fifanın tüm online oyunlarında-normal fifa da dahil- taktiksel savunma kullanılıyor. L2 savunması ve şut tuşuyla savunma yapılıyor. l2 savunmasını şurada anlatıyor birisi https://www.youtube.com/watch?t=108&v=Fejl_Axa_Ko&feature=youtu.be online fifa için L2 savunmasını öğrenmek şart. pesle fifanın şut ve orta tuşları değişik. pese göre alıştıysanız onlineda değişmiyor bu malesef |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (28. sayfa)
-
-
Yok hocam fifa savunması iyi ben normalde de öyle oynuyorum fifa da kariyer filan yaptığım zaman teşekkürler bilgi için
edit: bu arada online denedim. custom kontrolcü ayarları kalıyor şut ve ortayı değiştirmiştim maça girdim aynı şekilde kaldı standart fifa düzenini zorlamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 19 Eylül 2021; 17:16:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baylar Söyle bir paket var 400 fc bu paketi aldıgımızda 3 öğeyi bize verecekmi ? yoksa indirim falan farklı birşeylermi var? mutlaka fikri olan birileri vardır ben PEs'den gectim bu işlerde biraz acemiyim
-
tek verecek olsa herhangi birine sahip olacaksınız derdi hocam, aşağıdaki öğeler demiş, tamamını verir, eğer çok para yatırmadıysanız denenir,
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635tek verecek olsa herhangi birine sahip olacaksınız derdi hocam, aşağıdaki öğeler demiş, tamamını verir, eğer çok para yatırmadıysanız denenir,
hocam tek vermesi değilde İndirim mevzusu kafamı karıstırıyor ! hani bunları ayrıyeten alacagım ve bana o alışverişde indirimmi saglayacak algısı oluşturdu bende ...30 tl harcamısdım daha once ama eğer tümünü vercekse almayı düşünüyorum
-
Tümünü verir ama çöp çıkar muhtemelen. 90+ veren paketkere bakın illa para harcayacaksanız. Paketlerden hep alt sınırdan oyuncu çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cvp için tşk ederim ama Dur Kafamı Karıstırma :) arada 5 kat fark var 90+ en ucuz paket 120 tl benimki oyle eglencesine kucuk bir kumar gibi düşün
-
o paketin fiyatı 400 fc hocam, 30 tl bir şey yapıyor sanırım, benim bişr arkadaş onun 2.. versiyonunu da açtı drinkwater mi ne çıktı 91lik, fena değil
-
Evet biliyorum 30 TL hatta 500 FC 30 400 FC daha da ucuza geliyor diğer arkadaş daha üst paket almak mantikli demiş o paket de minimum 120 TL ona söylemiştim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önce yazmıştım en pahalı paketi almak demek gullit mbappe vb çıkacak demek değil, en düşük paketi almak da ronaldo çıkmayacak demek değil, maddi manevi durumunuz neye elveriyorsa o alınır, bildiğimiz fifa, çok çok şanslı olmanız lazım +100 milyonluk oyuncu için,
-
baskılı oynayamıyorsanız, oyuncular koşmuyor diyorsanız teknik direktörünüzü değiştirin. tucheli aldım 4123 oynuyorum. hocanın etkisi hoşu yapma ve depar hızı. bu iki özellik oyunumu çok fark ettirdi. 180 derece döndü resmen
-
1200 mor paraya alınan paketi açtım
yukarıdaki seçeneklerden 50m para çıktı. kötünün iyisi diyebilirim. parayı tavandan vurdum ilk kez
-
Bu champions sıralama ödülleri ne zaman veriliyor bilen var mı ?
-
bence en iyisi çıkmış, büyük ihtimal düşük bir oyuncu çıkacaktı kutu gelse, bu arada oyunun haftalık champions ödüllerinde ch kutusu falan vermesi lazım, mor şeyle olmaz, bu oyun gg olur yakında, verdiğimizx paralarla kaldık
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
Haydaa standart fifa kontrollerinde şut ile ortanin yeri değişik neyse bi deneyelim yeni indirdim oyunu muhtemelen sıkılacagim ama denerim. Son bir sorum Online da savunma nasıl oluyor fifa gibi mi pes gibi mi? Yani şuta zamanında basma mi yoksa pesteki gibi pasa basılı tutarak mi?değiştirebiliyorsun. ama yardımda tuşları eski halleriyle gösteriyor oyunda değiştiğin gibi oynuyorsun
-
Arkadaşlar oyunu indirmenin alternatif bir yolu var mı? Yok yani launcherdan indirmek imkansız. Geceden sabaha kadar açık bıraktım %25 inmiş ve şu an hız 50-60 kb/s saniye gibi komik seviyelerde. İnmiyor yani oyun bir türlü.
-
28 ağustostan beri düzeltemediler şu sorunu. yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi launcherı? bana da güncelleme gelmişti takılmıştı
-
quote:
Orijinalden alıntı: victoribarbo28 ağustostan beri düzeltemediler şu sorunu. yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi launcherı? bana da güncelleme gelmişti takılmıştı
Denedim şimdi, yine hız çok dengesiz.
-
L2 ile top ayağındayken savunabilirsin kendini. Klavyede caps lock olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X