Şimdi Ara

Fifa İçin Hangi gamepad önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizden ricam eğer kullanan varsa aşağıdaki iki gamepad arasında seçim yapmam konusunda bana yardımcı olurmusunuz.

1 - Logitech rumblepad 2

2 - Logitech chillstream

Fifa oynama konusunda hangisi dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandeep -- 22 Eylül 2010; 21:30:40 >

• 15 liraya kontorlandin var ps kolunun aynısı ne para vercen bu kadar bunlara al bitane kullan onlardan 3senedir kullanıyorum canavar

• bende kendi joystickimi önereyim diyecektim zaten sende yazmışsın kesinlikle Logitech rumblepad 2 al niye dersen ben 6-7 ay önce almıştımyaklaşık 10-12 defa belki daha çok yere düştü ne bi kırık ne bi çizik yada analoglarda gevşeme var ayrıca fifa da 3 tane joystick değiştirdim fifayı tamamen destekleyen(örneğin ronaldinho flip flop yada maçta yapılan bazı hareketler sadece fifa tam destekli joystciklerde oluyor)
    bu arada benimki laciverte benzeyen mavi rengi
  • bende logitech chillstream aldım gayet memnunum özellikle soğutması çok iyi elim hiç terlemiyo...
  • Bende hem Chillstream -beyaz olanı- hem de rumblepad 2 var. Fakat rumblepad 2 cordless olanı yani kablosuz. Ben önce hava üflemesine aldanıp Chillstream almıştım. Çok fazla hava üflemiyor ama elini de terletmiyor. Hani orta karar derler ya o cinsten. Biraz daha az üflese elim terleyecek, biraz daha fazla üflese elim üşüyecek. Fakat benim elimde pek oturmadığı için ve kablosuz bir gamepad aradığım için rumblepad2 cordless aldım. Güya chillstream maç yaparken kullanıp diğerini titreşim gerektiren oyunlarda kullanacaktım. Fakat rumblepad 2 cordlessden sonra unuttum chillstream olanını diyebilirim. Ama Rumblepad 2 ile tek sorunum analogları tam yuvarlak değil karemsi. Buda tam tur yanlara çevirirken sıkıntı veriyor. Bu sorun olmaz diyorsan kesinlikle Rumblepad 2 hatta maddi durumunuz varsa cordless olanını alın, pil tüketimi gayet iyi ne zaman taktığımı hatırlamıyorum pilleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhandeep
    2 - Logitech chillstream

Kullaniyorum muhtesem!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chıllstream grı olanından , 10 numara
  • 10 tl'ye alırsın.
  • Valla analog kullandığımdan beri Logitech chillstream'ı istiyorum çünkü yön tuşlarının yerinde sol analog kısmı.Dolayısıyla en olması gereken yerde.
    Zaten biliyorsunuz kullanan herkes xbox 360 kolunun en iyi biçimde olduğunu söylüyorlar.Ya orjinal xbox kolu ki pahalı baya ya da tip olarak aynısı olan Logitech Chillstream.Bu arada windows Logitech chillstream'a destek verdiği için tüm windows destekli oyunlarda xbox kolu olarak tanıyıp hiç zorluk çekmeden kullanılabiliyor Logitech Chillstream.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 17 Eylül 2010; 5:03:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Valla analog kullandığımdan beri Logitech chillstream'ı istiyorum çünkü yön tuşlarının yerinde sol analog kısmı.Dolayısıyla en olması gereken yerde.
    Zaten baliyorsunuz kullanan herkes xbox 360 kolunun en iyi biçimde olduğunu söylüyorlar.Ya orjinal xbox kolu ki pahalı baya ya da tip olarak aynısı olan Logitech Chillstream.Bu arada windows Logitech chillstream'a destek verdiği için tüm windows destekli oyunlarda xbox kolu olarak tanıyıp hiç zorluk çekmeden kullanılabiliyor Logitech Chillstream.

efsane

• xbox 360 controller kesinlikle rakipsiz. o chillstream bile çakma kalıyor yanında.

http://urun.gittigidiyor.com/XBOX-360-ve-PC-MICROSOFT-KOL-JOYSTICK-GAMEPAD_W0QQidZZ30595260#aciklama
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Sonunda Fiyat performans olarak baktığımda daha uygun olan Logitech chillstream'de karar kıldım ve kullanmaya başladım gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Logitech chillstream (siyah olanından) kullanıyorum memnunum.

http://usercast.files.wordpress.com/2008/03/logitech-controller.jpg

http://www.pacificgeek.com/productimages/xl/963497-0403-R.jpg

http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2006/10/ps3chillstream.jpg

vay vay vay tuşlara bak
    ne kadar fiyatı bu bebeğin

• Beyler bundan kullanan var mı?

• Arkadaşlar ben orjinal xbox360 wireless gamepad aldım...Yanında bide windows için alıcısı var.
    Yani şu şekilde:

bu şekilde ikisi 135tl'ye geldi bana ama değer...Çünkü fifa 2011'i 42'' televizyonun karşısında full hd olarak keyfini süreceğim için kablosuz olması gerekiyor ve bunuda xbox360 orjinal gamepad'i olunca daha bi güzel oluyor..

• bugün bende alıcam chillstream ile rumblepad2 cordless arasında kaldım hem pes 2011 hemde fifa 11 de kullanıcam ama diğer oyunlarda da kullanabilirim.hangisini alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

bugün bende alıcam chillstream ile rumblepad2 cordless arasında kaldım hem pes 2011 hemde fifa 11 de kullanıcam ama diğer oyunlarda da kullanabilirim.hangisini alayım?

ben ikisnide kullandım...biri resmen ps3 diğeri xbxo360 gamepad'i gibi...cordless kablosuz oluşu daha iyi ama logitech butonları numaralandırdığı için benim kafam karşıyo o yüzden ben chillstream tercih ederim..
  • Bir kaç hafta içinde Chillstream alacağım.Beni tek düşündüren şeyi titreşim.Ama onu da aştım galiba.
  • bence kardeş xbox 360 gamepadi al gerisi yalan mesela deal extremeden 35-40 liraya bulabilirsi ben oradan aldım
    Prophecies
    kardeş bende onun kablolusundan aldım sen memnun musun xbox 360 gamepadinden anologları nasıl
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.