Şimdi Ara

FİFA LAG SORUNUNA ÇÖZÜM OLABİLECEK İNGİLİZCE BİLEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehabalar live chat ile 2 kelime sorunu 1500 kelimede anlatabildikten sonra yetkili bana 3 aded link verdi ve sırasıyla uygulamamı söyledi eğer bunları yaparsam sorunsuz şekilde single playerdeki gibi akıcı oynayabilecekmişim net ölçümlerimi yolladım başarılı dedi. Yardım edebilecek varsa ben ve benim gibi fifada sorun yaşayan tüm arkadaşlara çözüm olabilir. Linklerden anladığım kadarıyla linkler sırasıyla pc ağ bağlantıları ve güvenlik duvarı ayarları,modem port açma ve önyükleme temizliğiyle ilgili bunların nasıl yapılacağını birisi anlatabilirse sorun çözüldükten sonra gerekli görselleride yayınlar bu soruya bir son vermiş oluruz. Bu gecikme problemi yüzünden ultimateyi silmiştim dönem dönem bu sorun oluyor birkaç gün önce sezonda akıcı oyun görünce ultimateye tekrar başladım 17 maçın 17 sinide kazandım bu gün oyunu açtığımda tekrar aynıydı ve ilk malubiyetimi aldım direk live chate bağlandım sonuç bu. Hakkıyla yenenin ellerinden gözlerinden öperim ama özellikle oynamasını bilmeyen avrupalıya yenilmek bide üstüne fark yemek Türklük gururuma dokunuyor sezondada favori takımım türkiye olunca ağlayasım geliyor artık.

Bu linklerdeki anlatımı çözebilecek arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim

https://help.ea.com/article/how-to-clean-boot-your-pc

:https://help.ea.com/article/opening-tcp-or-udp-ports-for-connection-issues

https://help.ea.com/article/what-online-ports-should-i-open-for-fifa-13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 8 Ocak 2014; 23:50:58 >

• Hocam bende de lag sorounu var.Bunların söylediklerini yapınca düzeleceğini düşünmüyorum ama yardımcı olmaya çalışıyım.

1.Windows+R tuşuna bas
    2.Msconfig yazıp ok diyoruz
    3.Açılan pencereden seçmeli başlangıcı tıklıyoruz ve Başlangıç öğelerini yükle'nin yanındaki tiki kaldırıyoruz.
    4.Daha sonra hizmetler kısmına gelip alttan Tüm Microsoft hizmetlerini gizle daha sonra Tümünü devre dışı bırak diyoruz.
    5.Restart

Diğerleride port açmayla ilgili
  • modem arayüzünde güvenlik duvarını kapatıp fifa pc için gerekli portları google da araştırarak açın.
  • Yazdıklarınız kadarını bende anladım.) Modemde port açma kısmına kadar geliyorum fakat fifanın vermiş olduğu numaralar kutucuklara sığmıyor .Birde msconfigden bahsedilen ayarları seçip restart attığımda ayrlar eski haline dönüyor.
  • Detaylı anlatabilecek yokmu arkadaşlar yardım lütfen..
  • modeme port girerken kutucukların yanında muhtemelen örnek port lar vardır sanırım xxxx:xxxx şeklinde oluyordu sayılar arasına iki nokta, noktalı virgül veya tire konuyordu.tam hatırlamıyorum

fifa13 pc için

UDP: 3659; 9565; 9570; 9000 - 9999
    TCP: 3569; 9946; 9988; 10000 - 20000; 42124

kırmızılı olan da boşluk var o boşluğu kaldırıp deneyin.sayılar hem gelen hemde gidene izin ver yaparsan belki lag azabilir.
    sizin internet te problem var mı?firewall status ne?
  • İlgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar, bu port numaralarını aşağıdaki sayflardan birisine yazıcaz anladığım kadarıyla,ben virtual server diye biliorum ama emin değilim diğeride port ile ilgili herhalde.Birde diğer boşluklara ne yazacağız ip adres falan kendi ip adresimiz mi yazılacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap verebilecek kimse yoku ?
  • evet.sayıları ilgili kutucuklara gireceksin.hangisinin tcp veya udp olduğuna dikkat et.ip için 192.168.1.x girebilirsin.isim kısmınıda kafadan salla.modemi kaydet ve reset at
  • Peki sağol ilgili adreslerden kırmızı yazılı olanların herhangi birini son kutucuğa giriyoruz anladığım kadarıyla doğrumudur?Birde ip adres kısmına modemin ayar kısmını açtığımız ip adresini mi girioruz yoksa ip adresim.com gibi sitelerde gözüken ip adresinimi?
  • yanlış hatırlamıyorsam kırmızı olanları beraber giriyorsun.deneme yanılma yoluyla bulabilirsin.ip önemli değil 192.168.1.5 veya 192.168.1.248 gibi birşeyler yap
    virtual kısmını bilmiyorum büyük ihtimalle add port... kısmında yapacaksın
  • Valla yazdım ama olmadı heralde, arkadaşın verdiği ilgili portlar kutucuklara sığmıyor birde sol tarafa 4 haneli numara yazıp bir sonraki kutucuğa geçince soldaki yazdığım numaranın aynısı sağ kısıma otomatik kopyalanıyor oyunda sürekli dnf setting hatası alıyorum aynı oyuncuya sürekli kitlenior lag var çıkıyorum tekrar aynı adam 30 kere gir çık gir çık hep aynı rakip geliyor sanki dünyada 1 tane oyuncu var kitlendimi kitleniyor yetkililere sordum port ve diğer ayarlardan dolayı diyorlar ya bu ayarı yapmadan oynayan nasıl oynuyor anlamış değilim. Yıllar sonra 0.86 mbit netim bağrış çağrış küfür kavga sonunda 22 mbite çıktı pingim 0 ile 4 arası yine lag yine lag en sonunda geneline toptan giydireceğim bir konu açacağım ne ttnet kalacak ne ea games ...
  • İnternet tarifemi değiştirdim vdsl2 modem alıp yeniden kurulum yaptım şu anda 25 mbit bağlantı hızı var ve ölçümlerde ping değeri 0 ile 5 arasında. Buna rağmen berbat derecede lag var . Oyunda kontroller bir tuhaf sanki başka futbol oyunu oynuyorum, rakip bulana kadar 1 saat uğraştırıyor çoğu kezde maça başlamadan bağlantı gidiyor ve puanı rakibe veriyor . Daha bir dünya sorun.Diğer oyunlarda lag yok bf3 oynarken 100 150 pinglik serverlarda bile sorun olmuyor. Ben bu yeni modemde port olayını çözemedim bu sorunun kesin kaynağı port numaralarımı sizce.
  • Modemin prot açma kısmı burası bu kutucuklara ea gamesin vermiş olduğu portlar sığmıyor birde giriş portu başlangıç portu vs seçenekler var hangisini nereye yazacağız adam akıllı doğru birşekilde port açamadık, açmayı bilenide bulamadık koca internette.((

ea gamesin vermiş olduğu port numaraları hangisi başlangıç hangisi ıvır zıvır adam gibi açıklamada yapmamışlar

UDP: 3659; 9565; 9570; 9000 - 9999
    TCP: 3569; 9946; 9988; 10000 - 20000; 42124

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 18 Şubat 2014; 5:24:02 >

• KOSKOCA DONANIMHABERDE BUŞEKİLDE YAPACAKSIN DİYECEN BİR ALLAHIN KULU YOMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 19 Şubat 2014; 20:57:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.