Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun resmen vakumluyor interneti. Hangi moda girersem gireyim 5 dk sonra istikrarsız ağ bağlantısı falan deyip atıyor. İşin ilginci rainbow six siege falan da oynuyorum onlarda bir problem yok bunda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat3590

Bu champions sıralama ödülleri ne zaman veriliyor bilen var mı ?

Bunu ben de çok merak ediyorum. Forma ödülleri falan da ne zaman veriliyor bilmiyorum tam olarak. Bilen varsa aydınlatsın bizi.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Benim şu an 3.7k mor paradan. 5k olanı açarım yakında. Bakalım ne çıkacak. :)

• Oyun ciddi derecede yavaş oynanıyor oyuncular ağır dönüyor 44 pingim olmasına rağmen sizde yaşıyor musunuz bu soruun?

• Oyunu çok iyi oynadığım söylenemez bu yüzden oyuna para yatirmadim. Akşamları bir kaç maç atıp stres atayım diyorum.
    Öne geçen maç sonu sohbetten saçma sapan şeyler yazıyor. Ağla, zaa, öğren de gel vs. çoluk çocuk muhabbeti.
    Bu sohbeti maç başlar başlamaz veya ayarlardan engellemenin bir yolu yok mu? Kalitesiz insan kitlesinin yazdıklarını okumak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paxal kullanıcısına yanıt

O tipler her zaman karşına gelebilir. Sohbet ayarları var. Ordan kapatabilirsiniz.

• sezon bitti, adamlar iki 3 tane ch kutu vermesi lazım da 300- 500 bin bp ile yeni sezona geçerler, gelde şu oyuna zaman ayır

• yeni sezon ne zaman başlayacak ?

• Bence oyunu türkçe spiker bile kurtarmamış :=)

pes veya fifa stadyum atmosfer sesleri beni çok gaza getiriyor. Sesler 15 sene öncesinin sesleri gibi, türkçe spiker gelirsek. O atak heycanını hisettirmiyor. Pes de türkçe pach de o heycanı hisedebiliyorum. Grafikler fifa 2016 gibi, harcadan emeğe üzüldüm valla.

Serhan Sukurogluyoutube
    Twich.tv Seran87 https://www.twitch.tv/seran87 ASUS ROG Maximus XI Hero (Wi-Fi) Z390 Gaming Motherboard İntel İ9 9900k 5.0 GHZ Gskill rgb trident z 3200 mhz Nvidia Surround 7680*1080 LG 34uc89g 165 hz Gsync Nvidia surround Denon x1400h 5.1.2 Dolby Atmos and DTS X Evga GTX 1080 Creative ZXR Logitech G910 Logitech G700s Logitech G25 Logitech G13 Logitech G525 M-Audio Rode NT 1 A Saitek Cyborg Evo Force
    https://www.youtube.com/watch?v=KT5p9kha-Ms
    Serhan Sukurogluyoutube
    Twich.tv Seran87 https://www.twitch.tv/seran87 ASUS ROG Maximus XI Hero (Wi-Fi) Z390 Gaming Motherboard İntel İ9 9900k 5.0 GHZ Gskill rgb trident z 3200 mhz Nvidia Surround 7680*1080 LG 34uc89g 165 hz Gsync Nvidia surround Denon x1400h 5.1.2 Dolby Atmos and DTS X Evga GTX 1080 Creative ZXR Logitech G910 Logitech G700s Logitech G25 Logitech G13 Logitech G525 M-Audio Rode NT 1 A Saitek Cyborg Evo Force Tükçe Spiker Mod
    https://www.youtube.com/watch?v=Lm5Q9GlEKzk

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Ortam fena yalnız. Oyunun güzel olmasını beklememek lazım. Bu oyun kaliteli bir atmosfere ve oynanışa sahip olsa diğer fifa oyunlarının satışını düşürebilir bence. Bu oyun tamamen çöp. Parası olmayanlara layık görülen bir bedava oyun işte. Fazla bişey beklemiyorum bu yüzden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yeni sezon hesaplaması ne zaman bitiyor?

• byJuck kullanıcısına yanıt

şu olay bile başlı başına rezalet, tüm oyunlar sezon bittiiği an yeniye geçer bunlar elle hesaplıyor herhalde, işin komiği sonucunda bir şey de vermeyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 22 Eylül 2021; 13:29:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

şu olay bile başlı başına rezalet, tüm oyunlar sezon bittiiği an yeniye geçer bunlar elle hesaplıyor herhalde, işin komiği sonucunda bir şey de vermeyecekler

Hahaha kesinlikle doğru tespit. Rezillik gerçekten. Hesap makinası ile hesap yapıyorlar sanırım. Beyinsizlik bu başka açıklaması olamaz..

• beyler sayimin yarisi bitmis. sayan arkadaslar yemek yemege cikmis döndüklerinde devam edecekler saka maka harbi komedi. zaten oynanis parlak degilken etkinlik tarafi bu kadar yavan olunca geriye bisey kalmiyor. eldekileri satip ch henry cekeyim bari birakmadan :D

• nikeut N kullanıcısına yanıt

büyük pişmanı şu oyuna bu kadar para yatırdığım için, tr spikeer ve server ayağına, muhtemelen kapatır giderler de yakında, yazık olduy,

• Vallahi rezillik. Stajyer muhasebeci tutmuşlar sanırım. Tek tek sayıyor herhalde puanları.

• Sayım bitmiş ama içlerine sinmemiş sanırım. YSK'ya başvurmuşlar puanlar tekrar sayılacakmış. Sandıkların başından ayrılmayın!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence fifa bu oyunu fifa 22 ye şükredin diye çıkarmış. Ne sayımmış arkadaş bitmedi gitti

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.