Büyük ihtimal ping düşük olduğu için hızlı gibi gelmiştir. Bağlantı durumuna göre oyunun işleyişi de değişiyor gibi. |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (31. sayfa)
-
-
Oyunu oynarken anakartı yaktım. Aynen dediklerin oldu zaten ayarlar ortadaydı 4-5 saat oynamıştım o gün gece ping varmış gibi kastı sonuç zarar ziyan.
Bilgisayarım 3-4 yıllık ortalama bir sistem valorant vb oyunlarda hatta işlemci düşmanı fm oynarken bile bir kere böyle sorunum olmadı fakat bu eşşek oyun mahvetti işi. Dikkat edin dostlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç hocam, geçmiş olsun, arka planda maden mu kaziyor acep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu launcher şaka gibi, 12 saattir indirme açık %37'den %57'ye gelmiş sadece ve hızı yine 50 kb/s saniye gibi sıfıra yakın değerlerde. Sürekli başında durup ara sıra kapat-aç falan yapmak lazım sanırım buna.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FultonBu launcher şaka gibi, 12 saattir indirme açık %37'den %57'ye gelmiş sadece ve hızı yine 50 kb/s saniye gibi sıfıra yakın değerlerde. Sürekli başında durup ara sıra kapat-aç falan yapmak lazım sanırım buna.
Urban vpn indirip italya veya isviçreyi seçip arttırabilirsiniz hızınızı ben öyle indirmiştim. Ama bu seferde normal online maça girerken 1-2 dk sonra atıyor pingden dolayı. Destek-Yönetim desen inanılmaz amatörler. Başka oyunlarda hiç ping yok ama bu oyunda ping var çok ilginç.
-
beyler defans nasıl yapıyorsunuz benim oyuncular iyice mala bağladı bunun bir çözümü olmalı kaybettikçe daha kötü hale geliyor takım benim canım çıkıyor golü atıcam diye adam geliyo bi ara pas tak gol böyle saçma şey olamaz yani ayrıca benim ileri üçlü birşey yapamıyor takımda gol kralı gullit burdan başlıyor sıkıntı pele ronaldo henry komediler oynuyor kornerde henry defansda bekliyor adama ilerde kal talimatı evriyorum hucüm 3 defans 1 yapıyorum yine geride kalıyor ben millete 3 puan kazandırmak içinmi giriyorum oyuna
-
Evet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka kaç kere yazdım sana beni iplemiyosun ki 😂 12 yıllık fifacı olarak beni dinle ve çözüm arama. Abdestini al oyuna gir varsa şansın kazanırsın. 😂
Launcher ı yönetici olarak açın düzeliyor.
-
teknik direktörünü değiştir. hocaların tarzları var. hocanın oynatabildiği sistemle oynat takımı. veya oynadığın sistemi oynatan hoca bul
-
@nikeut knk dedin ama kazancağım maçlardada çok zorlanıyorum ileri 3lü iş yapmıyor
@victoribarbo onuda yaptım aynı teknik direktör özelliği pres oyuncular daha baskılı olucak diyor patates gibi oynuyorlar
birde bu temsilci puanı birikti ben ona dokunmadım onu hangi oyunculara nasıl veriyim ?
-
Temsilci puanı nedir yaw ben hiç görmedim sanırım 😳
quote:
Orijinalden alıntı: WınchesterUrban vpn indirip italya veya isviçreyi seçip arttırabilirsiniz hızınızı ben öyle indirmiştim. Ama bu seferde normal online maça girerken 1-2 dk sonra atıyor pingden dolayı. Destek-Yönetim desen inanılmaz amatörler. Başka oyunlarda hiç ping yok ama bu oyunda ping var çok ilginç.
Alıntıları GösterHocam Allah razı olsun gerçekten çok işime yaradı bu yöntem. Şu an indirmeyi bitirebildim sonunda. Bu yöntem sayesinde hız çakılması yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Haziran 2022; 1:8:35 >
-
5-0 yendiğim maçın son dakikasında fair playe aykırı davranıştan oyundan atıp galibiyet vermeyen oyun. ne yaptıkları belli değil mk. kaldırdım gitti kodumun oyununu
-
Ben bu aptalca tasarlanmış ruh hastası kaynağı oyunu daha fazla oynamamaya karar verdim. Bu oyunu yapanlar resmen Fifa tarihinin en rezalet oyununu yapmayı başarmışlar. Daha fazlası sağlığıma zarar. Alsınlar bi taraflarına soksunlar bu oyunu. Yeterli..
:D
-
Oyun kendi kendine FPS'i 30'a limitledi bunu nasıl kaldırabilirim? Bir de pingimizi nereden görüyoruz?
-
Pingi oyunun ana menüsündeki ayar simgesinden açılıyor. Maça girince altta oyuncu isim ve numaralarının yanında yeşil noktayla pingin yazar. Fps kilidi de muhtemelen ayarlardadır, bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X