Şimdi Ara

Fifa İçin Hangi gamepad önerirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler bu joypadlerden alınca oyunda otomatik tuşlar atanıyo mu yoksa biz mi atıyoruz, benim ps3.e göre ayarlayabilirim dimi rahat.

bu oyunun full sürümü çıkınca hamachi üzerinden oynama imkanımız olur herhalde dimi
  • bende 5 liralık gamepad var ayarlanıyor gerısını sen dusun:)

lan özelliği olacağı için hamachi üzerindende oynanır kanısındayım
  • Logitech chillstream bugun denedim elime tam oturmadı. Pek sevmedim açıkcası anologlarda pek kaliteli gelmedi. Trust marka anolog daha kaliteli geldi diyebilirim. Nedense Logitech ürünleri bana hiç kaliteli gelmiyor.
  • Platoon alın paranız cebinizde kalsın. 15 tl ye satılıyor parasına göre kalitesi iyidir.
    Yalnız rubber kaplama olanından almayın soyuluyor
  • Logitech rumblepad 2 kullanıyorum gayet de memnunum
  • Chillstream aldım 1 hafta önce 47.5 tl ye vatan dan gayet memnunum havalandırma sistemi yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Platoon alın paranız cebinizde kalsın. 15 tl ye satılıyor parasına göre kalitesi iyidir.
    Yalnız rubber kaplama olanından almayın soyuluyor

Teşekkür ederim bulabilirsem onu alıcam sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Lumiere_Brothers

Logitech rumblepad 2 kullanıyorum gayet de memnunum

bu cihazı ne zamandır kullanıyorsunuz. Ben ondan 2 tane aldım 1 ay içerisinde ikiside bozuldu. Snopy aldım 15 liraya 3 yıl kullandım ne bicim iş anlamadım.

• Logitech chillstream KOL var arkadaşlar fifada oyuna girince direk analok devreye giriyo yön tuşları ile oynanmıyo nasıl yön tuşlarına göre ayarlanıyo bilen arkadaşlar bi zahmet nasıl ayarlanıcagını yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutMK

Chillstream aldım 1 hafta önce 47.5 tl ye vatan dan gayet memnunum havalandırma sistemi yeter

aynen bazen elim uyuşuyor soğuktan

quote:

Orijinalden alıntı: sxd

Logitech chillstream KOL var arkadaşlar fifada oyuna girince direk analok devreye giriyo yön tuşları ile oynanmıyo nasıl yön tuşlarına göre ayarlanıyo bilen arkadaşlar bi zahmet nasıl ayarlanıcagını yazarsa sevinirim.

Gamesettings den ayarlıyabilirsin fakat hiç tavsiye etmem o şekilde değiştirmeni bu oyunda 360 derece top sürme var yani bütün açıları kullanabiliyorsun.Yön tuşlarına atadığın zaman düz ve çapraz gidebilirsin.Bence analog ile oyna zaten kısa sürede alışırsın ve ne kadar rahat olduğunu fark ediceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolpaci -- 20 Eylül 2010; 14:07:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Bugün bunu aldım kullanıcaz bakalım bir süre.Fifada bi sorun çıkarmadı.
     Fifa İçin Hangi gamepad önerirsiniz?

bu tip gamepadlar daha kullanıslı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.