4 Kişilik bir arkadaş grubumuz var ve sürekli olarak FIFA turnuvası yapıyoruz. (Online değil) kendimize göre bir para kazanma ve bu doğrultuda transfer yapma sistemi oluşturmuştuk. Fakat fifa 2011 ile birlikte bu sistemide değiştirmek istiyoruz. Muhtemelen kendi aranızda bu tip turnuvalar yapıyorsunuzdur. Acaba bu şekilde turnuva yapıyorsanız sizin transfer sisteminiz nedir ? veya nasıl olmalıdır.
Turnuvalara heyecan katılması için fikirlerinize ihtiyacım var.
her galibiyet e ufak para
her şampiyonluga her kupa sampiyonluguna gol krallıgına para..
oyuncuların overallerine göre ücreti belirlenir lig basında para olur herkeste aynı derece her lig basında verılmez ama bu transfer yapmak cok zevklı oluyo cunku,bu yuzden ugrasssın herkes biraz biz genelde böle takılıyoruz.. sizde eminim bunun gibi ya da cok benzer maddeler uzerınden gıdıyorsunuzdur.. daha ne olabılırki diye düşünüyorum.. bulamıyorum... iyi eğlenceler
dostum ilgin için teşekkür ederim,
bizde bonservis uygulamasıda var, transfer ettiğin oyuncuyla 2 yıllık anlaşma yapıyorsun ilk başta o adamı senden almak ısteyen bonservısını odemek zorunda kalıyor, tabı teklıf geldıgınde belrlı bır oranda arttırabılıyorsun.
ama bu sıstemı sadece sonradan transfer edılen oyuncular uzerınde uyguluyoruz. ayrıca centılmenlık , gol krallıgı vs. den de extra para alıyorsun. sene sonunu topaldıgın puan x5 gıbı paralarda mevcut.
bu sezon takımın özmalı oyuncularında ilelebet o takımda kalmaması ıcın prroje olusturmaya çalışıyorum , bu nasıl olabılır :)