güzelim oyunu ilgisizlik ile mahvettiler, geleceği karanlık ggibi |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (35. sayfa)
-
-
Koşma animasyonu kötü, paslar bazen çok çok saçma yerlere gidiyor animasyondan dolayı, şutlar facia, omuz olayı saçmalık. Ben böyle bir fifa oynamadım hayatımda. Ch sterling var bu adamın tutulmaması lazım, sıradan bir adam yetişiyor. Nasıl oluyor bu?
Bir de form saçmalığı var. Orta sahada 5 iyi adamım var 4ü formsuz. 3 iyi forvet var 3ü de formsuz. Hehalde birbirine denk minimum 6şar tane adam olmalı ki düzgünce bir maç yapabilin. Form olayının kesinlikle kalkması lazım. Oyuncu yükseltme olayı ve oyuncunun yanması saçmalık ötesi. Futtaki gibi neredeyse özgürce kadro kurmak hayal.
Kısaca anlatmak istediğim şu, battlefieldı ele alalım. En son bf 2042 çıkmışken ea bize bf3 ayarında bir fifa bile veremiyor. Verdikleri şey medal of honor airborne ayarında kötü mekanikleri olan bir oyun.
Oyun motoru değişmeden bu oyuna bulaşmam daha. Bir de fut sistemi iyice entegre edilirse bal kaymak olur. Form durumu vs ile olacak işler değil bunlar. Bunlar hayal sadece. Belki 2 3 seneye bu dediğim değişimler olur ds oyunu adam ederler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 11 Ekim 2021; 23:57:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aslında bu kartları 85 rating olarak düşünmek lazım zira, oyunun 3 yıllık tayland tarafında 114 level adamlar var haliyle 90 lık topçular aslında 80- 110 luklar 95 diye düşünebiliriz, zaten bu oyuncular o özellikleri taşısa, saha içinde kedi fare mücadelesi izlerdik hepsi ronaldo hepsi gullit prime olurdu, oyun bir çok yönden sınıfta kaldı, bu saatten sonra toparlanması da mucize gibi
-
Normal fifadakş akıcılık yok. O gelmeden toparlaması zor. Pesçilere de hitap etmiyor oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaptanı, korner vuruşu yapanları seçebiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet üst menülerden birisindeydi
Oyun kökten bir değişim yaşamaz ise , tr ye özel vir şey yapacaklarını sanmam, Rusya Tayland Kore vs hepsi oyun mekaniği bakımından aynıymış, büyük ihtimal dün neyse bugün de öyle yarın da
Evet öyle tabi. O yüzden 2 3 yıldan önce değişim olacağını sanmıyorum. 3 yıla ya kapanır ya değişir
FIFA pnline 5 gelir onun ile değişir, o da FIFA 21 olur zaten
format atıp tekrar 101xp kurduktan sonra could not open pipe hatası verip açılmıyor bu hatanın çözümünü bilen var mı?
-
Takımı geliştirdim her ogubcuyu 100 rating hızlı fizikli oyunculardan oluşturdum ama hızı 80 olan adam benim 110 hıza sahip oyuncuma yetişiyor yetişmesi yetmiyor fiziği benim oyuncudan düşük olmasına rağmen omuz çakıp topu alıyor.
Ee biz niye kadro kuruyoruz o zaman ?
Bunun dışında şut sisteminin de hiçbir mantığı yok kaleci ile karşı karşıya aynı şeyleri yapmanıza rağmen bazen gol oluyor bazen de sireklir kaçıyor.
Bunları yazıyorum ama otunu bilmediğmi düşünmeyin Challenger seviyesindeyim canım sıkıldıkca oynuyorum ama cidden saçma oyun
Yeni kartlar gelmiş hayırlı olsun da oyun bitmiş onu ne yapacağız, tr gibi bedava oyun sevdalısı ulkede FIFA tutturamamak da ne bileyim...onbinlerce aktif oyuncusu olması gerkiyordu
oyunu veya launcherı yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi
-
Windows 11 kurdum 101xp açıldı şuan indiriyor oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bavep -- 13 Ekim 2021; 23:4:5 > -
Hocam kusura bakmayın ama normal Fifa'daki akıcılık da aşırı fazla, oyunu fazla basitleştiriyor, mantıksızlaştırıyor. At hızlı bir oyuncuya L1+üçgen ile koştur defans arkasına bitsin gitsin. Normal Fifa'nın özeti bu. Bundan zevk almıyordum ben Fifa'da. O yüzden Fifa'nın biraz yavaşlaması gerektiğini düşünüyordum. Çünkü defans yapmak, pas organizasyonları yapmak önemsiz kalıyordu. Siz kendiniz demişsiniz Sterling var, tutulmaması lazım normalde diye. Bu bana mantıklı gelmiyor, yeri geliyor gerçek hayatta da kötü bir stoperle hızlı bir oyuncu tutulabiliyor zaman zaman.
Tabii yanlış anlamayın bunun dışında söylediğiniz her şeye katılıyorum. Bu oyunda da mesela fazla dengesiz benim istediğim şeyler.
Maalesef momentum falan da yine hissediliyor. Bir maç kadrom tamamen yeşil kondisyonlu olmasına rağmen kontrolüm dışında karakterler aşırı hantallaşıyor, 100 hızlanması olan Neymar en basit ara paslarını bazen alamıyor falan. Bir maç da yine sanki kontrolüm dışındaymış gibi çok kolay adam geçiyorum, çalım atıyorum, oyuncular 10 metreden koşup mantıksız şekilde top kapabiliyor falan.
Omuz olayı da komik gerçekten, ben bu oyunda hızlıdan ziyade güçlü stoperlerin iş yapacağını tahmin edip Moore, Koulibaly, Campbell gibi adamlar almıştım. Ve gerçekten işe yaradı. Bazen çok absürt, alakasız şekilde kaleciyle karşı karşıya kalan rakibe 10 metre geriden omuz atıyorum Koulibaly'le. Ne faul, ne bir şey... Komik.
Bir de kondisyonda şunu anlamadım mesela yeni bir oyuncu transfer ettiğinizde ya da bir oyuncunun seviyesini yükselttiğinizde kondisyonu kalın yeşil yukarı ok oluyor. Ve 3-5 maç bu şekilde kalıyor. Ondan sonra normale dönüyor. Bunu normal zamanlarda neden yapamıyoruz bir oyuncuya?
Bir de oyunda beni rahatsız eden şeylerden biri hep aynı oyuncu havuzunu görüyorum oyunda. Hep aynı isimler, hep belli isimler çevresinde dönüyor oyun. Bu da sıkıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Ekim 2021; 6:10:58 >
-
İşe aldığın antrenörü 3. Sv yükseltip dönüştür diyorsun ve işe alım ekiplerinde 3 tanesini aynı gruba koyunca 2 yıldızlı antrenör veriyor. Sanırım 2 yıldızlı işe alım ekibi yapınca 3 yıldızlı verecek. Çok işe yarıyor antrenörler. Tavsiye ederim kullanmanı. İyi oyunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler bu takım renkleri görevlerini tam anlamadım basitçe anlatabilicek varmı mesela kadro kurucam maç yapıcam veya başka görev yapıcam o bufflar kalıcımı hazır kadrolar varmı ?
-
https://www.fifaonline4tr.com/forumdisplay.php?fid=26
Şu adreste nasıl yapılacağı ve kadrolar anlatılmış. Umarım faydalı olur.
-
arkadaslar bu takım maaş bütçesi sacmalıgını aşmanın bir yolu yokmudur ben genelde dizi falan izlerken alttan manager modu oynuyorum 180 takım maaş bütçesi vermiş full ch kadro ile butce 185 falan oluyor ve illa bir iki oyuncum dışarda kalıyor siz nasıl cozuyorsunuz bu sorunu?
-
Genelde bekler düşük tutuluyor hocam, 6 basılmış mbabu falan koyuluyor adamın maaşı 5 mi 7 mi ne, bu sayede daha iyi oyuncular koyulabiliyor daha önemli mevkilere, beklerim oyuna etkisi düşük olduğu için oradan feragat edilebilir
Oyun ilerledikce maaş bütçesi 200 e çıkacak ama o zaman oyuncular çok gelişeceği için yine aynı taktik var olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 16 Ekim 2021; 13:44:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X