Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam oyun açmaktan ziyade yükseltme kısmına pek bulasmamak gerekiyor, yükseltme yapilcaksa fantezi olarak misal live lb rb oyuncularına yükseltme yapmak gerekiyor, seviye 4&5-6 para ediyor ve kendin de tatmin oluyorsun, üst seviye oyuncu ve kart serileri için olabildiğince dikkatli olmak lazım, bu arada whd kartlardan gulit 5. Seviye yapan gördüm 101 overall var, yapan yapıyor da öyle böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 ratingli novak ve oğuzhan özyakup 112 speedi olan sterlingden maç boyunca daha hizli ve fiziki açıdan daha güçlü.

boşuna kadro kurmayın.

• Tcs özel buff ile mi geliyir acaba, whd tarafında da varsa onu kiralık bari, tr oyuncularla oynamak istemem

• oyuncularını satmayı becerebilen var mı ? 3 gündür adamlar transfer pazarında duruyor en düşükten satılığa koyuyorum benden başka satan yok satılmıyorlar.

oyun tr için öldü sanırım hiçbir hareket yok sattığım oyuncununda 30 milyonunu zaten oyun cukkalıyor

• Live Jordi Alba'yı günlerdir 5'nci seviyeden 6'ncı seviyeye çıkartmak için uğraşıyorum. Hırs yapıp defalarca seviyesi düşüp tekrar tekrar denedim 5'i geçemedim bir türlü. Dediğin gibi hocam daha düşük kartları basmak daha eğlenceli sanki, özellikle 5-6 seviyeleri iyi para verebiliyor.

• Fulton F kullanıcısına yanıt

bende ne zamandır sağ sol bek arıyorum 6.seviye bulamıyorum, oyun cansız ve insanlar yanma ihtimali yüksekliği nedeniyle basmıyor, sonuç herkes için hüsran

• Şaka mı bu? Sezon sonuçları hesaplanıyor diye oyun 7-8 saat dereceli maçlara girmeyi kapatmış (Volta dahil). Ben geceleri takılan biriyim zaten. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Neyini hesaplıyorsunuz sanki atomu parçalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Ekim 2021; 0:28:43 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Büyük saçmalık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni takım kurmak istiyorum ama oyuncu SATILAMIYOR.

kardeşim hiçbir oyuncu satılmıyor bu ne saçma iş ? ea sports normalde pazara müdahale eder bu saçmalıklara izin vermez ama bu oyun onlarında müdahale etmediği bir oyun olduğu için pazarda bir sürü satış ilanı var ama satılan oyuncu yok.

• İyi de hocam bunda bir mantık yok ki?

Diyelim dediğiniz gibi Veron 2'yi 3e basmak istiyorum ve 2 tane Veron 2 var elimde.

Ve ben bunu basarken diğer Veron2'yi kullanırsam işlem sonunda Veron yanmıyor. Başarısız olursa elimde en azından 1 Veron2 kalıyor dediğinize göre.

E ben basarken diğer Veron2'mi koymasam, o zaten elimde kalacak. Neye yarıyor yani neresinde mantık?

• Fortescue kullanıcısına yanıt

Hakikaten hiç böyle düşünmemiştim.

• Fortescue kullanıcısına yanıt

Zaten seviye 2 çok mühim değil seviye 4-5-6 ve ilerisi için önemli oluyor, mantik aramak değilde, oyun bir şans sunuyor diyelim, ben hiç denemedim bu işi sadece deneyenler bunu belirtiyor, oyunun açığı çok zaten, eleştirmek istersek tonla olayı var, bazı arkadaşlar ea olaya el atsın diyor da oyun 101x in kontrolünde

• Yıldız jetonları ile en mantıklı ne alınabilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun ilk çıktığında yavaştı ve nispeten gerçekçiydi. Gelen güncellemeyle oyun çok hızlı bir hale gelmiş adeta mobil oyuna dönmüş. Üstüne bir de momentum eklenince dayanamadım kaldırdım oyunu.

• byJuck kullanıcısına yanıt

1000 jeton ile alınan oyuncu paketi.

• ben de bu oyun onların da müdahale etmediği bir oyun diyorum zaten.

bu oyundan umudum yok hiç sadece nasıl para harcatırız üzerine düşünmüşler.

• Tony Corleone T kullanıcısına yanıt

Oyunun bir günü bir gününü tutmuyor, para harcayana da bol keseden vermiyor zaten, çok çok şanslı olman lazım oyunun da vanaları açık olmalı falan, bende şans vermiyorum, şu saatten sonra eldekileri tutsa başarıdır

• Volta modu ve 2v 3v modları(eğer arkadaşlarınız varsa) gayet zevkli. Öyle hırs yapmadan biraz vakit geçirmelik bedava oyun istiyorsanız oynanır. Saçmalıkları yok mu tabii ki de var ancak Efootball yanında bu oyun Nirvana diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.