Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hiç bir oyun anakartınızı yakamaz....

ancak ısınırsa kalite ortaya cıkar ondada siz patlak vermişsiniz

• Hesap satan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Hesap satan varmı

Selamlar elimde şöyle bir kadro var. 323 milyon kadro değeri ve 53 milyon para var. Yedeklerde de birçok 90 civarı oyuncu bulunmakta. Sıralamada dailk sezon World Class'da bitirdim yani kadro güzel ve iş yapıyor. Oyuncuların değeri de baya artıyor. Adem Büyük 40 milyon, Aubameyang 150 milyon vs. yedeklerde Ronaldo Pogba gibi iyi isimlerde var.

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

• İyi akşamlar,

Fifa online 4 oynamaya başladım bu hafta. Ancak oynadığım her 2 maçtan birinde hatta daha fazlasında maç sonu "geç" e bastıktan sonra istikrarsız bağlantı nedeniyle önceki ekrana döneceksin hatası verip maçı saymıyor. Çoğu maçı da 3-0 mağlubiyet yazıyor. Kaç gündür araştırıyorum bir çözüm bulamadım. Hem oyun hem de launcher yönetici modunda çalışıyor. Çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Saygılarımla

• arkadaşlar size şey sorcam transfer yaparken oyuncuyu al a basıyorım bekletiyor hemen almıyor 1-2 günemi transfer düşüyor bize

alım süreci diye kalıyor

• Fiyatı kırmızı renkli ise sipariş vermiş oluyorsun ve o fiyata koyan olursa almış sayılırsın, mavi ise o an canlı beklemeden alım satım yapmaya yarar. Ben böyle biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ajanmetin kullanıcısına yanıt

Biraz geç olacak ama online maçlar için değişmiyor.

• yanlış mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bso -- 28 Eylül 2021; 11:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffaa61

İyi akşamlar,

Fifa online 4 oynamaya başladım bu hafta. Ancak oynadığım her 2 maçtan birinde hatta daha fazlasında maç sonu "geç" e bastıktan sonra istikrarsız bağlantı nedeniyle önceki ekrana döneceksin hatası verip maçı saymıyor. Çoğu maçı da 3-0 mağlubiyet yazıyor. Kaç gündür araştırıyorum bir çözüm bulamadım. Hem oyun hem de launcher yönetici modunda çalışıyor. Çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Saygılarımla

Aynı problem ben dahil birçok kişide var. Desteğe yazdım onlarda bir şey bilmiyor. İlginç bir problem gerçekten.

• stoperler forvetlerin ırzına geçiyor. adam hızlı, önü açık. yarmagül stoper hemen dibinde :d

• beyler bu controller tarafında, topu ayağından açarak koşmak nasıl yapılıyor, ben ayarla mı oynadım bilmiyorum da başaramadım, tuş yada yapış şeklim sıkıntı, vaar mı bilen, teşekkürler

• Sağ analogu ilerlet istediğin yöne. Sanırım r2ye basıp basıp çekince de yapıyor normal fifa gibi

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

R2 ile olmuyor hocam, sanırım oyunun sorunlarından biri, kontroller ile kendi tuş kombinasyonu ayarı yapınca bir şeyler işlevini yitiriyor, r2 ile depar gibi, tekrar deneyeyim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

R2 ile olmuyor hocam, sanırım oyunun sorunlarından biri, kontroller ile kendi tuş kombinasyonu ayarı yapınca bir şeyler işlevini yitiriyor, r2 ile depar gibi, tekrar deneyeyim teşekkürler

alışabilirsen sağ analog deneyebilirsin. ben sağ analog kullanıyorum topu atıp koşmak için. normal fifa gibi etki yaratmıyor oyunun mekaniğinden dolayı

• ben oyunu çıktığı ilk gündem ber oynuyorum, bütün ödülleri aldım hiç para harcamadım ama takımımda 95 üstü hiç oyuncu yok 95lik oyuncu da bitane kalanı hep 89-90 siz nasıl 1lwllik oyuncuları 100 lere çıkartıyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Hocam ps kontrolcusunden xboxa geçerken tüm alışmalarımi değiştirme hakkımı kullandım, şuan tek eksiğim topu ayaktan açma, zira savunmacı her türlü sana yetisir normal depar da, oyunun özeti bu, belki diyorum ayaktan açarsam bir tik avantaj sağlar

• aynı sorunu bende yaşadım bu video size yardımcı olur kısa bi işlem ile sorun çözülüyor FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

https://www.youtube.com/watch?t=491&v=WUOtluDJDwk&feature=youtu.be

• ceyhu7n kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 29 Eylül 2021; 16:2:59 >
  • oyuna yine güncelleme gelmiş. geçenki gibi sorun çıkmadı ama oyun başlamama gibi sorun yaşayan olursa oyunu veya 101xp launcherı yönetici olarak çalıştırsın

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.