Şimdi Ara

Fifa points ile pack açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu da başıma geldi, fifa points aldım ama pack açamıyorum şu uyarıyı alıyorum
    http://hizliresim.com/kYj2Vy

Live chatteki adam da hiçbirşey yapmadı. Daha oyun çıkmadan mağdur olduk iyi mi
    Easportsun help forumunda konuyu açtım. 1 kişi daha bu problemi yaşamış. sizin aranızdan yaşayan var mı? Ne yapayım, ne önerirsiniz?

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/I-can-t-open-packs-with-my-Fifa-Points/m-p/3540427#U3540427

• kursunnkalem K kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun fifa 14 de de vardı.. dün yüklenme çok oldu keşke daha sonra açsaydın, lagdan vs. böyle bir hata olmuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: R7GE

Aynı sorun fifa 14 de de vardı.. dün yüklenme çok oldu keşke daha sonra açsaydın, lagdan vs. böyle bir hata olmuş olabilir
    Gece 3 veya 4 gibi almıştım hocam. Herhangi bekleme yaşamadım. Acaba gece bir sorun mu oluştu diye sabah da deneme amaçlı 100 points aldım yine aynı sorun devam etti.

Ea sportta topic açınca live chat daha ilgili davrandı. Çoğu kişide böyle bir problemin olduğunu ve çözeceklerini söyledi. Bakalım ne olacak, hiç umudum yok ama umarım sorun çözülür.

Geçen sene de mi aynı hata çıkıyordu, o sorun çözülmüş müydü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursunnkalem -- 19 Eylül 2014; 9:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursunnkalem

Gece 3 veya 4 gibi almıştım hocam. Herhangi bekleme yaşamadım. Acaba gece bir sorun mu oluştu diye sabah da deneme amaçlı 100 points aldım yine aynı sorun devam etti.

Ea sportta topic açınca live chat daha ilgili davrandı. Çoğu kişide böyle bir problemin olduğunu ve çözeceklerini söyledi. Bakalım ne olacak, hiç umudum yok ama umarım sorun çözülür.

Geçen sene de mi aynı hata çıkıyordu, o sorun çözülmüş müydü?

Alıntıları Göster
    SABAH 7 GİBİ SATIN ALDIM AÇTIM HİÇBİR SORUN ÇIKMADI

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

SABAH 7 GİBİ SATIN ALDIM AÇTIM HİÇBİR SORUN ÇIKMADI

Alıntıları Göster
    fifa 15 web app den mi fifa points aldınız ? ben alacak yeri bulamadım eğer öyleyse yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdo

fifa 15 web app den mi fifa points aldınız ? ben alacak yeri bulamadım eğer öyleyse yardımcı olurmusunuz?

Alıntıları Göster
    webb app'de fifa points alınabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluscuturkey

webb app'de fifa points alınabiliyor mu ?

Alıntıları Göster
    Hocam aynı sorunu yaşıyorum 500 points almış bulunmaktayım ve pack açamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neobir75

Hocam aynı sorunu yaşıyorum 500 points almış bulunmaktayım ve pack açamıyorum.

Alıntıları Göster
    Umarım sorununuz çözülür EA hata rekoru kırmaya devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R7GE

Umarım sorununuz çözülür EA hata rekoru kırmaya devam ediyor...

Alıntıları Göster
    arkadaslar xbox one da mısınız fifa points alanlar , web app de alcak yeri bulamadık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdo

arkadaslar xbox one da mısınız fifa points alanlar , web app de alcak yeri bulamadık :D

Alıntıları Göster
    Bendede aynı hata var mail yoluyla sorunu ilettim bakalım ne olacak.
    İnternette 5-6 kişide rasladım.
    Parayı geri verseler gene iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

Bendede aynı hata var mail yoluyla sorunu ilettim bakalım ne olacak.
    İnternette 5-6 kişide rasladım.
    Parayı geri verseler gene iyi.

Alıntıları Göster
    Çok önemli bir sorun değil gibi gözüküyor. Bende 250 almıştım. 150sini kullandım son kalan 100'ü kullanamıyorum. Acaba başka alabilecekmiyim diye denedim hata kodu verdi. Pointler boşa gitmez fakat bugün mü çözerler daha geç mi onu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allenbaha

Çok önemli bir sorun değil gibi gözüküyor. Bende 250 almıştım. 150sini kullandım son kalan 100'ü kullanamıyorum. Acaba başka alabilecekmiyim diye denedim hata kodu verdi. Pointler boşa gitmez fakat bugün mü çözerler daha geç mi onu bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    DLC mi oynuyorsunuz? WebApp'de o olay henüz yok...
    Normalinde Fifa Points'lar ancak oyunun piyasaya sürüm tarihinden itibaren kullanılabiliyor olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sümerbeg

DLC mi oynuyorsunuz? WebApp'de o olay henüz yok...
    Normalinde Fifa Points'lar ancak oyunun piyasaya sürüm tarihinden itibaren kullanılabiliyor olmalı...

Alıntıları Göster
    Paypal'den almıştım dispute açtım şimdi kendileri düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

Alıntıları Göster
    DUYURU:

FUT WEBAPP ta Fifa Points alımı yokmuş. Yani EA ilk başta hata yapmış ondan dolayı bazı kişiler Fifa Points alabilmiş. Fifa 15 Oyunu çıkana kadar Fifa Points alınmayacak. Eğer aldıysanız ve harcayamıyorsanız oyun çıkınca harcayabileceksiniz.Ben 250 Fifa points aldım. 150sini harcadım 100ünü kullanamadım. Şimdi konuştum çoğu kişinin aklında bu soru vardı. Bilgilendireyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: allenbaha

DUYURU:

FUT WEBAPP ta Fifa Points alımı yokmuş. Yani EA ilk başta hata yapmış ondan dolayı bazı kişiler Fifa Points alabilmiş. Fifa 15 Oyunu çıkana kadar Fifa Points alınmayacak. Eğer aldıysanız ve harcayamıyorsanız oyun çıkınca harcayabileceksiniz.Ben 250 Fifa points aldım. 150sini harcadım 100ünü kullanamadım. Şimdi konuştum çoğu kişinin aklında bu soru vardı. Bilgilendireyim..

Alıntıları Göster
    Aldığım 500 points hesabımdan uçup gitmiş noluyor anlamadım. Para hesabımıda geri yatmadı.

• quote:

Aldığım 500 points hesabımdan uçup gitmiş noluyor anlamadım. Para hesabımıda geri yatmadı.

Alıntıları Göster
    bende alacaktım da paypal ile ödeme sayfasını açınca hata veriyor
  • quote:

tekrar fifa points almaya kalkarsan dahaa önce aldığın 500ün hesabında olduğu görünecek. oyun resmi çıkışından sonra hesabına yüklenecek sıkıntı yok heyecan yapmayın
  • designr kullanıcısına yanıt
    Ea live chat ile iletişime geçip hallettim gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Hocam ben de paypaldan almıştım. İptal edebiliyor muyuz, eğer evet ise nasıl yapabileceğimi söyleyebilir misiniz
  • kursunnkalem K kullanıcısına yanıt
    Itirazı gıcıklığına yaptım bence oyun açılınca harcanır. itiraz edeceksen işlemin yanında yapılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.