Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
23
Favori
56.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyun yıllardır var hocam, tr için bu oyuna bakım önem sıfır, bir kaç youtuber ve Twitch yayincisina reklam yaptırdılar ona da 1 gün , haliyle oyunun tanıtımı dahil berbat planlama ve devamı. Kötü yönetildi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda normal fifadaki gibi squad battles modu var ama ödüller rezalet. versene paket ya napiyim 1 milyon coini? hayır oyuncu verse verdiği oyuncular da işe yaramıyor

• sezon hesaplamasi icin trnin basindaki adamlara sormuslar ruslardan haber bekliyorlarmis :) etkinlik falan neden gelmedigi belli oldu

• DisArt5k kullanıcısına yanıt

ben şampiyon paket aldım hesabıma gelmedi, ruslar 2 gün sonra cevap verdi, onlara bırakılan işten hayır gelmez , olmayan topluluğunu da kaybedecek oyun bu kafayla

• beyler oyun ağır ve bir kaç sıkıntı var diziliş 4213 ileri 3lü ataklarda kaçmıyor orta saha gelip kaçıyo o derece geri duruyorlar birde defans zor raklip benim oyunculara yakın duruyor zaten pas geç attığpı için adam her pasta topu almaya yakın oluyor ama ben rakibe yakın olamıyorum anca ara pası atıcakta ona koşup alcam bunların çözümü nedir

• devulations kullanıcısına yanıt

Çözümü bulsan da yenilmek kolay. Bence kasma. Ben Challenger 2'de bitirdim sezonu. Super Champions'da bir adam var 2 defa geldi karşıma. TS'li bi arkadaş. Buradaysa sağlam küfürler ettim kendisine haberi olsun. Adamın tek yaptığı bi "Bale" futbolcusu var. Bulmuş onu her topu ona atıyor. At gibi koşuyor tabi Bale denen lanet herif. Sonra ceza sahasına bile girmeye tenezzül etmiyor. Uzaktan bir şut gol. 2 kere eşleştim adamla. 6 golü var toplam bana. 6'sı da tahmin edin hangi futbolcuya ait. B-----A-----L-----E

Kısacası ne kadar kasarsan kas. Futbol oynamıyorsun ki oyunda. Arkaya kaçsa ne yazar kaçmasa ne yazar. Defans yaparken terliyorsun. Sonuç 6 gollü bi aptal futbolcu..

• Ya ne sezon arasıymış gelmedi yeni sezon bi türlü. Düzgün etkinlik getirseler bari yeni sezon ile beraber.

• FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

aşağıyı nasıl tamamlayacağız diyorduk. adamlar oyun açılınca günlük etkinlik getirmedikleri için tamamlanamıyordu. artık günlük etkinlikler de geliyor. bunları tamamlayıp aşağıdaki ödülleri de toplayabiliyoruz artık

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Yeni sezon geldi mi peki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikeut

Ortam fena yalnız. Oyunun güzel olmasını beklememek lazım. Bu oyun kaliteli bir atmosfere ve oynanışa sahip olsa diğer fifa oyunlarının satışını düşürebilir bence. Bu oyun tamamen çöp. Parası olmayanlara layık görülen bir bedava oyun işte. Fazla bişey beklemiyorum bu yüzden.

teşekkürler dostum. Warzone da free oyun ama çöp değil. İnşallah fifanın yenisine türkçe spiker gelirde onu oynarız :=)

• quote:

Bakmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 23 Eylül 2021; 13:49:24 >
  • Normal paslaşma yaparak (0-0) ilk yarı bitmeden oyundan kovuldun dedi şok oldum FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

• Son zamanlarda çok fazla lag olmaya başladı. Gerçekten anlam veremiyorum. Dostluk maçlarında bu kadar lag olmuyor.

• quote:

geldi

• Hediye paketi falan vermediler mi o kadar bekledi insanlar, gerçi çoğu da sildi oyunu belki

• Paket falan yok. Hangi klasmandaysan onun ödülü verildi sadece 😄 Bu oyun çok saçma ama hala neden oynuyorum ben de bilmiyorum..

• nikeut N kullanıcısına yanıt
    FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

Vermediler demiştim ama oyuna ikinci girişimde "Dereceli ödülü" adı altında bunları verdiler.

• nikeut N kullanıcısına yanıt

Fena değil ama ana oyun bu konuda çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 23 Eylül 2021; 16:30:19 >
  • quote:

Çözümü bulsan da yenilmek kolay. Bence kasma. Ben Challenger 2'de bitirdim sezonu. Super Champions'da bir adam var 2 defa geldi karşıma. TS'li bi arkadaş. Buradaysa sağlam küfürler ettim kendisine haberi olsun. Adamın tek yaptığı bi "Bale" futbolcusu var. Bulmuş onu her topu ona atıyor. At gibi koşuyor tabi Bale denen lanet herif. Sonra ceza sahasına bile girmeye tenezzül etmiyor. Uzaktan bir şut gol. 2 kere eşleştim adamla. 6 golü var toplam bana. 6'sı da tahmin edin hangi futbolcuya ait. B-----A-----L-----E

Kısacası ne kadar kasarsan kas. Futbol oynamıyorsun ki oyunda. Arkaya kaçsa ne yazar kaçmasa ne yazar. Defans yaparken terliyorsun. Sonuç 6 gollü bi aptal futbolcu..

çözümü bulmam lazım çünkü kendimi mal gibi hisssediyorum ben adamların peşinde dört dönüyorum topu alana kadar canım çıkıyor rakip hemen alıyor adam atakla uğraşıyor sonra adam istemese topu bana vermez bu oyun böyle değil başka bir sebebi avr çözemedim

• devulations kullanıcısına yanıt
    Ben anlattım sana knk. Oyun kime istiyorsa ona avantaj sağlıyor. Canım çıkıyor bazen maçlarda pas yapacam diye ama bazen çok basit paslaşıyorum. Kondisyonla ilgisi de yok bu durumun. Pingim de çoğu zaman aynı. Yani kötü oyun. Bence fazla üzerine düşünme kazan kaybet oyunu kapat 😄

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.