Şimdi Ara

FIFA 15 Ultimate Team - Sözleşme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
9.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni başladım ve düşük seviye bir kadrom var 2-3 adet değerli futbolcum var. İlk kez FUT oynuyorum ve sözleşmelerim bitti. Ve bir çok oyuncununda sözleşmesi sona erdi. Ne yapabilirim..

• Transfer kısmında search contracts var ordan alabilirsin bir de pack actıgın zaman da düsüyor.
  • Bunu biliyorum ancak öyle bir dengesizlik var ki param bile yok sözleşme almak için. Sözleşme sorununu çözüyorum sonrada maçın daha ilk yarısında tüm futbolcuların enerjileri sıfırlanıyor
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Enerji için fitness kart basman lazım takıma.
  • başta fitness hocaları al takıma bol bol...enerji sorunun kalmaz..
  • Yeni başladıysan elindeki çoğu oyuncun zaten ucuzdur. Kontratı biten ucuz oyuncuyu quick sell yaparak satıp gelen coinse 100-150 daha katarak aynı oyuncunun 7 kontratlısını marketten satın alabilirsin. Zaten bir kontrat o oyuncunun fiyatı neredeyse. O yüzden böyle yapman daha karlı. Hem böylece fitness sorununu da kısmen çözmüş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rijeka -- 11 Ekim 2014; 2:43:09 >
  • hocam fut la ilgili bir çok konu açmışsın, istersen tek bir konu altından devam ettir tüm soruları, sonrada hepsini toparlayıp ilk mesaja koyarsın; böylelikle ihtiyaç duyulan türkçe rehberi de hazırlamış oluruz hep birlikte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuncuları rotasyonlu olarak kullanacaksın ya da doğrudan fitness kartı basacaksın ki enerjileri dolsun. Param yok dediğine göre fitness kartlarına bulaşma şimdilik, ilerde işler yoluna girince onu ayarlarsın. Kontrat sorununu çözmek istiyorsan ilk iş pazardan ucuza Gold antrenörleri toplamaya bak. Parlak olanlar 3% kontrat bonusu verir, mat olanlar 1%. Maksimum kontrat bonusu 50%'dir. Yani 50 tane 1%'lik antrenörün varsa 28 maçlık kontrat 42 maçlık sayılır. Başka türlü kontrata para yetişmez, hele PC'de oynuyorsan hileciler yüzünden iyice batarsın. İlk başlarda antrenörler biraz pahalı olur herkes toplamaya çalıştığı için, fiyatları takip etmen lazım. Eğer iyi oynuyorsan fifayı, parayı online turnuvalarda daha çabuk kasarsın ama kadroyu kurmadan zorlanırım dersen en rahat single player oynayarak kasarsın.

• Ben de yeni başladım fifa'ya. Öncelikle kontrat sorunu olmayan oyuncularınla bol bol maç yap ve para kazan. Enerjileri bitiyorsa önce offline maçları amatör seviyede oynayabilirsin. Galibiyet için 700 civarı para veriyor. O paraya 28'lik kontrat alınır.
    Para kazandıkça 2 takım oluştur ve sırayla kullan.
  • Manager alacağım da bu kontrat süresini mi uzatıyor? Bir de dün +5 fitness veren bir hoca aldım.
    Bir de fitness hocasından 1 tane almak yetmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spontaneously -- 14 Ekim 2014; 19:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

başta fitness hocaları al takıma bol bol...enerji sorunun kalmaz..

Fintess Coach'larının takımın fitness'ina en ufak bir etkisi yok, sadece fitness kartı basarken bonus verir.
  • Hiç bir etkileri yoksa neden "hoca" sıfatı adı altındalar? Bence saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Fintess Coach'larının takımın fitness'ina en ufak bir etkisi yok, sadece fitness kartı basarken bonus verir.

hayır hocam yanlış düşünüyorsun eğer fitness hocalarını alırsan enerjileri hem az düşüyor hem de atıyorum 85 enerjide 1 maç sonra bekletirsen 96-97 gibi oluyor..
  • quote:

quote:

quote:

hayır hocam yanlış düşünüyorsun eğer fitness hocalarını alırsan enerjileri hem az düşüyor hem de atıyorum 85 enerjide 1 maç sonra bekletirsen 96-97 gibi oluyor..

Düşünmekle olacak iş değil, oyunun özelliği bu. Sizinki psikolojik, öyle bir etkisi yok maalesef, keşke olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düşünmekle olacak iş değil, oyunun özelliği bu. Sizinki psikolojik, öyle bir etkisi yok maalesef, keşke olsa...

Oluyor diye idda etmiyorum ama bu şekilde biliyorum..belki psikolojiktir

Ama fitness hocaları ne işe yarıyor o zaman çözemedim dediğin gibiyse..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oluyor diye idda etmiyorum ama bu şekilde biliyorum..belki psikolojiktir

Ama fitness hocaları ne işe yarıyor o zaman çözemedim dediğin gibiyse..

Manager'ların Contracts'a etkisi ile aynı, nasıl kontrat yaparken takımınızda yeterli Manager var ise %50 bonus alıp 28 lik kontratı 42 olarak kullanıyorsanız, Fitness Coach'lar da aynı etkiyi kullandığınız Fitness kartları için gösterirler.

• managerları %50 yapacak şekilde toplayabiliyoruz, ama kadro kurarken sadece bir tane menajer seçebiliyoruz. o zaman oraya koyduğumuz menajer ile dışarıda kalanların arasında ne fark oluyor? boşuna 20 tane menajer almayalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLoneaqLe

Oyuncuları rotasyonlu olarak kullanacaksın ya da doğrudan fitness kartı basacaksın ki enerjileri dolsun. Param yok dediğine göre fitness kartlarına bulaşma şimdilik, ilerde işler yoluna girince onu ayarlarsın. Kontrat sorununu çözmek istiyorsan ilk iş pazardan ucuza Gold antrenörleri toplamaya bak. Parlak olanlar 3% kontrat bonusu verir, mat olanlar 1%. Maksimum kontrat bonusu 50%'dir. Yani 50 tane 1%'lik antrenörün varsa 28 maçlık kontrat 42 maçlık sayılır. Başka türlü kontrata para yetişmez, hele PC'de oynuyorsan hileciler yüzünden iyice batarsın. İlk başlarda antrenörler biraz pahalı olur herkes toplamaya çalıştığı için, fiyatları takip etmen lazım. Eğer iyi oynuyorsan fifayı, parayı online turnuvalarda daha çabuk kasarsın ama kadroyu kurmadan zorlanırım dersen en rahat single player oynayarak kasarsın.

Gold antrenörleri derken hangileri anlayamadım ben birde fitness hocalarım var ama oyuncularım bir maçta -8 fitness yaşıyorlar bunun için ne yapmalıyım ?

• SouLofDiego kullanıcısına yanıt
    Antrenör yanlış kelime olmuş menajer demek istemiştim. Mesela Prandelli parlak gold olduğu için 3% kontrat bonusu verir, Bilic mat gold olduğundan 1% bonus verir. Böyle menajerleri toplayarak totalde 50% bonus yapman gerekiyor. O zaman kontrat sorunu yaşamazsın ama fitness için yapacak pek birşey yok. Ben bir maçta ne kadar fitness gittiğine hiç dikkat etmedim ama -8 olabilir dediğin gibi. 3 maçta bir rotasyona gitmen gerekir bu durumda 70 civarında fitness ile başlayınca 2. yarı oyuncu kesiliyor, maç sonunu göremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLoneaqLe

Antrenör yanlış kelime olmuş menajer demek istemiştim. Mesela Prandelli parlak gold olduğu için 3% kontrat bonusu verir, Bilic mat gold olduğundan 1% bonus verir. Böyle menajerleri toplayarak totalde 50% bonus yapman gerekiyor. O zaman kontrat sorunu yaşamazsın ama fitness için yapacak pek birşey yok. Ben bir maçta ne kadar fitness gittiğine hiç dikkat etmedim ama -8 olabilir dediğin gibi. 3 maçta bir rotasyona gitmen gerekir bu durumda 70 civarında fitness ile başlayınca 2. yarı oyuncu kesiliyor, maç sonunu göremiyor.

Elimde olan fitness hocaları maçta harcanan fitness için bir etki yapmıyorlar ama fitness kartı basarken %17 bonus veriyor

elimdeki menajerler de bunlar ama bonus %12 veriyor

kadromda bu

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.