Şimdi Ara

FIFA MANAGER 2006 çıkmış!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La bırak dandik oyunları dedin sadece .! Oynadım beğenmedim desen daha iyi olurdu.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vinsanity86

La bırak dandik oyunları dedin sadece .! Oynadım beğenmedim desen daha iyi olurdu.!

biz arkadaşla msnde sohbet ediyoz orda bi konuşma da geçmişti ondan öle yazdım tabi size acayip gelmiştir konuşmayı bilmediğinizden

artık banlamıyom
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

valla daha önc belki verilmiş olabilir ama ben göremedim ..
    bugun aldım FIFA MANAGER 2006 yı oyun hoş bişeye benziyo biraz oynayim anlatacam.. ss falan atarım..

FM çıkana kadar artık idare etcez..

ben yılllardır cm oynarım son 1 senedır fm ama tek bı laf etcem bu oyun suan ıcın en ama en kral oyun beyler baska bırsey demıcem oyundan anlayan bana hak verır bukadar genıs zevklı ayrıntılı menejerlık gormedım ea fırması futbolda konamıye ezıldı ama menejerlıkte cumle alemı ezecek gıbı bu oyuna dıkkat beyler bu oyuna kotu kımse dıyemez nıye dıceksınız gercekten adamlar ugrasmıs oynayan farkı gorecektır daha yenı cıkcak cm ve fm yı gormedım demolarınıda cekmedım ama goruceksınız fıfa 2006 manager cok ses getırcek...

edit:oyunu bulamayanlar torrentbytes.org da var 5 6gundur oynuyorum zaten yenı cıktı mutlaka cekın deneyın...

Dostum aynen senin gibi düşünüyorum.! 2 Sorum var.!

1 : Transfer nasıl yapıyosun,

2 : Fm tcm ve Cm deki gibi En pahalıdan en ucuza giden oyuncu listesi olmuyo beceremedim yokmu böle bişey ben mi beceremedim.1 Çünkü transfer markete giriyom ordan player searcha tarıyom türkiye ligi oyuncuları çıkıyo anlamadım gitti hani Bechamlar Ronaldo lar Ruud henry hiç biri çıkmıyorrr.!

Yardım edin.!

TRANSFER COK AYRINTILI 2 YOL VAR 1)MENEJERI KAFALAMAK 2)NORMAL YOLDAN ARATIP BULUP KULUBE TEKLIF VERMEK...

ORNEK MISAL GS DEN SONG U ALCAN SOLDA EN ASAGIDA FOOTBALLWORLD ALTINDA MAT VAR ONUN ALTINDA SEARCH VAR ORDA GALATASARAY YAZ CIKSIN FUTBOLCULARA GEL SAG TIKLA MAKE OFFER YAZ KULUBUNUN IIZN VERDIGI OLCUDE ALIRSIN...

DIGER YONDEN FUTBOLCU ARAMA ICIN YUKARDAKI SIKLARDAN TRANSFERMARKETE GIR ORDA SEARCH VAR ORDAN DEGERLERI GIRZATEN SIRALAMA CIKIYO OYUN TRANSFER KONUSUNDA SUPER COK ZOR OLUYO...BEN SUAN KAISER ALDIM ALMANYADAYIM SHALKEDE LINCOLNU ALDIM MESELA AMA GIDIP 250 BIN DOLARA ROBERTO CARLOSU ALAMADIM NIYE DERSEN KULUP IZIN VERMEDI...E FIYATLARI SIRALAMAK ICIN FUTBOLCU SEARCH ETTIKTEN SORA CIKAN SONUCLARDA FIYATLARDAN EN USTUNE GEL HIYERARSI HESABI YA UCUZDAN PAHALIYA YADA PAHALIDAN UCUZA SIRALAR.. BUNLAR KOLAY OLANI BEYLER:) DAHA NELER VAR BEN KASIYORUM TAKIM URUNLERI SATMAK VE BORSAYA GIRMEK ICIN... STAD ISMINI SATTIMM 10 SENE ICIN 10 MILYON DOLARA... FORMA SATISLARI ALLAH SUKUR IYI:) SIMDI BREZILYA VE ARJANTINE FUTBOL OKULU KURDUM ORDAN FUTBOLCU GELIO ONLARI PROF YAPIP TAKIMA ALIYORUM OYUN TEK KELIME SUPER... SORUSU OLAN PM DEN SORSUN BURDA KIRLILIK YAPMAYALIM...

EDİT:SIRALAMADA ALABILCEGIN FUTBOLCULAR CIKIYO VE AGIRLIKLI OLARAK KENDI LIGIN EGERKI ALMAN LIGINDE ISEN VE RONALDO VEYA RUUD VAN NILSELTROOYU KOVALIYOSAN ONLARIN LIGINE GIRIP OFFER YAPCAN ...AMA SUNU SOLIM OYUNA PLAY CAREER OLARAK BASLAYIN ...GIDIP DIREKT REALI ALIRSANIZ ZEVK ALAMAZSINIZ BEN PLAY CAREER DEDIM RANDOM CLUB SECTIM SANA CLUPLER TEKLIF VERIO BANA HEP BOKTAN TEKLIFLER GELDI EN SON SANSA KAISER ISTEDI ONA GITTIM BI INCE AYRINTI VERIM PLAY CAREER BASLADINIZ VE ILK TEKLIFLERDE ADAM GIBI TAKIM GELMEDIYSE OYUNU TEKRAR BASLATIN EN AZINDAN SOLE ALMAN YADA ITALYAN LIGINDEN BASLIM ABI DIYOSANIZ EGER CUNKU SUNA EMIN OLUN SAGLAM TAKILM GELMICEK...

MENEJERLIK KIDEMLERI VAR BEN SUAN LEVEL 6 YIM JOSE MORİNHO LEVEL 15 ...LEVEL ILERLETMEK COK ZEVKLI SIZE YENI OLARAK AYRINTILARI ANLATIM...

1)YABANCI DIL OGRENMEK VAR OYUNU KURARKEN ANA DIL VE IKINCI DIL DISINDA MY CAREERDEN ISTDIGINIZ DILI SECIP OGRENEBILIYOSUNUZ TABI YAVAS YAVAS BEN SUAN 15 TURKCE 15 INGILIZCE 8 ALMANCA 2 ISPANYOLCA DEGERLERINDE DILLERE SAHIBIM...

2)BASINA ACIKLAMALARINIZ SIZE AYRI BI STATU VERIYO BASINDAKI AGIRLIGINIZ GIBI ONUDA YESIL BIR KUVVET CIZGISI ILE GOSTERIYO ZATEN...

3)IDMAN KASTIRMASINIZ SART YOKSA DIREKT OLARAK FUTBOLCULAR OYNAYAMIYO...TRAINING COK AYRINTILI BIRAZ INGILZICE GEREK GENEDE YARDIM ETMEYE CALISIRIM...

4)KULUBU BORSAYA SOKMAK ICIN 3 SENE O TAKIMDA CALISMANIZ GEREK ARTI KULUBUN GECEN SENEDEN PARA KAZANMASI GEREK...DAHA GIREMEDIM 1.5 SENE VAR

5)FORMA SATISLARINA DIKKAT EDIN MESELA BEN KAISER ILE BAYERNI YENDIM FORMA SATISI PATLADI DIKKAT ETMEMISTIM MEGER FORMALAR BITMIS BENIM MAGAZALARDA HEMEN IHALE ACIYOSUNUZ EN IYI TEKLIF VEREN FIRMALARDAN MAL ALIP STOK EDIYOSUNUZ OZELLIKLE DERBI MACLARDAN ONCE STOK YAPIN PATLAMA OLUYO...

6)1INCI SENEDEN SORA COMBINE KARTLARI AGIRLIKLI TUTUN VE FIYATLARI ASAGI CEKIN TARAFTARIN ETKISI BUYUK OLUYO TAKIMA

7)DEPLESMANA VERILCEK BILET FIYATLARINI 100 DOLAR YAPIN GELMESIN HIC TARAFTAR GELIRLERSEDE IYI PARA GELIR BEN OLE YAPIYORUM KENDI SAHAMDA TEK KENDI TARAFTARIM VAR:)

8)YOUTHCAMP KURUN BREZILYADA ARJANTINDE ONLARI SORA PROF YAPIN PROF YAPARKEN 10 SENELIK ANLASMA YAPIN ACAIP ADAMLAR CIKIYO... ISIN KOMIGI COK GUZEL BIRSEY BU ADAM 16 YASIINDA YA YANINDA OKULDAKI NOTU NASIL DIYE YAZI YAZIYO MESELA ADAM LISEDE OKUYOSA NOTLARI IYI GOOD DEGREE DIYO :))

9)EGER SAHAYA LIGINIZDEKI KURALLARDAKINDEN FAZLA YABANCI SURERSENIZ DIREKT OLARAK HUKMEN 3 0 YENILIYOSUNUZ...BU COK COK AYRITNI GUZEL...YANI SEN 4 YABANCI HAKKI VARKEN 5 YABANCI CIKARTIRSAN ILK 11 INE DIREKT OLARAK HUKMEN YENIKSIN AMA SANA UYARI VERIO TAKIMDA FAZLA ADAM VAR KALDIRMAK ISTERMISIN DIYE YOK DERSEN HUKMEN YENIKSIN...

BASKA SORUSU OLAN SORSUN AMA PMDEN BEYLER TOPIGI TAKIP EDEMIYORUM:))

SELAMETLE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 13 Ekim 2005, 20:06:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: musty17

quote:

La bırak dandik oyunları dedin sadece .! Oynadım beğenmedim desen daha iyi olurdu.!

biz arkadaşla msnde sohbet ediyoz orda bi konuşma da geçmişti ondan öle yazdım tabi size acayip gelmiştir konuşmayı bilmediğinizden

artık banlamıyom

Pardon o zaman bende banlamıyom.!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

valla daha önc belki verilmiş olabilir ama ben göremedim ..
    bugun aldım FIFA MANAGER 2006 yı oyun hoş bişeye benziyo biraz oynayim anlatacam.. ss falan atarım..

FM çıkana kadar artık idare etcez..

ben yılllardır cm oynarım son 1 senedır fm ama tek bı laf etcem bu oyun suan ıcın en ama en kral oyun beyler baska bırsey demıcem oyundan anlayan bana hak verır bukadar genıs zevklı ayrıntılı menejerlık gormedım ea fırması futbolda konamıye ezıldı ama menejerlıkte cumle alemı ezecek gıbı bu oyuna dıkkat beyler bu oyuna kotu kımse dıyemez nıye dıceksınız gercekten adamlar ugrasmıs oynayan farkı gorecektır daha yenı cıkcak cm ve fm yı gormedım demolarınıda cekmedım ama goruceksınız fıfa 2006 manager cok ses getırcek...

edit:oyunu bulamayanlar torrentbytes.org da var 5 6gundur oynuyorum zaten yenı cıktı mutlaka cekın deneyın...

Dostum aynen senin gibi düşünüyorum.! 2 Sorum var.!

1 : Transfer nasıl yapıyosun,

2 : Fm tcm ve Cm deki gibi En pahalıdan en ucuza giden oyuncu listesi olmuyo beceremedim yokmu böle bişey ben mi beceremedim.1 Çünkü transfer markete giriyom ordan player searcha tarıyom türkiye ligi oyuncuları çıkıyo anlamadım gitti hani Bechamlar Ronaldo lar Ruud henry hiç biri çıkmıyorrr.!

Yardım edin.!

TRANSFER COK AYRINTILI 2 YOL VAR 1)MENEJERI KAFALAMAK 2)NORMAL YOLDAN ARATIP BULUP KULUBE TEKLIF VERMEK...

ORNEK MISAL GS DEN SONG U ALCAN SOLDA EN ASAGIDA FOOTBALLWORLD ALTINDA MAT VAR ONUN ALTINDA SEARCH VAR ORDA GALATASARAY YAZ CIKSIN FUTBOLCULARA GEL SAG TIKLA MAKE OFFER YAZ KULUBUNUN IIZN VERDIGI OLCUDE ALIRSIN...

DIGER YONDEN FUTBOLCU ARAMA ICIN YUKARDAKI SIKLARDAN TRANSFERMARKETE GIR ORDA SEARCH VAR ORDAN DEGERLERI GIRZATEN SIRALAMA CIKIYO OYUN TRANSFER KONUSUNDA SUPER COK ZOR OLUYO...BEN SUAN KAISER ALDIM ALMANYADAYIM SHALKEDE LINCOLNU ALDIM MESELA AMA GIDIP 250 BIN DOLARA ROBERTO CARLOSU ALAMADIM NIYE DERSEN KULUP IZIN VERMEDI...E FIYATLARI SIRALAMAK ICIN FUTBOLCU SEARCH ETTIKTEN SORA CIKAN SONUCLARDA FIYATLARDAN EN USTUNE GEL HIYERARSI HESABI YA UCUZDAN PAHALIYA YADA PAHALIDAN UCUZA SIRALAR.. BUNLAR KOLAY OLANI BEYLER:) DAHA NELER VAR BEN KASIYORUM TAKIM URUNLERI SATMAK VE BORSAYA GIRMEK ICIN... STAD ISMINI SATTIMM 10 SENE ICIN 10 MILYON DOLARA... FORMA SATISLARI ALLAH SUKUR IYI:) SIMDI BREZILYA VE ARJANTINE FUTBOL OKULU KURDUM ORDAN FUTBOLCU GELIO ONLARI PROF YAPIP TAKIMA ALIYORUM OYUN TEK KELIME SUPER... SORUSU OLAN PM DEN SORSUN BURDA KIRLILIK YAPMAYALIM...

Sağol fakat ben GS la oynarken oyuncu üstünde sağ tuşa tıklayıp buy deyince Bigger club felan diyo yani daha büyük klübe gitmek istiyorum diyo hepsi böle oluyo acaba buy değilde make offe mı yapcam aynı değilmi 2 side ..! oyuncular türkiyeye gelmekmi istemiyo bide oyuncular nie böle ucuz çözemedim.!

• ISTE OLE OLUNCA FUTBOLCUNUN MENEJERINI KAFALA GENE HAYIR DIYOSA HAYIRDIR BEN MESELA NURI SAHINI ALAMADIM GELMEM ABI DIYO:)

FREE AGENT YADA AVAIBLE ARAT...OLMADI LISTED ARAT SANA BI INCE AYAR SOLIM...

MESELA FUTBOLCU BULDUN HAFTALIK 20 BIN DOLAR ISTIO AMA SENIN KULUBUN EN FAZLA HAFTALIK 10 BINE IZIN VERYOSA YENI ALCAGIN FUTBOLCUYA 10 BIN VER AMA TRANSFER OLDUGUNDA ALCAGI PESIN PARAYI AYARLA VE 1 MILYON DOLAR YAP OZAMAN GELECEKLERDIR... YOKSA NERDEN ALICAKTIM BEN LINCLON"U YADA VARELA"YI ...
  • Sağol dostum yaa çok yardımcı oldun Allah razı olsun Bu oyun bi harika.!!!
  • SEN SAGOL KARDESIM... HERZAMAN PM AT YETERLI ELIMDEN GELDIGINCE... BU OYUN FM YIDE CM YI DE ZORLICAK BAK YAZIYORUM BURAYA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoranAdam

Oyunun Resmi Sitesinde Çıkış Tarihi 7 ekim diyor siz oynuyorum diyorsunuz cd cin seni iyi kandırmış kesin demo dur demosu 650 mb filan sanırım Lütfen Yalan Yanlış Haberler Vermiyelim

BURAYA SCREEN CAKARIM FULL OLDUGUNA DAİR OZAMAN NEDICEN? OYUN 650 MB FALAN DEGIL 1.38 GB OLMASI LAZIM TORRENTBYTES.ORG DAN CEKTIM GIRIN BAKIN INSANLARA YALANCI HESABI YAPMAYIN ILK ONCE BI ARASTIRIN YANLIS YAPARSINIZ BOLE ONDEN PESIN KONUSARAK SEN BULAMADIN DIYE CIKMICAKMI OYUN GUZEL KARDESIM ... AGE OF EMPIRE 3 DE 1 HAFTA ONCE CIKTI ONADA YALAN DICEKSEN TEK TEK HEPSININ BILGISAYARIMDAN SCREENLERINI KOYARIM BAKA KALIRSIN OLE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 13 Ekim 2005, 20:37:42 >
  • SCREENLER....

• Ben Cd olarak aldım Oyun 3 Cd anına konun.!
  • 2INCI SCREEN...

BEN TORRENT BYTES.ORG DAN CEKIYORUM SAGLAM SEEDER VAR ORDA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 13 Ekim 2005, 20:32:31 >
  • 3UNCU SCREEN...

HALİL NASIL AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 13 Ekim 2005, 21:01:26 >
  • Gördüğüm en güzel menülü oyun budur.!
  • SON SCREEN...

SU SANIYE ILE TORRENTBYTES.ORG DA 5 KISILIK BOS YER VAR ISTEYEN SALDIRSIN AMA SIZ SALDIRANA KADAR DOLAR SANIYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 13 Ekim 2005, 21:03:03 >
  • BUDA NEZAMAN CIKTIGINA DAİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 13 Ekim 2005, 20:44:02 >
  • menüler çok güzel olmuş hakkaten
  • fifanın menejerlileri igrenc yaaa
  • @subsonic bu seneye kadar evet iğrencti ama bu oyun iyi bişeye benziyo bence menüler fln güzel yapılmıs
  • YA CM HASTALARI içinde tatmin edici mi peki bide sistem gereksnmi nedir acaba???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.