .Sonuçta attığınız şuttan, yaptığınız ortaya kadar her şeyi aslında cpu yapıyor. Siz sadece oynuyor gibi yapıyorsunuz. Sanırım manuel oynamadınız, zor ve yetenek işidir ama alıştığınızda kafanızı duvara vurur ben bunca sene yazık etmişim bu oyuna dersiniz. Zira oyunun şuan %30 potansiyelini kullanıyorsunuz assisted oynayarak

Manuelcileri turnuvalarda görmek isteriz :D

Biz kendi aramızda manuel forumlardan aamları bulup ekliyoruz. Hepsi de oyunun cılkını çıkarmayan, adam gib oynayan insanlar. 6 yıldır hep manuel oynarım bir tane bile dingoluk yapan adam görmedim.

Asisted oyunu ben şeye benzetiyorum. Hani misafir çocuğu gelir evede annesi al bak abiyle bilgisayar oynayın deyip çocuğu kakalar ya sana. Sen de oyun oynarken velette kendini oynuyor sansın diye ucu pc'ye takılı bile olmayan gamepadi verirsin işte assisted oyun bu. Hasta oluyorum bir de assisted oynayıp ta bu golü ben attım diye tiplere. Lan oğlum o golü cpu sana attırdı sen orada aslında pasif bir öğesin.

Her neyse tekrar üstüne basa basa belirtiyorum. Bu oyunu asisted oynayarak yazık ediyorsunuz. Bak ciddiyim, evet manuel kabiliyet işi, manuel herkesin harcı değil, manuel zor ama alışınca şimdiye kadar fifa oynamadığını anlıyorsun.

Yazık etmeyin oyuna.

'' Lan oğlum o golü cpu sana attırdı sen orada aslında pasif bir öğesin. ''

Hayatımda gördüğüm en saçma cümleydi. Orada ki ayarlar asisted olsa bile yüzde 70-75 ini kullanıcılar belirler pas,şut,orta vs herşeyi. Sana şöyle söyliyim oyundaki oyuncuların yüzde 90u asisted oynar buna pro oyuncular da dahil. Senin bir defa şu mantığı değiştirmen lazım ''asisted olunca pc kendi oynuyor'' bu mantığı değiştirmen lazım. Senin dediğin gibi olsa kimse maç kaybetmez veya istikrar sağlayamaz. İyi oyuncuların hep kazanmasının sebebi asisted olayı değildir ; oyun zekası, pozisyon bilgisi ve tecrübedir, e birazda yetenek ve şans olucak tabi. Kısacası manuelde bu oyun çok daha zor ama senin de dediğin gibi çok daha farklı paslar, şutlar çıkabiliyor manuelde. Ama olaya birde şurdan bak ; bu oyun online bir savaş mekanızması gibi birşey herkes oynadığı rakibe üstünlük kurmak ve kazanmak istiyor, kaybetmekten kim hoşlanır ki? Karşında ki insan asisted oynadığı sürece sen manuel oynasan ne kadar kazanma şansın olucak? Senin dediğinin gerçekleşmesi için oyunun mekanizmasının tamamen manuele dönüştürülmesi lazım, yoksa yüzde 90lık kısım belki daha da fazla asisted oynamaya devam edicek. Ama senin düşünce yapın çok farklı, sen sanıyosun ki asisted olunca o pası cpu attı o şutun öyle gitmesini cpu sağladı, bir defa bu düşünceden vazgeçmen lazım. Çünkü orada şutun öyle gitmesi kadar zamanlama ve doğru dokunuşlar o kadar önemli ki bunları cpu yapamaz bunları sadece yöneten yapabilir, sözün özü asisted bile olsa yönetenler ve oynatanlar kullanıcı ve bilekleridir kimse kimseye tutupta şut çek demiyor pas at demiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 13 Eylül 2015; 18:03:57 >

• haklısın. Yüzde veremem ama assisted adı üstünde daima cpu'nun sana müdahale ettiği, yüzde yüz özgürlük vermediği bir kontrol biçimi. Adam 90a süzüle süzüle uzaktan gol atmış seviniyor. Ben de diyorum ki orada sen az çok yönlednirmeni yaptın ve vurdun, belirli olasılılar ve aralıklar içinde cpu o topun gol olup olmayacağını karar verip eğer gol olacaksa nasıl bir yörüngede gideceğini belirliyor. Sen sadece kabaca hedef aldın ve yine kabaca düğmeye milisaniyeler içinde bastın. O manuelde belki de dışarı çıkacak ama assistedde cpu karar veriyor buna sen de seviniyorsun o golü ben attım o ortayı ben indirdim diye. ben de bunu diyorum, assistedde cpu sana daima yardm ediyor. Bu yüzden bilemezsin gerçekten o golü sen mi attın yoksa cpu sana yardım mı etti.

Dikkat e dersen manuel oynamaya başladıktan sonra assistede geçen birilerini pek bulamazsın. Çünkü oyun sana hakikaten o tadı veriyor manuelde. her şey ama herşey senin eserin. Zaten alıştıktan sonra da assisted niye oynadım ben bunca zaman diyorsun. Matrixte ki haplar gibi

• quote:

haklısın. Yüzde veremem ama assisted adı üstünde daima cpu'nun sana müdahale ettiği, yüzde yüz özgürlük vermediği bir kontrol biçimi. Adam 90a süzüle süzüle uzaktan gol atmış seviniyor. Ben de diyorum ki orada sen az çok yönlednirmeni yaptın ve vurdun, belirli olasılılar ve aralıklar içinde cpu o topun gol olup olmayacağını karar verip eğer gol olacaksa nasıl bir yörüngede gideceğini belirliyor. Sen sadece kabaca hedef aldın ve yine kabaca düğmeye milisaniyeler içinde bastın. O manuelde belki de dışarı çıkacak ama assistedde cpu karar veriyor buna sen de seviniyorsun o golü ben attım o ortayı ben indirdim diye. ben de bunu diyorum, assistedde cpu sana daima yardm ediyor. Bu yüzden bilemezsin gerçekten o golü sen mi attın yoksa cpu sana yardım mı etti.

Dikkat e dersen manuel oynamaya başladıktan sonra assistede geçen birilerini pek bulamazsın. Çünkü oyun sana hakikaten o tadı veriyor manuelde. her şey ama herşey senin eserin. Zaten alıştıktan sonra da assisted niye oynadım ben bunca zaman diyorsun. Matrixte ki haplar gibi

arkadaş aslında yanlış bir konuda fikirlerini söylüyor. Konu nasıl en iyi şekilde defans yapılır.
    Arkadaşın söylemek istediği de nasıl oyundan daha çok zevk alabiliriz, kendimizi daha çok oyunun içinde hissetmek için manuel oynamalıyız gibi gibi birkaç öneri.

• Riv9 la olan final maçımı paylaşıyorum, yarın Maldivler deki dünya şampiyonası için yola çıkıyorum inşAllah
  • Turnuvada başarılar Uğur.FIFA 16 defans videosunu merakla bekliyorum.Yoksa gamepad'i filan kırıcam yakında :)
  • Turnuvada başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim ne olur bu fifa 2016 da onlinede tactical defanstan kurtulmanin yolunu soyle...defans diye bisey kalmamis..senin dedigini uyguladim fayda gordum fakat ...oyuncular sadece yaninda kosuyor izliyor..eski savunma sistemine onlinede nasil oynarim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolborq kullanıcısına yanıt
    Rehber için teşekkürler. Anlatım şeklin biraz dinleyeni yoruyor. Tam birşey söylecekken "bakın, şimdi, şöyle, mantıken" gibi kelimeleri o kadar sıklıkla kullanmışsın ki 1 dakika da anlatılacak mevzuyu 10 dakika sonra anlatıyorsun. Tavsiyem anlam bütünlüğünü bozmadan daha sade konuşmandır.
  • 3.cü vidyo gelecekti yok mu halen?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.