Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rozet toplama etkinliği sona ermiş gece 12 olmadan. bugün rozet vermedi. linkten paketlerinizi alın bugün son dostlar

https://fo4tr.101xp.com/shop/clubheroesmarathon

son olarak harcama yaptığınuz için üstteki grupta bulunan paketler ücretsiz. tabi ne kadar paket aldıysanız o kadarı ücretsiz. altta ise paketlerden çıkan kuponlarınızı kullanabiliyorsunuz. ben 82+ ve şanslı paraya harcadım kuponlarımı

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Bugün yeni paket ve site etkinliği hatta yeni kart serisi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu antrenörlere klasman atlatmak nasıl oluyor hepsi 1.klasmanda duruyor bende. Seviye değil klasman. Bu antrenman rehberlerini de kullanmayı çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 30 Eylül 2021; 13:46:25 >
  • Launcher üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda "Bir şeyler ters gitti" şeklinde hata veriyor. Aynı hata ile karşılaşan var mı?

Düzenleme : Aynı şekilde web sitesinden de aynı hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansix1 -- 30 Eylül 2021; 18:48:47 >
  • kazandığım maçtan sonra , ana menüye dönerken ağ bağlantısı hatası verdi ve 0-3 mağlup saydı . Acaba oyunun hatası mı , yoksa hile vs bişi mi bilemedim .

(rakip oyuncunun nicki - ironbreaker )

• 2 gündür oyuna girmiyor ve gayet rahatım, oyunda ne etkinlik ne kart var, arada 2-3 maç atıp cikmalik oyun artik

Rusların umurunda değil burada ne olduğu, biri ortaya laf atmış, tr oyuncu kitlesi bolluğu ve para degersizligi nedeniyle bu pazar bize kazandırabilir diye girmişler belli ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 1 Ekim 2021; 13:22:44 >
  • Arkadaşlar oyun tam ekran olsa da pencereliymiş gibi ve bundan dolayı FPS 30'a sabitlendi. Bunu nasıl aşabilirim acaba?

Bir de bu oyuna para yatırmadan nasıl coin kasacağız maç kazanarak falan kasmak zor sanki?

• Fulton F kullanıcısına yanıt

coin anca günlük ve haftalık görevlerden gelen paketlerle kasabilirsin. oyun ön kayıt olanlara ilk hafta güzel şeyler verdi 175m nakit var mesela bende. hiç oyuncu almadım henüz. transferle mümkün değil çünkü al-sat ile coin kasmaya müsait değil, %40 komisyon alıyor. fps için oyun ayarlarını bir kurcala istersen, net bir şey diyemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

coin anca günlük ve haftalık görevlerden gelen paketlerle kasabilirsin. oyun ön kayıt olanlara ilk hafta güzel şeyler verdi 175m nakit var mesela bende. hiç oyuncu almadım henüz. transferle mümkün değil çünkü al-sat ile coin kasmaya müsait değil, %40 komisyon alıyor. fps için oyun ayarlarını bir kurcala istersen, net bir şey diyemeyeceğim

Yok hocam ayarlarda bir şey yok bunla ilgili. Oyunda sabit 30 fps. Oyunu ilk yüklediğim zaman bu kilit yoktu sonradan oldu ve kalkmadı.

• 1-15 Ekim arası geçerli yeni rozet etkinliği geldi. Her gün 1 adet rozet toplayıp etkinliğe katılabilirsiniz. Bu sefer ödüller daha iyi. Haftasonu için geçerli 2-7 arası seviye yükseltmeleri için %25 bonus var. 1 bar eksik doldurarak yükseltme deneyebiliyorsunuz %100müş gibi

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!
    FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!fo4tr.101xp.com
    EA SPORTS ™ FIFA Online 4
    https://fo4tr.101xp.com/shop/autumnmarathon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Ekim 2021; 23:28:17 >

hocam bu işin sonu yok ki, mesela bu ay yeni kartlar gelecek gibi, muhtemelen çok pahalı kartlar olacak, chlerin durumu belirsiz, düşerler mi daha bilmiyorum ancak 1-2 yıl bekleseniz zaten100 lük oyuncular 10-20 mye düşer, ne zaman kadro toparlmayı düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

hocam bu işin sonu yok ki, mesela bu ay yeni kartlar gelecek gibi, muhtemelen çok pahalı kartlar olacak, chlerin durumu belirsiz, düşerler mi daha bilmiyorum ancak 1-2 yıl bekleseniz zaten100 lük oyuncular 10-20 mye düşer, ne zaman kadro toparlmayı düşünüyorsunuz?

Kadro toplu aslında, bu parayla sağlam 2 kanat alırım. Para kalırsa bir de stoper. Transfer pazarında reytinge göre oyuncu sıralama yok sanırım. Yani bölgesinin iyi oyuncularını nasıl rahat görebilirim bulamadım bunu

oraya gelene kadar mesela forvet arıyorsunuz ama forvetlerin babası fp kralı müller orta saha diye geçiyor, adamı forvete alınca reytingi +3 daha artıyor falan, bunu bilmezseniz yada bir şekilde birinden görmezseniz hiç bilemeyeceksiniz, oyunda böyle sıkıntılar ve fazlası var, muhtemelen böyle de kalacak

bekler zapacosta ve manchester cityli sol bek olur, kaleye mendy, savunma zouma, fp ch böyle olur , bu arada reyting değil oyun tarzınıza ve taktiğe uygun oyuncuyu bulmalısınız, bu oyunda bu çok şfark ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 2 Ekim 2021; 1:38:40 >
  • Ne yaparsam yapayım topa hakim olamadığım için hızlı oyuncular tercih ederim fifalarda. Stoperler dahil herkes hızlı olmalı. Kanata sterling düşünüyorum. Önde 5 zayıf ayaktan dolayı +3 butra ile idare ederim. 5 zayıf ayak forvet ve moo için çok şey değiştiriyor. Diğer kanada hızlı bir adam lazım adama traore gibi ama onun da base kartı iş yapmaz sanırım.

Yarın oyuncu yükseltmesi yapar bir iki de oyuncu bakarım. Oyıcu yükseltmesinde %25 az bar doldurmak yetiyor haftasonu için. Her yükseltmede 1 oyuncu kasamızda kalıyor

5 ayak perisic öneririm, ben bir hızlı bir tank savunmacı tercih ediyorum, iyi tamamlıyorlar, ben o geliştirme olayında, ilginç şekilde, 2. seviye zambrottayı 3 e atarken yakınca bitirdim,, denemede bile yaktıysam kesin diğerinde de yakarım diye düşündürdü, bol şans

• Dun aksam world class 3 te bi rakiple karsilastim kalede mert gunok vardi ne sut cektiysem panter gibi cikardi 0-0 penaltılarda yenebildim oyunda lagli kaleci mert gunokmu acaba 😀

• Echonight83 kullanıcısına yanıt

Hocam hepsi panter olabiliyor oyunda genel bir momentum sıkıntısı var, çok çok iyi olman lazım karşı taraftan ki kaleci 10 kurtarış yapsın ama sen aradan 3 gol yine de at. Ben patricio, mendy, scmeichel ve bravoyu beğeniyorum Altay Muslera yashin neuer de iyi derken kaleci kalmadı zaten piyasa daFIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

Bu arada oyunla ilgilenen türk taraf? Momentumun dengelenmesi için ugrasacaklarini söylemiş de Rus yönetimi oyunun bunu onemseyecegini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 3 Ekim 2021; 12:21:13 >
  • salahı +3ten +4e yükseltiyim dedim ilk kez oyuncum yandı :D üzüyormuş valla. bir de 1. seviyete düştü adam

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.