Şimdi Ara

FIFA MANAGER 2006 çıkmış!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full sürümü torrent sitelerinden indirilebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty17

quote:

Orjinalden alıntı: ajan83

Hurafe bunlar

bide yeni nick almış kendine

emin olmadan nası bu kadar kolay çamur atabiliyosun

+1
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

quote:

Orjinalden alıntı: SoranAdam

oyun 7 ekimde çıkıyor

ben oynuyorum

la bırak dandik oyunları

• Oyunu şu anda yüklüyorum.!
  • ne fifa manager i yaa şunun şurasında Football Manager 2006 nın çıkmasına 9 gün kalmışken..
  • arkadaslar oyunun full versiyonunu alan var sanırım fakat ben izmirdeyim ve hicbir yerde bulamıorm yardımcı olursanız cok sevinirim...
  • oyun sitelerde77 puan almıs. galiba iyi bişeye benziyo fm gelene kadar idare ederiz bizde
  • alın beyler bunlarda bikaç resim oyundan
     FIFA MANAGER 2006 çıkmış!!

• beyler oyun hakkında ki bilgi sahibi kişiler kimler bişeyler sormam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

ne fifa manager i yaa şunun şurasında Football Manager 2006 nın çıkmasına 9 gün kalmışken..

ben daha geç diye biliodum kasımda biliodum..
    ama öyleyse süper
  • arkadaslar oyunun full versiyonunu alan var sanırım fakat ben izmirdeyim ve hicbir yerde bulamıorm yardımcı olursanız cok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

ne fifa manager i yaa şunun şurasında Football Manager 2006 nın çıkmasına 9 gün kalmışken..

tam olarak hangi tarihte çıkıyo?
  • 21 Ekimde FM çıkıyo ama Fifa manager de Çok kaliteli Fm i zorlayabilir gibime geliyor.! Kesinlikle Süpper Oyun 2 side Ancak Fifa manager biraz karışık ve ayrıntılı o yüzden türkçesi gerekli.!
  • Yaawww abi GS ile oynuyom 12 Milyon dolar filan transfer bütcem var fakat oyuncular gelmiyo yaa anlamadım gitti.!
  • quote:

valla daha önc belki verilmiş olabilir ama ben göremedim ..
    bugun aldım FIFA MANAGER 2006 yı oyun hoş bişeye benziyo biraz oynayim anlatacam.. ss falan atarım..

FM çıkana kadar artık idare etcez..

ben yılllardır cm oynarım son 1 senedır fm ama tek bı laf etcem bu oyun suan ıcın en ama en kral oyun beyler baska bırsey demıcem oyundan anlayan bana hak verır bukadar genıs zevklı ayrıntılı menejerlık gormedım ea fırması futbolda konamıye ezıldı ama menejerlıkte cumle alemı ezecek gıbı bu oyuna dıkkat beyler bu oyuna kotu kımse dıyemez nıye dıceksınız gercekten adamlar ugrasmıs oynayan farkı gorecektır daha yenı cıkcak cm ve fm yı gormedım demolarınıda cekmedım ama goruceksınız fıfa 2006 manager cok ses getırcek...

edit:oyunu bulamayanlar torrentbytes.org da var 2 3 ( ILK DUSTUGU ANDA CEKTIM) gundur oynuyorum zaten yenı cıktı mutlaka cekın deneyın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 13 Ekim 2005, 20:46:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

quote:

valla daha önc belki verilmiş olabilir ama ben göremedim ..
    bugun aldım FIFA MANAGER 2006 yı oyun hoş bişeye benziyo biraz oynayim anlatacam.. ss falan atarım..

FM çıkana kadar artık idare etcez..

ben yılllardır cm oynarım son 1 senedır fm ama tek bı laf etcem bu oyun suan ıcın en ama en kral oyun beyler baska bırsey demıcem oyundan anlayan bana hak verır bukadar genıs zevklı ayrıntılı menejerlık gormedım ea fırması futbolda konamıye ezıldı ama menejerlıkte cumle alemı ezecek gıbı bu oyuna dıkkat beyler bu oyuna kotu kımse dıyemez nıye dıceksınız gercekten adamlar ugrasmıs oynayan farkı gorecektır daha yenı cıkcak cm ve fm yı gormedım demolarınıda cekmedım ama goruceksınız fıfa 2006 manager cok ses getırcek...

edit:oyunu bulamayanlar torrentbytes.org da var 5 6gundur oynuyorum zaten yenı cıktı mutlaka cekın deneyın...

Dostum aynen senin gibi düşünüyorum.! 2 Sorum var.!

1 : Transfer nasıl yapıyosun,

2 : Fm tcm ve Cm deki gibi En pahalıdan en ucuza giden oyuncu listesi olmuyo beceremedim yokmu böle bişey ben mi beceremedim.1 Çünkü transfer markete giriyom ordan player searcha tarıyom türkiye ligi oyuncuları çıkıyo anlamadım gitti hani Bechamlar Ronaldo lar Ruud henry hiç biri çıkmıyorrr.!

Yardım edin.!

• Heeey gidi CM3 Heyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovalenko

quote:

quote:

quote:

oyun 7 ekimde çıkıyor

ben oynuyorum

la bırak dandik oyunları

senin aklın başında deil heraldi total club manager gibi menjerlik oyunu gibi başka menejerlik oyunu gelmedi dünyaya bi türkçesini indirin sonra oynayın da diğer oyunların nası berbat olduğunu görün!!!!!!!!!!!!

iyi de ne banlıyon

ben beğenmiyom belki sanane türkçe yamasına da gerek yok ing var allaha şükür ayrıca türkçesini yükleyince daha mı zevkli oluyo oyun anlamadım

dur ben de seni banliyim hak geçmesin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun 7 ekimde çıkıyor

ben oynuyorum

la bırak dandik oyunları

senin aklın başında deil heraldi total club manager gibi menjerlik oyunu gibi başka menejerlik oyunu gelmedi dünyaya bi türkçesini indirin sonra oynayın da diğer oyunların nası berbat olduğunu görün!!!!!!!!!!!!

iyi de ne banlıyon

ben beğenmiyom belki sanane türkçe yamasına da gerek yok ing var allaha şükür ayrıca türkçesini yükleyince daha mı zevkli oluyo oyun anlamadım

Oynamadan dandik dersen olmaz kardeş.! hakkaten bende Fm ciyim ama Bu oyunİnanılmaz bişey yaa.!!!

Türkçesi ise neden zevkli çünkü Biraz fazla ingilizce gerektiriyor Oyunun zevki ise ayrıntıda çıkıyor.! Mesela stad olayları Fianns olayları diğer işler Felan filan Anladın sen onu Anladın.!!! dur bide ben bantlayım tam olsun.!

• quote:

Orjinalden alıntı: Vinsanity86

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun 7 ekimde çıkıyor

ben oynuyorum

la bırak dandik oyunları

iyi de ne banlıyon

Oynamadan dandik dersen olmaz kardeş.! hakkaten bende Fm ciyim ama Bu oyunİnanılmaz bişey yaa.!!!

Türkçesi ise neden zevkli çünkü Biraz fazla ingilizce gerektiriyor Oyunun zevki ise ayrıntıda çıkıyor.! Mesela stad olayları Fianns olayları diğer işler Felan filan Anladın sen onu Anladın.!!! dur bide ben bantlayım tam olsun.!

oynamadığımı nerden biliyon ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.