Şimdi Ara

FIFA MANAGER 2006 çıkmış!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta saol valla allah razı olsun senden oynuyorum şuan oyunu çok güzel oyun bence..
  • önemli değil keyfine bak.!
  • yani aga bende aldım oyunu ama ehhh işte fena değil arkadaşında dediği gibim fm06 cıkanakadar idare etcez nabalımm
  • cm daha ii dienler oynasın bu oyunu
  • arkadslar fifamanagerı ağzımın suyu aka aka oynuorm:)fakat anlamadığım bazı seyler var
    1-mac esnasında alt sağda go live 80th ve go speed flan var onlar ne ise yarıo cözemedım?
    2-tranıngte session 1 ve 2 var onlar o gündüz aksam olayımı??
    3-farklı liglerde oynanmıs macların macların 3d olarak gollerini yada onemli anrlarını nerden ızlıcem bulamadım?
    yardımcı olursanız cok sevinirim... bol fifa managerlı günler:)))
  • ben böyle arayüz tasarımı görmedim.. gerçekten şahane..

oyunda diger maç skorlarında gariplikler oluyormuş 13-0 gibi ama ben daha rastlamadım
    ve maçlarım cok gerçekçi geçti..

6 ülkeden 8 lig falan seçili sanırım.. tık demiyor.. anlamadım gitti..

ama sanırım veritabanı fm kadar geniş degil
  • Bırak iyikide o kadar geniş değil yaw.!!! Böle daha iyi bence.!!!

Ayrıca oyunun 3d si varyaa İnanılmaz bişey yaw Bi oyun bu kadar mı gerçek olur top çevirmeler artistik haraketler.! Mesela ben Newcastle ile oynuyom baktım rakip baya iyi.! Orta sahada geçit vermiyo Hemen taktiği açtım Forvet Baros- Owen ya Long pas yani uzun pas yaptım baktım her dediğimi yapıyolar.!!! Sonra başka maçta arsenal bastırıyordu bu sefer Contra ve direct paslarla gidin dedim ve 3-2 lik maçı 3-4 yaptım ve kazandım.! Çok ama çok gerçekçi 3d...!!!

Sonra oyunda Öle 13- 0 felan da çok olmuyo ben rastlamadım.! bi kaç kere işte 6- 3 8-2 7-2 e rastladım oda 1-5 senede .!!!

Newcatle ile ilk senemde anca Altıncı olabildim o da son 8 haftanın 7 sini kazanarak.! düşünün Zormu değilmi.!!!

Ayrıca oyunun içinde İnternet sitesi bile var haberler felan tıklıyon başka sayfa açılıyo inanılmaz güzel ama ingilizceyi süper bilmediğim için bazılarını anlamıyom.! Bide türkçesi olsun bu oyun bağımlılık yaratır.!!!

Bide Bi sorum Tcm 2003 de 4 kişi oynarken Her hafta sırayla bi kişi text maç yapardı diğerleri ise alttan geçen skorları tekp ederdi .! 2004 ve 2005 de yoktu bu Bunda varmı deneyen oldumu.!

Oyun Süpper Almayanlarda alsın mutlaka.!

Ayrıca son bişey Nerdeyse 10 Gündür oynuyom Hiç sıkılmadım yaaw önceki seriler 1 haftada bıktırırdı bu hiç öyle değil walla.!!! Bıkmadan usanmadan oynuyom.! Dedimya türkeside çıksa...!!! Değmeyin keyfime.!

• quote:

Orjinalden alıntı: feat__

cm daha ii dienler oynasın bu oyunu

Fm'yi bekliyoruz
  • şu an yüklüyorum bakalım nasılmış ölümüne cm ve fm ciyim bu arada
  • Yükledinmi Sence nasılmış Gerçi Renkler ve Zevkler tartışılmaz fakat bence katı bakılmadığı taktirde bu oyuna kötü diyecek adam tanımıyorum.!!! Yaw En azından insan bu oyuna harcanan emeği görürde helal olsun der ki ben manyak bi oyun olduğunu her keresinde söylüyom.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

valla daha önc belki verilmiş olabilir ama ben göremedim ..
    bugun aldım FIFA MANAGER 2006 yı oyun hoş bişeye benziyo biraz oynayim anlatacam.. ss falan atarım..

FM çıkana kadar artık idare etcez..

ben yılllardır cm oynarım son 1 senedır fm ama tek bı laf etcem bu oyun suan ıcın en ama en kral oyun beyler baska bırsey demıcem oyundan anlayan bana hak verır bukadar genıs zevklı ayrıntılı menejerlık gormedım ea fırması futbolda konamıye ezıldı ama menejerlıkte cumle alemı ezecek gıbı bu oyuna dıkkat beyler bu oyuna kotu kımse dıyemez nıye dıceksınız gercekten adamlar ugrasmıs oynayan farkı gorecektır daha yenı cıkcak cm ve fm yı gormedım demolarınıda cekmedım ama goruceksınız fıfa 2006 manager cok ses getırcek...

edit:oyunu bulamayanlar torrentbytes.org da var 2 3 ( ILK DUSTUGU ANDA CEKTIM) gundur oynuyorum zaten yenı cıktı mutlaka cekın deneyın...

evet bence de.Championchip Manager'den de Football Manager'den de daha iyi.Benim görüsüm bu.Baskalarinin görüslerine de saygi duyarim ama bence Total Club Manager(Fifa Manager) daha iyi.

• çıktı bende aldım grafikler süper ama oyunun türkçe yamasına sahip olan veya indirilen sitenin adını yazan olursa çok minnettar kalırım ingilizce oynaması pek iyi olmuyoda
  • oyunu indirebilecgim site neresi var?.yard1mc1 olabilir misiniz lütfen!..
  • oyunun ya kopyasını alcan 5 milyona yada torrent den çekiçen.!!!

www.tcmturkey.com türkçe yapmas sitesi fakat çok uzun zaman kapalıydı.! Belki açılmıştır.!
  • sitede sorun var
  • Site site değilki sorun bitmez orada yaw.!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vinsanity86

oyunun ya kopyasını alcan 5 milyona yada torrent den çekiçen.!!!

www.tcmturkey.com türkçe yapmas sitesi fakat çok uzun zaman kapalıydı.! Belki açılmıştır.!

çekebilecegim torrent var mi?
  • yaz burda arat bulursun üyelik gerekmez.! torrentraktor böle yazdım ***** oluyo.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinsanity86 -- 22 Ekim 2005, 19:54:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vinsanity86

yaz burda arat bulursun üyelik gerekmez.! torrentraktor böle yazdım ***** oluyo.!

sen yaz **** seklinde çiksada anlarim ben.alinti yapinca görünüyo.
  • abi cıktı dıyorsunuz daha bugun baktım izmitte yok allah askına izmitte satan bir yer bilen var

sa ya foruma yazsın yada archiles_1193@hotmail.com adresine atsın yaa en cok sevdiğim oyunu

oynuyamıyorum.

alırsam ılk iş liverpool'u alıcam ve chelsea'nin işini bitiricem

YOU NEVER WALK ALONE
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.