BF 2042'de BC 2 ve BF3 Portal Server'ı
Merhabalar, BF 2042 oyununu sırf öncelikli olarak Bad Company 2 ve sonra Battlefield 3 haritalarında silahlarını kullanarak oynamak için aldım.
Ancak son zamanlarda XP serverları veya normal All out warfare oynamak yerine Portalda 2042 serverları açanları görmekten çok sıkıldım.
Bu yüzden ben biraz uğraşıp bir Portal Server kurdum.
Benim gibi bu haritalarda ve silahlarla oynamak isteyen olur diye burada server host kodu vermeye karar verdim.
Bu sayede server'ı doldurabilirsek eğlenceli bir oyun serüveni gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.
Server özeti geçmek gerekirse:
- Server Host Kod: AAGFZE
- Server ismi: BEST HC "BAD COMPANY 2" SERVER
- Hardcore Mode
- BC 2 ve BF 3 haritaları/silahları
- Sprint özelliği aktif
- Map doğal olarak kapalı
- Oyun modu RUSH
- Bir bölgeyi savunma süresi 45 dakika ve 300 asker(Yani normalden 3 kat daha uzun sürüyor)
Eğer ki sizin de ekle çıkar tavsiyeleriniz olursa duruma göre değişiklikler yapabilirim.
Merhabalar,
BtcTurk Pro'nun başlattığı bir ödüllü tanıtım Filmi için çalışma hazırladım.
BtcTurk Pro'ya Nasıl üye olunur? Nasıl TL yatırılır ve çekilir? Nasıl Kriptopara yatırılır çekilir? Başlıklı bir çalışma isteniyordu.
Ben de bu videoyu hazırlayarak katılmak istedim.
Yarışmanın jüri elemelerine katılmak için videonun ilk 10'a girmesi gerekiyor. İlk 10'a girecek videoyu beğenilere göre seçiyorlar.
Bu yüzden videoya sizden destek rica etmek için bu konuyu açıyorum. Videoyu beğendiyseniz beğen butonuna tıklayarak bana destek olabilirsiniz.
Ön yargı ile yaklaşmanızı istemem. Zira bu video için büyük uğraşlar verdim/verdik. Teşekkür ederim.
Brawl Stars Komik ve Efsane Anlar
Brawl Stars Komik ve Efsane Anlar
|
Cs go Usp-s Bull's-eye v2 YENİ !
|
Yeni istemcinin kasma sorununu "minimum"a indirme(RESİMLİ)
|
Superonline Hizmet bedeli saçmalığı hakkında !!
|
Chemistry Strike Koleksiyonu
|
Enerji Koleksiyonu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 133
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.108 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun