Şimdi Ara

Yeni istemcinin kasma sorununu 'minimum'a indirme(RESİMLİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilindiği üzere artık League of Legends yeni istemciye komple geçiş yaptı. Artık kötü Bilgisayar iyi bilgisayar ayırt etmeksizin herkesin bu istemciyi kullanmasını istiyor.Ancak istemcinin çok aşırı kasması ve oyunda ki "FPS" performansını düşürdüğünü artık kendileri dahil kimse inkâr edemez.Neyse ki böyle bir problemi az da olsa minimuma indirmemizi sağlayacak bir ayar eklemişler.Bunu sizle paylaşmak istiyorum.

Ama kesinlikle unutmayın bu bir tam çözüm değildir! Sadece kasma animasyonlarını ve istemcinin oyunda çalışma performansını en aza indiren bir ayardır ve bilmeyenler için bu konunun açılmasını uygun gördüm.

Yapılması gereken basit.

İlk önce İstemcinin sağ üst köşesindeki ayarlar çarkına tıklıyoruz.

Yeni istemcinin kasma sorununu "minimum"a indirme(RESİMLİ)

İkinci adımda ise "Tasarruf modunu aç" ve "Oyun sırasında istemciyi kapat" kutucuklarını işaretleyerek "Tamam"a tıklıyoruz.

Yeni istemcinin kasma sorununu "minimum"a indirme(RESİMLİ)

Bu ayarlardan sonra Animasyonların kullanımı çoğu kısımda engellediği için istemcideki kasmalar ve beklemeler aza indirelecek ve istemci oyun sırasında kapandığı için de oyun içi "FPS" düşüşleri de ortadan kalkmış olacaktır.

Umarım bir faydasını görürsünüz.İyi oyunlar.

• İstemcinin kapanmasının dezavantajı oyundan kopunca yeniden girmek için çok beklemek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prengator

İstemcinin kapanmasının dezavantajı oyundan kopunca yeniden girmek için çok beklemek gerekiyor.

Kapatmayınca da oyun içinde istemciden sesler geliyor çok saçma. Zaten yeni istemcinin neyi mantıklı çözemedim.

• Keşke eskisi gelse
  • teşekkürler denicem mutlaka
  • denedim istemci açılmamak üzere kapandı hocam

• Sorun devam ediyor olsa bile League of Legends ekibi mutlaka buna bir çözüm bulacaktır.Bundan eminim. Çünkü buraya kadar gelmesi ve aşırı yüksek bir oyuncuya sahip olmasının en büyük nedeni oyuncularının rahatlığını sağlamasıdır. Gönül isterdi ki istemciyi stabil yaptıktan sonra kullanıma zorunlu kılsaydı daha güzel olurdu. Ancak yine ümidi kesmemek ve sabırla istemcinin stabil ve kusursuz olmasını beklemekdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

denedim istemci açılmamak üzere kapandı hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.